Hur jagar jag alla Pokémon Go Pokémon snabbt var som helst?

0 Shares

Pokémon-serien är en oändlig källa till underhållning i tv-spelens värld, och dess höjdpunkt är Pokemon Go, en mobilapp som har fascinerat alla sedan lanseringen. Dess unika dynamik är fortfarande ganska populär och förblir ett aktivt spel. Att lära hur man jagar alla Pokémon från Pokemon Go snabbt var som helst.

Medan spelet fungerar med en riktig GPS-karta kan du fånga någon Pokémon utan att lämna hemmet. Lär dig vilka knep du kan locka till dig, vilka andra metoder du kan använda för att fånga nya Pokémon och hur du använder appens funktioner för att berika dina äventyr och samla alla legendariska Pokémon.

Vad ska jag göra för att Pokémon ska dyka upp i mitt hem?

Pokemon Go är designad för att interagera med din egen virtuella verklighet via din mobil, så du måste gå ut för att hitta en ny Pokémon. Detta innebär dock också en begränsning för användarna. Lyckligtvis finns det flera metoder för att övervinna detta hinder och Lura Pokémon till din plats.

En av dem är z extern applikation som modifierar spelsystemet fritt ändra sin globala position. Det finns många tjänster som erbjuder hjälp för Pokémon Go; GO Simulator-appen är en av de mest kompletta för att fånga Pokémon utan att flytta, utveckla dem och undvika risken att bli förbjudna.

Även om du hellre vill undvika den här typen av appar, finns det andra saker du kan göra hemma för att få Pokémon att komma till dig med samma spelalternativ. Pokémon Go-mobilappen innehåller en speciell anläggning som tillåter fånga en pokemon hemifrån; upptäck hur man använder rökelse.

Använd rökelse för att locka dem

Precis som White Flute från Pokémon-spelserien är Incense ett exklusivt föremål vars lukt lockar Pokémon. Får vilda Pokémon att spawna var 5:e minut och varar i 30 minuter. Du kan få det i spelbutiken eller som belöning för att gå upp i nivå (endast utvalda nivåer).

Var kan jag hitta en PokéStop och använda den för att jaga Pokémon?

Ett annat intressant objekt som låter dig locka många Pokémon till din plats är betesmoduler. Till skillnad från rökelsepinnar som kan användas var som helst, kan de bara användas med en PokéStop. Den är dock så effektiv att den kan locka till sig de mest sällsynta vilda Pokémonerna.

PokéStops är speciella platser i spelet kännetecknas av att ha ett handtag med en blå Pokémon Go-symbol och genom att belöna med priser som Pokémonägg. De är vanligtvis utspridda runt de mest trafikerade platserna på kartan, som torg, monument och andra platser med mycket folk.

Förutom priser låter poképarader dig också använda beten. De varar cirka 30 minuter och har ett brett utbud. Även om du inte installerar modulen kan du använda beten placerade av andra användare och fånga Pokémon som dyker upp runt omkretsen.

Det finns olika typer av beten som kan aktiveras; De erhålls genom särskilda utredningar eller i spelbutiken. Var och en av dem har en specifik effekt på locka till sig Pokémon av en viss klassså du kan till och med använda den här fällan för att utöka din samling av vissa typer av Pokémon.

Hur fungerar “triangelsökning” i en Pokémon-jakt?

Popularitetsmilstolpen som genererades av Pokemon Go fick användare att ta sin Pokémonjakt på största allvar. På grund av detta har de hittat ut sätt att få fler mynt eller fånga Pokémon som dyker upp på deras radar lättare. Därifrån, uppstår triangulär sökteori.

Triangelsökning är en metod som visar hur du fångar en Pokémon med hjälp av en serie geometriska steg. Det här uppdraget börjar med en Pokémons spår på appkartan. Efter att ha gått in i räckvidden på 300 meter måste spelaren markera sin plats och vrid i motsatt riktning mot originalet.

Om närhetslarmet återaktiveras i denna riktning kommer räckvidden att minskas till 200 meter. Välj en ny punkt och plats halvvägs mellan punkterna vad det betydde. Där, börja gå vinkelrätt. Om avståndet minskas kommer du snart att hitta en Pokémon; om det motsatta är fallet, gå i motsatt riktning.

Tack vare detta sökmönster en triangel eller ett kors bildas. I teorin kommer dessa steg att låta dig snabbt hitta alla Pokémons i ditt område. Många jägare har testat denna teori med fantastiska resultat, så det är värt att dra nytta av denna fantastiska fiskemetod för att öka din samling.

Vad är det bästa sättet att få tag i alla legendariska Pokémon?

Pokémon-spel har alltid kännetecknats av ett stort antal varelser; Pokemon Go är inget undantag. De mest efterfrågade i mobilappen är de som är markerade som legendariska, kopior som är väldigt svåra att få tag på. Det finns dock ett antal metoder för att få dem.

Det huvudsakliga sättet att hitta legendariska Pokémon är raids och EX raidsMycket exklusiva evenemang som endast är öppna under en begränsad tid och erbjuder fantastiska belöningar. För att dra nytta av dessa möjligheter, se till att uppdatera din Pokemon Go-app till den senaste versionen.

Ett annat sätt att få dem är särskilda forsknings- och fältuppgifteräven om chanserna att få dem med dessa metoder är mer begränsade än i fallet med rallyn.

Äntligen kan du få Legendary Pokémon som League Fighting Go Award; För att göra detta måste du nå Seasonal Rank. Tack vare dessa fyra metoder kommer du att kunna samla alla legendariska Pokémon Go Pokémon.

0 Shares