Hur justerar man färger med hög kontrast på Android-tangentbordet?

0 Shares

De senaste Android-uppdateringarna för mobila enheter erbjuder flera alternativ som förbättra upplevelsen avsevärt när du använder mobiltelefoner. Förresten, varje gång det här systemet förbättras när det kommer till applikationsprestanda, oavsett om det är interna eller nedladdade applikationer.

Men många gillar att få sin telefons tangentbord att sticka ut för att göra det lättare att skriva, och det är något som är anpassningsbart i Android. Vi visar dig snart hur du skapar ditt eget projekt inuti Android-tangentbordethur man ändrar tangentbordstema på Android och några andra saker.

Hur skapar man en egen tangentbordslayout på Android?

Android har sina teman vad har med telefonens skal och utseende att göra. De teman som Android ger till ditt tangentbord är dock inte alltid lika bra som de som finns i appar.

Om du vill skapa din egen mobila tangentbordsdesign kan du göra det på två sätt: med en app som Gboard och mobiltelefoninställningar. Båda sätten att skapa din egen tangentbordsdesign har sina fördelar och vi kommer att förklara dem.

Installerar Gboard

Gboard är Googles tangentbord. Detta ger dig flera olika design som tillåter ändra tangentbordslayout. Dessutom låter de dig också göra specifika ändringar som du önskar. Du kan ladda ner Gboard från själva Play Butik utan att behöva spendera något.

Om du redan har du har laddat ner Gboard-appen till din mobiltelefonanvänd följande process för att ändra ditt Android-tema:

 1. Gå till Inställningar
 2. Gå till avsnittet “System” och sedan “Språk/ingångar”
 3. Ange sedan “Virtual Keyboard” följt av “Gboard”
 4. För att avsluta klicka bara på “Teman”, välj det du vill ha, om inte, skapa ett anpassat och spara dina ändringar

Vissa Android-telefoner visar vanligtvis ett felmeddelande som lämnar meddelandet “Tangentbordet har stoppats”. Om du inte vet kan detta tangentbordsproblem lösas utan att behöva lämna över din mobiltelefon till en tekniker eller något. han skulle bara behöva anpassa några saker att arbeta som tidigare.

genom inställningarna

För att skapa din egen tangentbordsdesign måste du också använda konfiguration, eller till och med gå till gboard-alternativet. Men många mobiltelefoner kan ändra tangentbordslayouten genom att ladda ner ett annat tema för enheten.

Senare kommer vi att visa dig hur du laddar ner och hanterar ett nytt tema för din Android-telefon ändra tangentbordslayout Din mobiltelefon. Förresten, när du pratar och vill skriva snabbare kan du använda datorns tangentbord med din mobiltelefon.

Detta är mycket användbart för att skriva snabbare. Även om det kan tjäna dig inte bara för skriv snabbt medan du pratarmen också när du behöver arbeta i skolan eller universitetet.

Hur kan jag ändra Android-tangentbordstema?

Vi visar redan högst upp hur du ändrar din Android-telefons tema med Gboard-appen i inställningarna. Nu ska vi förklara hur man ändrar tangentbordsstilen genom att ladda ner en applikation som heter SwiftKey som låter dig ändra utseendet på tangentbordet.

Gå vidare ladda ner SwiftKey-appen följ sedan stegen nedan för att ändra Android-tangentbordstema:

 1. Öppna SwiftKey-appen
 2. Gå till avsnittet “Språk”.
 3. Välj språk
 4. Välj sedan det tema eller den stil du vill att din telefon ska ha
 5. För att avsluta, välj den du gillar mest och spara dina ändringar

Detta är det enklaste och snabbaste sättet ändra tangentbordsstilen på Android. Det bör noteras att om du störs av ljudet från ditt mobiltangentbord när du skriver, kommer du att vara glad att veta att det finns ett sätt att stänga av det eller stänga av det för alltid.

Hur aktiverar jag tangentbordet med hög kontrast på Android?

Om du vill att ditt tangentbord ska ha hög kontrast är allt du behöver göra göra ändringar i displayinställningarna och mobilsms. Se hur det går till:

 1. Ange dina mobilinställningar
 2. Gå till där det står “Skärm / Text”
 3. Vrid omkopplaren till High Contrast och voila, det är allt.

Ovanstående är det enda sättet att göra det placera Android-tangentbord i hög kontrast då det fortfarande inte finns något exklusivt alternativ att ändra kontrasten på mobiltelefonen.

Vilka färgalternativ för tangentbord med hög kontrast har Android?

android tangentbord inget alternativ för hög kontrastmen alternativet att lägga all text på en skärm med hög kontrast har vissa anpassningar. Det betyder att du kan justera kontrasten från skärmjusteringarna.

0 Shares