Hur kan jag använda och titta på alla Pluto TV-kanaler via streaming online (exempel)

0 Shares

Pluto TV är en streamingplattform som låter dig titta på online-tv med innehåll för alla åldrar gratis. Att lyssna på den, särskilt den kostnadsfria plattformsdelen, gör att du redan vill njuta av dess innehåll, men hur gör du det? Vi svarar på denna och andra frågor om ämnet idag Hur kan jag streama och använda alla Pluto TV-kanaler? uppkopplad.

Hur kan jag använda och titta på alla Pluto TV-kanaler medan jag streamar online

För att njuta av allt innehåll på Pluto TV behöver du främst en bra internetuppkoppling för att förbättra videoströmningen på din enhet. Om du inte har en bra internetuppkoppling är det bättre att leta efter tips som hjälper dig att förbättra och snabba upp din Wi-Fi-hastighet så att du kan titta på Pluto TV online.

Nu, för att börja titta på Pluto TV på Internet, är det första du behöver göra åtkomst till webben Pluto.tv webbplats från din föredragna webbläsare. Första gången du går in på webben måste du klicka på den gula knappen som säger Titta gratis, som finns precis under nedladdningslänkarna för Pluto TV-mobilappen.

Genom att klicka på den här knappen nu kommer du att föras till den autentiska Pluto TV-webbplatsen, även om du bara bör trycka på den gula knappen en gång eftersom du under de kommande tillfällena kommer att komma åt Pluto TV kommer du att föras direkt till plattformen och hoppar över detta steg.

När du verkligen är på plattformssidan kommer du att föras till avsnittet där du kan se live-TV där du kan har tillgång till många kanaler om olika ämnen. Längst ner på sidan ser du en lista över kanaler, scheman och deras avsnitt, så att du snabbt kan komma åt det du gillar och se hur mycket framsteg som har gjorts (kapitlet där detta händer) och vid vilka tidpunkter det sänds.

Det finns ett avsnitt om Pluto TV som heter “På begäran”där du kommer att njuta av motsatsen till live-TV, snarare i det här avsnittet kommer du att se en omfattande lista med innehåll för varje familjemedlem.

Något intressant och användbart är att om du kör ett liveprogram och har tillgång till en innehållslista på begäran, kommer det programmet inte att stängas eller tappa framsteg. Detta beror på att programmet de tittar på är minimerat eller placerat i en liten ruta i hörnet av skärmen, så att du kan spåra programförlopp och se On Demand-listan samtidigt.

Å andra sidan, i Live TV-sektionen, ser du en knapp med titeln i det nedre högra hörnet “Se guiden” som, när den är aktiverad, visar dig vad de gör på andra kanaler så att du enkelt kan se. Åh, och om du tittar på ett program och klickar på Visa guide, kommer fönstret också att minimeras, så att du kan göra både och: fortsätta titta på programmet och granska programguiden.

Vilka kanaler kan jag titta på online på Pluto TV

Det är ingen slump att Pluto TV har blivit ett av de Netflix-liknande alternativen, följer det av kvaliteten på innehållet eftersom det kan ses på en mängd olika enheter. Om vi ​​pratar om kanalerna tillgängliga på Pluto TV kan vi nämna flera livekanaler indelade i flera kategorier, inklusive:

  • Kuriosa: Pluto TV Nature, Pluto TV Investigates och Pluto TV Reality
  • Barn: Pluto TV Junior, Pluto TV Kids, Nick Junior Club och Nick Classic
  • Filmer: Pluto TV Skräck, Pluto TV-filmer, Pluto TV-drama, Pluto TV-komedifilmer.
  • Underhållning: Classic Telefe, MTV Vintage, Pluto TV Series Latinas, Pluto TV Deportes, Pluto TV Anime, Pluto TV Competitions, Pluto TV Series, Pluto TV Novelas och Pluto TV Series Retro

När det gäller on-demand-innehåll är det det uppdelad i tre kategorier: Barninnehåll, Top Series och Top Cinema, där du kan se fantastiska serier och intressanta filmer.

0 Shares