Hur kan du se din Telegram-kanalstatistik för att göra tolkningar?

0 Shares

Telegram är en av de bästa apparna för snabbmeddelanden som ger sitt bästa varje dag. Dessutom Telegram-plattformen det har blivit väldigt funktionellt för många användare på grund av det breda utbudet av verktyg den har, från att skicka meddelanden, ringa samtal, skicka högkvalitativa filer till möjligheten att skapa grupper och kanaler.

Likaså kommer användare som har en kanal inställd på Telegram-plattformen att direkt kunna komma åt sin kanals statistik och därmed kolla höjden att det hände i olika områden. Men om du fortfarande inte vet hur du ser den här statistiken för din kanal, stanna kvar i den här artikeln så lär vi oss hur du kan se dem.

Är det viktigt att känna till statistiken för ditt Telegram-konto?

Från det ögonblick du bestämmer dig för att skapa en kanal på Telegram kommer det att vara mycket viktigt att du vet vad dess utveckling handlar om. Dessutom är det viktigt att veta om de följare som prenumererar på din kanal är det är intresserade eller inte intresserade av vad du skriver i den och därför erbjuder Telegram all denna information via sjökort med en mycket detaljerad sammanfattning.

På samma sätt kommer du att veta så mycket i dessa diagram antalet användare som prenumererar på kanalen och lämnar kanalen, Dessutom kommer du att kunna verifiera om de delar ett inlägg i dem eller inte. Kort sagt, du kommer att lära dig mycket information som kommer att förbättra de negativa aspekterna av din kanal.

Vilken statistik kan du se på Telegram-kanaler?

Genom att skapa en kanal på Telegram kommer vi att kunna upprätthålla en detaljerad kontroll över dess framsteg tack vare statistiken som Telegram tillåter oss att känna till. Dessutom, statistiken varierar som vi kan följa från Telegram-kanalen och om du fortfarande inte känner till dem kommer vi att presentera dem för dig här.

Veckorapport

I veckorapportstatistiken kan du ha fullständig analys av alla aktiviteter vilken kanal har haft under den förflutna veckan, sorterade i kolumnform för att visa resultat på ett mer ordnat sätt. Dessutom hittar vi i den data vi kommer att se antalet följare som är aktiva, de som har lagts till och de som har lämnat kanalen. Likaså kan vi se andra typer av allmän information om den utförda aktiviteten.

kanaltillväxt

Telegram erbjuder oss kanaltillväxtstatistik där vi kommer att se kanaltillväxten per datum. Dessutom kommer de reflekterade resultaten att vara det totala antalet följare som gick med i kanalen, så att du kan verifiera att kanalen har vuxit med communityn.

Följare

Detta är ett mycket detaljerat kanalföljardiagram där du kan se dina tillagda följare såväl som avgångna följare per dag, vilket innebär att informationen efter datum kommer att vara mycket detaljerad.

Aviseringar

Meddelandestatistik är väldigt lik följarstatistik, men har fortfarande avstängt och avstängt alternativ, detta betyder att du kan se vilka följare som är avstängda eller inte kanalaviseringarna. Utöver denna information kommer vi att kunna hitta andra som kommer att vara till stor hjälp för oss att lära känna vad kanalens följare gillar och ogillar.

trafikkällor

Det här är ytterligare en statistik som kommer att vara mycket användbar när du har ett flöde eftersom det kommer att ge oss detaljerad information om din följarrörelse. Det gör att vi kommer att kunna veta vilken tid de är aktiva i kanalen och vilka dagar de är, på så sätt kan vi balansera informationen för de dagar och tider då de kan publiceras.

Följande källor

Det är en graf som gör att vi kan få en uppfattning om vilka följare som kände till och gick in i den kanal vi har. På samma sätt, tack vare denna information, kommer vi att ta reda på om det vi publicerar på vår kanal är intressant.

språktabell

I språkdiagrammet kan vi se vilket språk som följarna i kanalen använder och det de har satt upp på Telegram-plattformen.

Interaktioner

I det här fallet kommer vi att ha detaljer om interaktionen som följarna hade med inläggen vi postade i flödet, det vill säga om de delade dem eller skickade dem vidare till andra användare.

Var kan du se all kanalstatistik i Telegram?

Vi lärde oss veta hur värdefullt det är att titta på kanalkonsten vi har på Telegram och på så sätt kunna se övergripande tillväxt av vår kanal och brister som han måste kunna rätta till dem. Men om du fortfarande inte vet hur du hittar denna information på enheten du använder den eller till och med på webbplatsen, måste du följa en mycket enkel procedur för att ta reda på denna information om din kanal.

med Android

 1. Gå in i Telegram-appen i den senaste uppdateringen.
 2. Sedan måste vi gå in i den kanal som vi har och som vi är administratörer i, där vi trycker på rubriken, dvs namnet på kanalen.
 3. Sedan måste vi trycka på tre horisontella punkter och vi måste välja alternativet “Statistik”, där vi kommer att se allt om vår kanal när det gäller dess utveckling.

Från iOS

 1. Gå in i Telegrams mobilapp.
 2. Gå sedan in i kanalen.
 3. Klicka nu på kanalnamnet.
 4. Tryck sedan på de tre horisontella punkterna på höger sida av skärmen.
 5. Klicka på alternativet “Statistik”, där vi kommer att se alla diagram med den information vi vill veta om vår kanal.

På hemsidan

 1. Gå till den officiella Telegram-webbplatsen och logga in på ditt Telegram-konto.
 2. Hitta sedan kanalen som du är administratör för och logga in.
 3. Ange sedan namnet på kanalen.
 4. Nu i tre horisontella punkter där du kommer in i alternativet “Statistik” och där kommer du att kunna verifiera kanalens utveckling.
0 Shares