Hur kan jag anvÀnda Snapchat pÄ min dator (exempel)

0 Shares

Snapchat Àr ett mycket populÀrt socialt nÀtverk faktiskt. Om du inte kan detta visar vi dig hur du kan registrera dig gratis och pÄ sÄ sÀtt ha kul att skapa effekter och anvÀnda olika filter för att göra dina bilder mer attraktiva. Vi inbjuder dig att prova och ha kul med dina vÀnner. Om du upptÀcker att du gillade det efter att ha provat det, kommer du definitivt att vilja anvÀnda Snapchat pÄ din PC, sÄ idag ska vi visa dig hur.

Hur installerar jag Snapchat pÄ din dator?

göra Installera Snapchat pÄ din dator Det Àr vÀldigt enkelt, du behöver bara följa dessa instruktioner noggrant:

 • Först du behöver en emulator; Om du inte kan köpa den kan du ladda ner den gratis frĂ„n Google eller nĂ„gon annan webblĂ€sare du vĂ€ljer. Du bör hitta den officiella webbplatsen för MEMU Play eller BlueStacks-emulatorn och klicka, sedan in, acceptera alla villkor och sĂ€g var du ska installera programmet (det kan vara pĂ„ den lokala C-enheten); vĂ€lj spanska som sprĂ„k eller det andra sprĂ„ket du vill ha och tryck till sist.
 • Efter installation av emulatorn starta om din dator sĂ„ att din emulator har bĂ€ttre prestanda och inte Ă€r sĂ„ lĂ„ngsam.
 • Skapa sedan ett Google-konto (om du inte har ett konto) och logga in pĂ„ det.
 • FrĂ„n Google Store eller Google Play Sök efter Snapchat-appen och ladda ner den nu.
 • Klicka sedan pĂ„ knappen öppen och redo; men om du vill kan du ocksĂ„ starta om din dator för att se till att den fungerar optimalt; du kommer direkt att mĂ€rka att grĂ€nssnittet Ă€r exakt detsamma som pĂ„ mobiltelefonen.

Hur anvÀnder man det pÄ din dator?

Om du tidigare har installerat den hÀr applikationen pÄ din mobiltelefon har du inga problem att lÀra kÀnna den steftersom de flesta verktygen ocksÄ kan aktiveras dÀrifrÄn, med nÄgra undantag som vi kommer att förklara senare; men oroa dig inte, emulator kommer att fungera pÄ samma sÀtt.

Eftersom vi anser att du kan börja i den hÀr vÀrlden, hjÀlper vi dig steg för steg, Vi inbjuder dig att göra följande:

 • Efter att ha öppnat Snapchat-appen Skapa ett konto och ange ditt anvĂ€ndarnamn och lösenord dĂ€r.
 • Klicka sedan pĂ„ knappen Logga in.
 • Slutligen hittar du dig sjĂ€lv i applikationen dĂ€r du kommer att ha tillgĂ„ng till följande funktioner: chatta mellan kontakter eller vĂ€nner, svara pĂ„ meddelanden eller titta pĂ„ foton eller selfies av vĂ€nner med hjĂ€lp av filter, förutom att se dina kontakters historik och andra bilder.

Hur laddar man ner Snapchat-filter pÄ PC?

Du kanske undrar hur jag kan lÀgga eller anvÀnda filter pÄ Snapchat? Tja, att installera Snapchat pÄ din dator kommer att betyda det du kan inte anvÀnda vissa av dess alternativsom att ta foton och filma, som med en mobiltelefon, eftersom PC-applikationen bÀr med sig denna begrÀnsning.

Tekniken anpassar sig dock alltid efter dina preferenser, erbjuder lösningar; sÄ vi kommer att visa dig nÄgra rekommendationer som du kan anvÀnda fotofilter pÄ Snapchat för PC:

 • För att anvĂ€nda kameran, ta bilder och selfie frĂ„n datorn (du mĂ„ste ha en webbkamera sĂ„ klart), kan du ladda ner gratis applikationer frĂ„n Google Play Store för att aktivera det hĂ€r alternativet; en av dem Ă€r MINECRAFT.
 • NĂ€r det Ă€r installerat kommer du att ha tillgĂ„ng till tusentals filter kombinerat med selfies eller bilder.
 • För att spara dina foton innan du skickar dem, klicka för att aktivera startskĂ€rmen och sedan tryck pĂ„ kugghjulsikonen, som finns i det övre högra hörnet av skĂ€rmen; sĂ„ du kommer att öppna en meny, klicka, sedan in och slutligen in.

Om du tappade bort din mobiltelefon, den var skadad eller om du inte har tillrÀckligt med minne kommer du inte att ha nÄgra problem lÀngre, för nu vet du hur du laddar ner och anvÀnder Snapchat pÄ din dator. Om du inte Àr övertygad av detta sociala nÀtverk kan du alltid ta bort eller avsluta ditt Snapchat-konto utan problem. Vi hoppas att du kan ha det bra med dina vÀnner i bekvÀmligheten av din dator.

0 Shares