Hur kan jag dölja listan över personer jag följer pĂ„ Instagram – Dölj följare

0 Shares

Som vanligt, i linje med nuvarande trender MÄnga av oss har sett eller till och med har ett Instagramkonto direkt. Det Àr ett socialt nÀtverk för underhÄllning och reklam som tillhör den vÀlkÀnde Mark Zuckerberg, Àgare till Facebook och WhatsApp.

Genom denna plattform vi kan hÄlla oss informerade och konsumera eller uppskatta innehÄll frÄn olika personer, konton eller varumÀrken som stÀndigt publicerar. För nÀrvarande tillÄter Instagram oss att lÀgga upp foton, korta och lÄnga videor (IGTV), GIF, dela berÀttelser till Facebook, etc., allt med rÀtt anvÀndarnamn och lösenord.

Å andra sidan kan det ocksĂ„ sĂ€gas Applikationen kan nĂ„s frĂ„n flera enheter oavsett om de Ă€r stationĂ€ra eller persondatorer, mobiltelefoner och surfplattor, sĂ„ att fler anvĂ€ndare Ă€r anslutna till detta nĂ€tverk. Det Ă€r ocksĂ„ möjligt att öppna tvĂ„ eller flera konton frĂ„n samma mobiltelefon.

Men nÀr du skapar vÄr profil vi kan göra skrÀddarsydda konfigurationeratt de Àr omtyckta av sig sjÀlva. En vanlig Àndring Àr att hÄlla vÄra konton privata, vilket enkelt kan göras frÄn det ögonblick dÄ kontot skapas eller sÄ kan denna Àndring ocksÄ göras senare.

Förutom att lista ett privat konto, erbjuder Instagram ett brett utbud av alternativ med vilka du kan anpassa ditt konto efter eget tycke, som att blockera en anvÀndare, Àndra ditt lands plats, placera vissa chattar som sekundÀra, bland annat dessutom bara om du har ett verifierat konto du kan dölja listan över personer du följer (följer) och listan över de som följer (följare) dig.

Verifiera ditt konto för att dölja följare eller följare

För att göra denna verifiering först mÄste du ha ett antal krav till hands sjÀlva systemet för det sociala nÀtverket kommer att be om det, som anges nedan: ditt kontonamn; förnamn och efternamn (namn och efternamn) och; identitetshandling (DNI).

Efter att ha tagit dessa försiktighetsĂ„tgĂ€rder du kan göra en sĂ„dan begĂ€ran frĂ„n ditt konto För att ditt konto ska kunna verifieras mĂ„ste du vara i din profil för att göra det, sedan mĂ„ste du klicka pĂ„ de tre punkterna och sedan klicka pĂ„ “KontoinstĂ€llningar”.

NĂ€r du Ă€r dĂ€r, gĂ„ till kontosektionen för att se alternativet “kontoverifiering”; HĂ€r Ă€r det nödvĂ€ndigt att ange nödvĂ€ndiga uppgifter i förvĂ€g, fylla i och skicka dem. Efter att ha skickat in kraven mĂ„ste du vĂ€nta pĂ„ svar frĂ„n sjĂ€lva systemet. Ett sĂ„dant godkĂ€nnande tar vanligtvis 24 till 72 timmar i följdmen ibland kan det förlĂ€ngas lite mer.

Hur man döljer följare pÄ Instagram

Detta Àr ett mycket vanligt alternativ som appen lÄter dig göra och har ett verifierat kontoannars kommer du inte att kunna göra det. HÀr visar vi dig steg för steg du behöver följa för att göra detta frÄn din profil:

  1. Logga in pÄ ett verifierat konto
  2. GĂ„ till menyn konfigurationer
  3. Du mÄste vÀlja ett alternativ konto
  4. VÀl inne kan du se alternativet att dölja följare
  5. Klicka dÀr sÄ utförs ÄtgÀrden automatiskt

Dölj vem du följer pÄ Instagram

För att utföra denna appfunktion, du mÄste ocksÄ ha ett verifierat konto, sÄ att du annars inte kan göra Àndringen. NÀr ditt konto har verifierats, följ instruktionerna nedan:

  1. FrÄn din verifierade kontoprofil, gÄ till konfigurationer
  2. Du vÀljer ett alternativ konto och du gÄr in
  3. HÀr letar du efter alternativ dölj vem jag följer
  4. Slutligen trycker du pÄ denna funktion och den aktiveras omedelbart

De tvÄ alternativen som gavs ovan kommer att gÀlla sÄ lÀnge du vill, du kan ocksÄ vÀnda processen om du vill genom att bara följa samma procedur, men denna gÄng kommer det att vara för lÄt de som tittar pÄ din profil se konton som följer dig och de du följer.

Det hÀr alternativet anvÀnds av mÄnga anvÀndare eftersom de anser att det Àr nödvÀndigt hindra andra frÄn att se din profil, kÀnna till din smak och till och med om din familj eftersom denna typ av information i allmÀnhet Àr skyddad frÄn konton med lÄng rÀckvidd och som kÀnns igen av mÄnga mÀnniskor eller ocksÄ Àr varumÀrken.

0 Shares