Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur kan jag fixa 0x8024402F-felet i Windows 10? – Mycket lätt (exempel)

Windows på ett bra operativsystem och alla är överens (trots allt kan du till och med aktivera HDR-videouppspelning på det), men inte för att det är bäst, det saknar bristeroch bara ett av dessa fel är dagens handledning, så att du kan lära dig hur du löser 0x8024402F-felet i Windows 10.

Och det mest irriterande med Windows när det gäller fel är detta anger dess namn eller kod, men aldrig en lösningvilket får dig att leta efter guider som hjälper dig att lösa problemet.

Vi rekommenderar att du köper den ursprungliga licensen från Store innan du fortsätter, eftersom att ha ett piratkopierat Windows-system kan påverka resultatet av de lösningar du ser.

Hur fixar jag fel 0x8024402F på Windows 10?

För att komma direkt till saken och lära dig hur du åtgärdar problemet så fort som möjligt fel 0x8024402F I Windows 10 är det första du behöver tänka på att det finns många lösningar på detta irriterande fel, men det låter dig inte uppdatera Windows 10.

Lösningen nummer ett som ges av fönsterföretaget är att kontrollera eller avinstallera det installerade antivirusprogrammet eftersom det kan orsaka ett fel när du försöker uppdatera Windows.

För att göra detta måste du öppna ditt antivirusprogram och inaktivera alla restriktiva Windows-funktioner. Om det inte åtgärdar felet måste du ta bort antivirusprogrammet helt.

Lösning!

Om du med ovanstående inte har kunnat lösa felet är nästa steg att ladda ner filen Windows felsökare från butiken. När du har det måste du öppna det genom att dubbelklicka på det och trycka på knappen för att skanna din dator.

Om allt går som det ska bör respondenten göra det hitta och åtgärda ett fel som genererar ett fel automatiskt, samma program kommer att meddela dig när det är klart och om det har uppnått något.

Avinstallera den problematiska uppdateringen

Med ovanstående i åtanke kan du redan ha löst 0x8024402F-felet i Windows 10, men om du inte gör det måste du fortsätta att prova lösningarna. Nedan är en av dem som rekommenderas av Windows, och det kommer den att vara avinstallera den senaste uppdateringen, som kan skadas.

För att uppnå detta måste du trycka på tangentkombinationen Windows + I, som öppnar konfigurationsapplikationen, där väljer du alternativet “Uppdatera och säkerhet”, den här åtgärden låter dig gå in i avsnittet där du måste välja “Visa historik över installerade uppdateringar”.

I det här avsnittet kommer du att se två alternativ, välj det som heter “Avinstallera uppdateringar”, det kommer att göra dig visa listan med uppdateringar, avinstallera den som orsakar problemen genom att klicka på den (det borde vara den sista).

Inaktivera låset från routern

En annan process som du kan försöka lösa 0x8024402F-felet i Windows 10 är att inaktivera blockerande Activex-kontroller som pålagts av routern.

För att avsluta detta, gå först till din routers sida. Väl i den letar du efter filen i dess inställningar Blockera eller filtrera Activex och stäng av detså allt borde fixas och problemet kommer att vara borta från ditt liv för alltid.

Och voila, tack vare det vet du de bästa sätten att fixa en krasch, så du har inget annat att göra här. Kom ihåg att innan du går för att bättre hantera Windows 10-problem måste du studera de flesta av dem, så det skadar inte att leta efter andra guider för att lära dig, till exempel hur man fixar en anslutning med felkod 651 till Internet .