Hur jobbar man på Rappi? – Vad behöver jag för att vara leverantör? “Jag är Rappi” (krav) (exempel)

0 Shares

Rappi är en av de bästa hemleveransapparna som finns tillgängliga idag, följer prestanda de har när det gäller att leverera sina produkter och hur de behandlar sina anställda. Det är därför den sista handledningen är till för att du ska lära dig hur du arbetar på Rappi?

Om du ska söka jobb i vilket budfirma som helst som använder mobilapplikationer är det bäst att lägga in ditt CV i Rappi, för det är så du kan läsa ovan det bästa som finns och betala stora pengar (För mer information om pengar, sök vem som betalar bäst? Glovo, Rappi, Deliveroo, Uber Eats eller OrdersYa?)

Hur jobbar man på Rappi?

För att komma rakt på sak och lära dig att arbeta på Rappi snabbt måste du veta detta först Du måste vara myndig för att delta företagsanställda, eftersom de inte tar emot minderåriga eller praktikanter.

Om du är 18 år eller äldre kan du fortsätta dina studier i den här handledningen. För att kunna söka jobb behöver du gå till den officiella Rappi-portalen, hitta där och trycka på knappen som heter “Jag vill bli Rappitendero.”

När du gör det kommer ett avsnitt upp där du behöver fylla i typ av formulär och informationen de frågar efter är: e-post, mobilnummer och lösenord. Efter registrering måste du ladda ner applikationen och ladda upp de nödvändiga dokumenten.

Om allt gick bra kommer du att få ett bekräftelsemail till din e-postadress som innehåller en rad instruktioner som du måste följa för att komma in på utbildningscentret (du kommer att utbildas där för att bli leverantör) när du är utbildad Allt du behöver göra är att aktivera och börja samla in beställningar.

Fil krav som behövs för arbetet I detta företag är dessa: innehav av ett transportmedel, en Android-telefon (stöder applikationen), ett certifikat, ett bankkonto och, när det gäller en bil eller motorcykel, innehav av dokument.

Hur fungerar applikationen?

Nu när du vet hur du arbetar på Rappi är det dags att se hur Rappi-appen fungerar så att du kan de är bra för träning och senare på jobbet.

Det första du bör veta är att dina kunder inte kommer att väljas ut av dig utan av appen, detta beror på att appen beräknar din geografiska plats i förhållande till anläggningen du behöver gå till och skickar beställningar som är nära dig (så att varken du eller leveransen blir försenad).

Den här appen beräknar också kvalifikationerna för levereraren och fördelarna som den specifika försändelsen kommer att ge dem, det görs på samma sätt för att upprätthålla kvaliteten på tjänsten samt ge leverantörer de bästa jobbmöjligheterna som finns nära dem.

Hur mycket tjänar du som kurir?

Av det du har läst ovan borde du redan veta att det inte bara är bra att jobba på Rappi, det är fördelaktigt för dig, det ger dig också mer sammanhang kring vad företaget kan erbjuda dig, bl.a. den här handledningen ger också information om vad du kan vinna.

Innan du anger din inkomststorlek måste du tänka på att du tjänar hos Rappi baserat på tillryggalagd sträcka och arbetstid, så det beror direkt på hur mycket du anstränger dig för att tjäna bra eller dåligt med denna app.

Det sägs på internetportaler att en motorcykelhandlare kan tjäna upp till 120 000 pesos per månad i Mexiko (liknande vad du tjänar på CornerShop)medan cykling kan nå 100 000 (inklusive tips och incitament att arbeta).

Om du till exempel är från ett annat land Chile, du kan vinna upp till 600 000, Men det beror, som redan sagt, på hur mycket du arbetar per dag och hur länge du kommer att vara tillgänglig (det här företaget erbjuder ett progressionssystem efter nivå och kvalifikationer, så om du arbetar mer kommer du att få en högre rang och du bestämmer dig för att få fler förmåner).

Och voila, med allt du läser kan du säga att du vet hur man jobbar på Rappi, och du har också allt sammanhang som krävs för att göra ditt arbete mycket fruktbart, så det återstår bara att gå till sidan och fylla i det som krävs detaljer.

Kom ihåg att det finns andra bra appar på marknaden, så om du har några frågor om Rappi och inte vill riskera att använda den (vilket vore dumt) kan du alltid leta efter de bästa apparna för att beställa mat och jobb?

0 Shares