Hur jag återställer mitt avstängda konto Free Brand? – Steg för steg guide (exempel)

0 Shares

Garena Free Fire är ett av spelen av den här typen Battle kunglig Med fler prenumeranter över hela världen, om du har blivit avstängd av misstag eller av ditt eget fel, måste du veta vad du ska göra med ett avstängt konto Free Brand.

De flesta av kontoavstängningarna Free Brand bygger på bedrägerier eller kodändringar vad en spelare kan göra, men det kan hända av en slump.

Om ditt konto inte är avstängt men du har problem medan du spelar, till exempel en oväntad applikationsavstängning mitt i spelet, kan det bero på att din mobila enhet har problem med att starta applikationen.

Vilka är alternativen för att återställa ett avstängt konto Free Brand?

I sina senaste uttalanden angående avstängningen av Garens konto Free Branden informerade om det avstängningarna kommer att vara fullständigadet vill säga konto och enhet.

Men de gav också alternativ till de användare som blockerades av misstag. Detta kan hända när någon rapporterar dig eller hackaren har bestämt sig stjäla ditt konto.

Banad för hacks

Om så är fallet i ditt fall blockerade ditt konto och din enhetär det ganska säkert att du använde hacket, appen eller koden som den ändrade Free Brand.

Detta brott kommer att behandlas som användning av fusk som äventyrar den korrekta utvecklingen av spelet, så din enhet och ditt konto kommer att stängas av.

Den enda lösningen du har är byta telefon. OCHDet händer pga Free Fire tar enhetens IMEI-nummer och lagrar det som ett sätt att blockera det.

Efter att ha installerat applikationen på den nya enheten kommer du att kunna komma åt ditt konto igen, om inte måste du följa instruktionerna för att låsa upp det avstängda kontot Free Brand.

Förbjuden av misstag

Det är viktigt för dig att känna till de flesta av dem Förbuden mot Free Fire är oåterkalleligaom de inte är ett misstag.

För att begära borttagning av avstängningen måste du kontakta Garen-teamet direkt Free Brand. För det måste du gå in på deras Facebook-sida.

Du måste skicka ett meddelande som förklarar varför det var ett misstag att de blockerade ditt konto. Du måste vara så tydlig som möjligtVar artig och skriv med en bra attityd.

Efter att ha skickat meddelandet måste du vänta på svar från Fri eldom de accepterar din begäran kommer du att kunna återställa ditt konto. Annars måste du acceptera att ditt konto kommer att blockeras för alltid.

Policy för avstängning av konto Free Brand

Om du märker att du behöver skapa ett nytt konto är det bättre för dig att hantera reglerna Free Avsluta och på så sätt undvika att ditt avstängda konto stängs av igen Free Brand.

Fuska

Garena har sammanställt en lista över fel som kan leda till en fullständig blockering av ett konto eller enhet. Denna lista leds av programvara från tredje part.

Hacks, skript eller externa koder, de ändringar som är externa till din egen kod Free Fire och som ger spelaren vissa fördelar demoniseras av Garena.

Detta kan leda till kontolås och enheten som den spelas på, IMEI kommer att finnas kvar på Garenas system för alltid; vilket förhindrar att spelet körs på den enheten.

Spelaren rapporterar

I Free Eld kan förbjudas av andra spelares klagomål. OCHI det här fallet skulle förseelsen orsakas av användarnamnet som används eller av beteendet som antogs under spelet.

Du borde veta att alla spelare kan anmäla dig, så du måste respektera och spela rättvist. salt-arena kommer att analysera antalet anmälningar och deras sanningsenlighet.

Återkrav

Observera att detta är den enda typen av förbud det kan ångras omedelbart. OCHDetta beror på att användaren kan avboka skulden och fortsätta spela som vanligt.

Om du redan har löst ditt problem, ha kul när du försöker spela Free Avfyra från din Smart TV med din mobila enhet och för ännu roligare, leta efter och lär dig de bästa speltricken och hemligheterna eller speciella fusk för att bli den ultimata spelaren

0 Shares