Hur kan jag ÄtgÀrda felet nÀr inte alla Blogger-poster visas? (Exempel)

0 Shares

Om du Ă€r en bloggare och har registrerat dig för ett Blogger-konto och litat pĂ„ att det Ă€r det bĂ€sta företaget, kommer det inte att vara kul om dess hemsida ger dig problem som tar tid att lösa. Det Ă€r dĂ€rför du kommer att lĂ€ra dig det idag ÅtgĂ€rda felet nĂ€r inte alla Blogger-inlĂ€gg visas snabbt.

Och det beror pÄ att fÄ anvÀndare har rapporterat detta problem ett tag. Det hÀr felet Àr mycket vanligt och Àr inte ens typiskt för en blogg, utan har mer att göra med Google. I vilket fall som helst, mer Àn en av dem slösade bort tid, till och med dagar Jag letar efter lösningardet Àr dÀrför det hÀr inlÀgget dyker upp.

Vad beror detta irriterande fel pÄ?

Innan du lÀr dig hur du felsöker problem nÀr inte alla inlÀgg visas pÄ Blogger Àr det bra att veta varför de dyker upp. Det Àr vÀldigt enkelt, det beror pÄ Bloggers automatiska sidnumrering Google implementerade som en uppdatering 2010. Det var en funktion som placerades för att öka laddningshastigheten pÄ hemsidan för nÀmnda blogg.

Vad den gör Àr att avgöra antalet poster som visas i början, oavsett vilka du har valt tidigare. Detta gör att sidan öppnas snabbare.

Inte för att detta Àr en dÄlig funktion alls, men inte desto mindre orsakar det huvudvÀrk för mÄnga bloggare och det vÀrsta Àr att det gÄr inte att ta bort alls, du mÄste lÀra dig att leva med det.

ÅtgĂ€rda felet nĂ€r inte alla inlĂ€gg visas i Blogger

Med det sagt, nu om du lÀr dig nÄgra knep för att leva ett lugnare liv med automatisk paginering. Den första Àr Àndra datum för intrÀde.

Detta bör göras om ditt senaste inlÀgg har mÄnga bilder eller om det Àr vÀldigt tungt. I det hÀr fallet kommer funktionen att fungera genom att begrÀnsa antalet poster som kommer att visas, eftersom den kommer att upptÀcka att det finns mycket stora filer som kan störa sidladdningen.

För att tricket ska fungera behöver du bara Àndra publiceringsdatumet. NedrÀkning beroende pÄ antalet poster du stÀller in att visa. Till exempel: om du har konfigurerat din hemsida för 8 inlÀgg behöver du bara hitta det sista och ange datumet för ditt nya inlÀgg som om du hade postat det innan.

Detta kommer att lösa felet nÀr inte alla inlÀgg visas i Blogger, men det kommer ocksÄ att pÄverka ordningen pÄ dina bloggar. SÄ om du Àr en av de försiktiga, bör du anvÀnda en annan metod. Du kan till exempel manuellt genomsöka Bloggers inlÀgg i Google Sök för att undvika problem med Google, vilket inte Àr lika effektivt, men lÄter dig se detaljer som du inte har sett tidigare.

Infoga en radbrytning i bloggar

Om du inte vill göra det tidigare tricket kan du alltid vÀlja det senare. DÀr du bara behöver infoga en radbrytning i texten. För detta mÄste du skapa en radbrytningsfunktion som redan Àr inbyggd i bloggen och lÄter dig vÀlja texten som ska visas pÄ startsidan.

Allt du behöver göra Àr att stanna i slutet av den första texten och trycka pÄ ikonen som visar radbrytningen. Vilket Àr ett dokument som Àr sönderrivet i det övre högra hörnet av verktygsfÀltet.

NÀr du gör detta kommer du att mÀrka att efter att du har sparat Àndringarna kommer endast det som Àr ovanför det hoppet att visas pÄ startsidan. Detta kommer att minska vikten pÄ dokumentet för att förhindra automatisk personsökning och blogginlÀgg försvinner.

NÀr det gÀller det senare Àr det redan sÀkert att du vet hur du gör detta fixa felet nÀr inte alla poster visas i Bloggare, sÄ anvÀnd det i praktiken och ta igen förlorad tid!

Och nÀr du Àr klar och dina bidrag Àr normala, leta efter sÀtt att förbÀttra dem, som att leta efter hur du lÀgger in H1, H2, H3 och H4 i dina bidrag, eller leta efter hur du sÀtter uttryckssymboler eller uttryckssymboler korrekt, och det Àr upp till dig.

0 Shares