Hur kan jag bli en Glovo-partner? Väldigt enkelt! (Exempel) | Se hur det är gjort

0 Shares

När vi talar om en Partner menar vi den relation som finns mellan två företag i syfte att erhålla ömsesidiga fördelar; vanligtvis fungerar en av dem som produkt- eller tjänsteleverantör och den andre är den som säljer dem. Så är fallet med Glovo och Partners där de senare erbjuder produkter i butik via Glovo-appen.

Om du inte känner till det än, kanske du undrar vad Glovo är, vad erbjuder det och hur fungerar Globo? Om du går ännu djupare, vill du veta hur mycket pengar som kan tjänas på Glovo? Hur mycket tjänar en Glovo-säljare? Sanningen är att det finns företag med vem Glovo har leveransavtal.

Så om jag har en restaurang, hur mycket tar Glovo ut för restaurangerna? Hur kan jag lista min restaurang på Glovo? Detta beror på om ditt företag uppfyller Glovo-kraven eller inte när du registrerar dig på dess officiella webbplats.

Tänk på att kunder inte kommer att betala direkt i butiken eller restaurangen; eftersom produkterna är hämta och leverera Glovers till den angivna platsen. Detta gav upphov till tre olika sätt att lägga en beställning: “Transport” eller “Whatever” och en beställning av “Partner”.

För närvarande har denna applikation ökat försäljningen avsevärt, inkl. livsmedel, apotekstjänster, hygien. Därför finns det fler som är villiga att lära sig använda Glovo; för att inte tala om att det är så nu fördubblat antalet nya partners.

Hur drar Glovo nytta av nya partners?

På grund av pandemins karantän stod restauranger och matställen inför en nackdel, eftersom de är de mest lönsamma alternativen Leverans”även “Take Away” eller Take Food, samt “Andliga kök.”

De senare avser dedikerade köksutrymmen bara för att förbereda mat för leverans; Denna modell lanserades för en tid sedan i London och allt fler kunder ansluter sig i både Spanien och Italien.

2019 hade Glovo öppnat sitt första spökkök i Argentina och ansluter sig nu till fler partners eftersom det har denna stora fördel inget behov av att investera startkapitaletdå basutrustningen ingår.

Han behöver inte heller dispatchers, för i Glovo by Glovers utför han denna aktivitet, dessutom placerar restaurangen den produkter och kockaroch kostnaden delas mellan dem båda; Som vi kan se är spökkök ett bra leveransalternativ.

Vilka är fördelarna med att gå med i Glovo nätverkspartners?

  • Det har flera fördelar, inklusive såklart högre inkomst speciellt i kritiska ögonblick.
  • Förvärv ny kundkrets utanför restaurangen.
  • Namn eller varumärke kommer att bli känd och erkänd var som helst i landet.
  • Du ger upp känd som den bästa kockenatt kunna visa upp all kunskap och maträtter som man inte vågat visa tidigare.
  • När det gäller att betala för de sålda produkterna eller tjänsterna kommer det inte att vara ett problem som det är Glovo att hantera denna bearbetningsom skickas senare.

Hur kan jag bli en Glovo-partner? – Väldigt lätt

  • En partner som vill arbeta med Glovo är det första du ska göra registrering där du anger dina personuppgifterpå följande länk: glovoapp.com/es/partners/sales
  • Då behöver du fylla i ett formulär där du ska fylla i alla information som är relevant för ditt företagsom ditt för- och efternamn, e-postadress. telefonnummer, företagstyp, stad, postnummer inkl.
  • Skicka in formuläret och vänta på svar.

Alla företag genomgår sedan specifika bedömningar för att avgöra om de är lämpliga att arbeta som Glovo-partner; om det accepteras, direktören kommer att kontakta denna anläggningför att komplettera ytterligare data och påbörja förhandlingar.

Därför kan vi dra slutsatsen att det för med sig möjligheten att agera partner med Glovo viktiga fördelar för båda parterfrämst för att ge det den drivkraft vårt entreprenörskap behöver i dessa svåra tider som planeten går igenom eller i någon annan typ av kris som kan uppstå.

0 Shares