Hur kan jag betala kontant med UBER? – Använd UBER utan kreditkort (exempel)

Uber är ett av de bästa transportalternativen i världen. Om du behöver en snabb taxi som tar dig säkert till din destination är den här appen perfekt för dig, men Hur kan jag betala för Uber kontant?

Ubers säkerhet är en av dess största attraktioner. Detta beror på betalningsmetoderna, för att inte tala om den uppenbara säkerheten för förarna som tillhandahåller tjänsterna i appen. Betala Uber det är en extremt snabb och okomplicerad process. Du kan betala för Uber med både kreditkort och kontanter.

Det är dock normalt att uppleva komplikationer när man bestämmer sig för hur man ska betala eller vilken specifik betalningsmetod man använder. Därför visar vi nedan hur du betalar för Uber-tjänster på gammaldags sätt: kontanter.

Varför är det värt att betala för Uber med kontanter?

Precis som alla andra applikationer kan du, efter att du har laddat ner och installera den, betala för tjänsterna som tillhandahålls på Uber med ditt kreditkort. Och många är överens om att detta är det bästa alternativet då det går snabbt att ansluta till ett kort och alla betalningar kan göras med en enda knapp på mobilen.

Det finns dock fall där det senare inte är möjligt. Det finns många människor som inte kan använda dem av olika anledningar kreditkort för betalning Uber för att den saknas eller inte är tillgänglig för användning.

Av någon anledning är det ibland bättre att betala med Uber kontant så att du kan hantera dina utgifter kontant och utan de komplikationer som kan uppstå av att använda ett kreditkort.

Det är också värt att kunna betala kontant a resa Uber om situationen motiverar det. Det är alltid bättre att vara säker än att be om ursäkt för en dålig situation där du inte kan betala.

Hur betalar jag kontant?

Det finns flera sätt att betala din förare i Uber-appen, så kontantbetalningsprocessen är väldigt enkel. Allt du behöver göra är att följa nästa steg och på några minuter är du redo att betala för lämplig resa. Notera.

  • Du börjar med att öppna en meny som finns i Uber-appen.
  • Välj sedan alternativet som visas som “Betalning“.
  • När du är i betalningsalternativen, välj “Lägg till en betalningsmetod“.
  • Slutligen trycker du på alternativet som visas på skärmen som “¨Betalning kontant“.
  • På det här sättet, om du vill ta en Uber-resa, välj Betala med kontanter när det är tillgängligt i vägtullsbetalningsalternativen, eller bara välj det som standard, och det är allt.

Du måste dock komma ihåg att du måste gå igenom processen identitetsverifiering för att göra kontantbetalningar. Detta är en obligatorisk process eftersom den hjälper till att hålla Uber-användare säkra såväl som den utsedda föraren.

Allt görs via Facebook, vilket är enkelt och du behöver bara länka ditt Uber-konto till ditt Facebook-konto genom att följa instruktionerna på skärmen efter att ha valt kontantbetalning.

Du behöver inte oroa dig för det senare. Detta beror på att all din data kommer att förbli helt konfidentiell i appen Uber och kommer inte att levereras till någon.

Å andra sidan, om du inte har en Facebook-profil behöver du bara registrera en betalningsmetod som är digital och på så sätt framgångsrikt kunna verifiera din identitet.

I slutändan är allt du behöver göra resa avslappnat och betala föraren vid ankomst. Observera dock att priset för resan (som enkelt kan beräknas) kan variera beroende på tillryggalagd sträcka, trafik på rutten eller beslut att välja en alternativ rutt.

Relaterade Artiklar

Back to top button