Hur kan jag emulera Windows på min Android-mobil – enkelt och snabbt (exempel)

0 Shares

Windows är operativsystemet för stationära eller bärbara datorer, det mest använda i världen av en miljard användare. Tack vare framsteg inom beräkning och programmering är det till och med möjligt att emulera komplexa datoroperativsystem som Windows på mobiltelefoner. Att veta detta återstår bara emulera Windows på en Android-mobiltelefon.

Att ladda ner och installera Windows på din dator, oavsett om du använder en Microsoft-designad dator eller inte, är utan tvekan ett utmärkt beslut.

Av denna anledning väljer även användare med Android eller iOS mobila enheter att använda Windows på sina telefoner.

Det skulle låta ganska konstigt eftersom Windows är ett dedikerat operativsystem för datorer, men det finns sätt att efterlikna detta så effektivt som möjligt.

Emulatorer inkluderar specialiserade dupliceringsprogram på en dator, något som normalt bara skulle fungera på andra, till exempel tv-spelskonsoler på datorer.

Detta är faktiskt den mest utbredda användningen av emulatorer, de är vanligtvis avsatta bara för att emulera konsoler (oftast gamla) från telefoner eller datorer.

Lyckligtvis finns det funktionellt perfekta eller nästan perfekta emulatorer gjorda för att stödja ett operativsystem designat av Tim Peterson och Dean Hachamovitch. Den goda nyheten är att du snabbt kan ladda ner och installera Windows på din Android-telefon eller surfplatta.

Hur kan jag emulera Windows på min mobiltelefon

För närvarande finns det emulatorer som Bluestacks som låter dig ladda ner Android-appar för PC. Men också möjligheten att emulera Windows på en mobil med Vin för att köra Windows på Android- och Linux-enheter. Du kan hitta en effektiv som Wine på Internet, där du kan ladda ner den vilken emulator som helst som du behöver.

Emulatorn kommer att ta hand om att återskapa alla aspekter av Windows så exakt som möjligt och förvandla din telefon nästan som en dator.

Hur laddar man ner en Windows-emulator på en mobiltelefon?

För ladda ner windows-emulatorn på din mobiltelefon och börja emulera dess funktioner, följ dessa steg:

  1. För att starta emuleringsprocessen för Windows operativsystem från en mobiltelefon måste du först ladda ner funktionell emulator. Du kan hitta en som du tycker rekommenderas genom att göra en enkel och enkel googlesökning och bläddra i resultaten för att ta reda på vilken som är mer kunnig.
  2. Nu måste du hitta en pålitlig webbplats som erbjuder att ladda ner emulatorns körbara fil för Android. Ange det och gå till alternativet som låter dig starta nedladdningen, det rekommenderas att spara det i en mapp. Och efter att filen har startat är allt du behöver göra att vänta tills nedladdningen är klar och filen ska sparas.
  3. När filen har laddats ned, tryck på den (från meddelandefältet eller från platsen där den sparades). Således kommer du att börja köra filen och spara applikationen som andel av vinsten från telefonen.

Vilka är fördelarna med Windows-emulering i en mobiltelefon?

  • Du kommer njuta avancerad programvara och perfekt för en mängd olika uppgifter tack vare emulatorn du använder på din telefon.
  • Genom att använda emulatorn blir din telefon omedelbart mindre dator redo att användas på ett mycket enkelt sätt.
  • Du kan emulera Windows på en Android-mobil med hjälp av version utvecklad för datorer olika applikationer som alla Office-verktyg och mer som vanligtvis är bättre.
  • Du kan installera ett antivirusprogram för Android-mobiltelefon som anpassar sig till din telefon som om du använder en dator, vilket hjälper till att eliminera potentiella hot och teknikvirus.
  • Din telefon kommer att använda Windows grafiska gränssnitt och du kommer att njuta av helt datoriserad och högkvalitativ bildkvalitet.
0 Shares