Hur kan jag anvĂ€nda Spotify Lite pĂ„ min Wear OS smartwatch? – Enkelt och snabbt (exempel)

0 Shares

Smartwatches Àr en sensation och en som inte vill ha med sig allt information och applikationer pÄ handleden. FörestÀll dig nu att du kan anvÀnda Spotify i Smartwatch Wear OS Àven för att ladda ner musik, lÄtar och podcaster med Spotify gratis.

Tja, det finns ett sÀtt ett tag nu och det Àr sÄ enkelt som att skriva det hÀr inlÀgget. Det finns den officiella appen plus APK tillgÀnglig och idag kommer du att upptÀcka underverken och fördelarna med bÄda.

Spotify pÄ den officiella Wear OS Smartwatch vs. Apk

Den officiella versionen av Spotify, Spotify Lite, Den finns redan i butiken och du kan fÄ den nÀr som helst mycket enkelt. Den Àr tillgÀnglig för Android 6 och iOS 11 och senare.

Med den kan du lyssna pÄ din favoritlÄt om och om igen och lÀra dig att upprepa samma lÄt flera gÄnger pÄ Spotify. Skapa i sin tur enkelt anpassade omslag för din Spotify-spellista.

Det första steget Ă€r att ladda ner det frĂ„n Play Butik direkt frĂ„n din klocka och sedan frĂ„n valfri enhet (dator, klocka, telefon). Besök spotify.com/pair, ange dina uppgifter och “Logga in»(I avsaknad av ett konto,”Bli Medlem“).

DĂ„ kommer koden upp pĂ„ klockan, ange den och tryck pĂ„ “Spel“Klart, du kan nu anvĂ€nda Spotify pĂ„ din Wear OS-smartklocka.

Tack vare Spotify Lite vi kan styra allt frÄn vÄr handled: se den som spelar, spara innehÄll, spela upp, pausa, hoppa över etc. Slutligen, viktigast av allt, kan du styra musik frÄn en annan enhet via Spotify Connect.

Din APK-version

APK Àr en körbar fil som lÄter oss ladda ner applikationer utan att gÄ till Spela butikDe körbara filerna pÄ telefonen efter nedladdning.

I fallet med Spotify för Smart klocka applikationen skapades i detta format eftersom det var det enda sÀttet att anpassa den till klockan. PÄ detta sÀtt skulle det hata som Àr fallet med andra applikationer som försökte gÄ igenom, och hamna i instabilitet som visar buggar.

För att ta detta ur vÀgen för att kunna ladda ner Spotify pÄ Smartwatch Wear OS, eftersom APK Àr mycket lÀtt, gjordes denna alternativa version av moneytoo, utvecklaren av XDA.

Det första detta passande geni gjorde var att göra det sÄ att det inte behövde en smartphone för att köra, det behövde inte Bluetooth, och det andra som det delade upp ritfilpaketen för att göra appen Ànnu mer kompatibel.

Han började ocksÄ pilla med utformningen av kontrollerna, som var mycket bekvÀmare (knapparna var tvÀrs över skÀrmens bredd), och ökade sÄ smÄningom höjden pÄ actionfÀltet.

Hur fÄr du det nu? Sök bara pÄ webben efter APK, ladda ner och installera den som du gör med alla andra paket av den hÀr typen, och du har redan Spotify pÄ SmartWatch Wear OS och du Àr redo att börja.

Definitivt Àr APK-versionen bra, bÄda Àr det som gör det mer bekvÀmt Àr det faktum att det anpassar sig till klockskÀrmen vilket ger bÀttre funktionalitet nÀr du anvÀnder den.

Framtidens tillÀmpning vÀxer med hjÀlp av alla

Som nÀmnts tidigare Àr bÄda versionerna som visas idag utmÀrkta och fungerar utmÀrkt och det Àr delvis tack vare externa utvecklare som mÄnga företag förbÀttrar sina Appar, eftersom det ger dig möjlighet att mala och prova nya saker.

Genom att ladda ner det Ät bÄda hÄllen vinner Spotify och du bidrar genom att bli en del av ett hjul som snurrar i full fart för att förbÀttra vÄra liv, inte bara som appanvÀndare utan överlag, och förtjÀnar respekten frÄn utvecklarna som arbetar varje dag. för att ge det bÀsta Produkter.

0 Shares