Hur kan jag enkelt ladda ner och installera Netflix pÄ min Wii-konsol? (Exempel)

0 Shares

Wii har bara anvÀnts för tv-spel under lÄng tid, men hÀr svarar vi pÄ din frÄga Hur installerar jag Netflix pÄ min Wii-konsol? Proceduren Àr vÀldigt enkel, sÄ efter att ha lÀst handledningen kan du göra det.

Vad mÄste jag göra för att installera Netflix pÄ min Wii-konsol?

För det första, du bör veta att Netflix pÄ den hÀr konsolen fungerar som en av Wii-kanalernadÀrför kan du bara se; Detta gör det pÄ ett sÀtt till ett villkor att du inte kommer att kunna redigera nÄgon aspekt av ditt konto, du kommer bara att kunna blÀddra i innehÄllet och vÀxla mellan skÀrmar.

Jo, för att komma igĂ„ng mĂ„ste du slĂ„ pĂ„ konsolen och ansluta den till internet, detta Ă€r nödvĂ€ndigt eftersom du mĂ„ste kunna ladda ner applikationen. Nu mĂ„ste du gĂ„ till “Wii Shopping Channel” och söka i katalogen efter Netflix-appen.

Du hittar den under namnet “Instant Netflix Playback for Wii”vĂ€lj den och gĂ„ till köp, den Ă€r vĂ€rd noll Wii-poĂ€ng. Ja, den hĂ€r applikationen Ă€r helt gratis, nĂ€r du vĂ€l gör det kommer flödet att laddas ner och du kommer att kunna komma Ă„t Netflix med din e-postadress och ditt lösenord.

Hela Netflix-katalogen för din plats kommer att visas tillgÀnglig, sÄ det roliga slutar inte, processen Àr densamma om du har en Wii U. Du bör veta att kanalen fungerar perfekt som en webbplats eller mobilappar. den enda skillnaden Àr att du hanterar allt med WiiRemote.

Varför installera Netflix?

Wii-konsolen var en av de mest hyllade i Nintendos historiahans spelsÀtt var superinnovativt pÄ den tiden. Fram tills Wii U lades till listan fanns det ett behov av att öka kompatibiliteten för denna konsol.

Okej dÄ detta förvandlar din konsol till ett ganska coolt underhÄllningscenter, du har videospel, serier och filmer pÄ ett och samma stÀlle. Ladda dÀrför ner Netflix nÀstan ett mÄste i denna fantastiska konsol, för mÄnga Àr det en av de mest intressanta anvÀndningsomrÄdena för denna konsol.

Att ha Netflix pÄ din konsol Àr detsamma som att titta pÄ den nÄgon annanstans. Du kan ocksÄ söka och hitta de bÀsta videorna som inte dyker upp sÄ lÀtt. SÄ du kommer att njuta av allt!

Att vara en konsol pÄ marknaden under en tid, mÄnga mÀnniskor har bestÀmt sig för att göra detta till en metod för att titta pÄ Netflix bekvÀmt. Genom att subtrahera nödvÀndigheten av att anvÀnda till exempel en mobiltelefon eller en dator Äterges det pÄ ett spektakulÀrt sÀtt pÄ tv.

Det Àr ocksÄ en ganska enkel metod att förvandla din TV till en sorts smart TV dÀr du enkelt kan konsumera ditt innehÄll. SÄ att ge en Netflix-prenumeration till en vÀn eller familjemedlem med din Wii Àr fantastiskt!

Att kunna Àga en sÄ bra vara utan att behöva köpa en annan produkt Àr ett stort steg framÄt. Att installera det pÄ din Wii betyder förstÄs inte att du blir av med att försöka felsöka Netflix-felkoder.

Tills nÀr kan jag installera Netflix pÄ min Wii-konsol?

Även om det har förekommit mĂ„nga rykten om att Netflix kommer att dra tillbaka sin app, har allt detta avfĂ€rdats i flera uppdateringar de senaste mĂ„naderna. Netflix gjorde en kommentar vid ett tillfĂ€lle som gick till översĂ€ttaren och man trodde att plattformen inte lĂ€ngre skulle vara tillgĂ€nglig för Wii-anvĂ€ndare.

Sanningen Àr att möjligheten att ha denna fantastiska underhÄllningsplattform pÄ din konsol Àr fortfarande aktuell Och det kommer att dröja lÀnge. Kom ihÄg att oavsett om din konsol Àr modifierad eller original sÄ fungerar appen pÄ samma sÀtt.

Applikationsuppdateringar genererar bÀttre och bÀttre visualisering och ett hanteringssystem mycket mer anpassat till konsolen. Vid nÄgot tillfÀlle förvÀntas konsolen till och med uppdateras till kunna stÀnga av WiiRemote du behöver inte skada uppspelningen.

Tveka inte och spring ivÀg, svaret pÄ din frÄga Hur installerar jag Netflix pÄ min Wii-konsol? Detta har redan ÄtgÀrdats. Det Àr dags att se dina favoritserier och filmer pÄ denna fantastiska Nintendo-konsol.

0 Shares