Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur jag återställer min Android-version 10 till 9 | Android-nedgradering (exempel)

En del av de som uppdaterade sin mobil till Android 10 gillade inte en del av detaljerna de hittade. Låt till exempel dina appar vara öppna och ladda batteriet mycket snabbt. Eller kanske de kände sig mer bekväma med Android 9. Finns det något sätt att fixa det? Ja, vi berättar om du kan återställ Android 10-versionen till 9 nedvärdera.

Installera SDK-verktygen på din dator

För att dyka in i det interna systemet på vår Android-enhet måste vi ha en fil till hands SDK Toolkit och installera det direkt på vår dator. Vi kommer att använda det när vi går in på kommandoraden “Android Debug Bridget” (ADB). Vi måste packa upp SDK:n efter att ha laddat ner den och lämna dess filer på ett ställe för att underlätta arbetet.

Hitta och ladda ner Android 9-bild till din dator

Vi måste ladda ner den senaste bilden som hör till vårt teams version. Vi kan titta på lådan eller batteriet när det gäller hårdvaruspecifikationerna, inklusive dess modell, och på så sätt försäkra oss om det. Att få det Android 9 bild vi gick till tillverkarens webbplats som Google Pixel, OnePlus… Vi kunde också använda platser som XDA-utvecklare för att söka i deras resursbibliotek.

Innan vi börjar nedgradera vår Android 10 till 9 måste vi skapa en säkerhetskopia eller säkerhetskopia med filer, foton, dokument, musik och andra saker på internminnet. Om du inte gör detta kommer hela systemet och informationen i internminnet att raderas under nedladdningen av versionen. Du vill absolut inte förlora de viktiga filerna som du sparat.

Anslut mobiltelefonen till datorn för att återställa Android version 10 till 9

Du kan formatera din mobiltelefon och göra allt från datorn korrekt för att göra den nedgradering vi behöver aktivera USB-felsökning. Vi går till “Inställningar”, sedan letar vi efter “Om telefonen”, du kommer att se området “Byggnummer” och du kommer att klicka på det upprepade gånger. Detta låter dig aktivera utvecklaralternativ.

Vi går tillbaka till “Inställningar”, hittar “System” – “Avancerat” och klickar på “Utvecklaralternativ”. Längst ner på skärmen finns en felsökningssektion där vi passerar knappen “USB debugging”.

Fil OEM upplåsning finns i utvecklaralternativ måste vi också aktivera det. Sedan startar vi telefonen i läget “Bootloader”. Detta nås regelbundet genom att trycka på strömknappen tillsammans med den låga volymnivån.

Efter att ha gjort detta ansluter vi mobiltelefonen till datorn med en USB-kabel. Det rekommenderas att det är originalkabeln som följde med enheten eller en datakabel av hög kvalitet. I datorn vi öppnar kommandoradsfönstret och vi letar efter katalogen där bilden finns. Vi skriver adb reboot bootloader i samma terminal för att köra ADB.

Processen fortsätter med installationen Google-drivrutiner och deras uppdateringar. Koppla sedan bort Android-telefonen och anslut den igen för att kontrollera om vårt system kan se den och för att göra detta skriver vi “fastboot-enhet” på terminalen. Om du inte redan har gjort det, lägg in stockbilden för Android 9 i samma fil i ADB-mappen.

Tiden har kommit låsa upp bootloader Telefongenom att skriva in terminalen blixt snabbupplåsning. Vi kommer att bekräfta åtgärden med de fysiska volymknapparna upp/ned och på/av-knappen. Sedan packar vi upp fabriksbilden som finns på vår dator. Efter att ha gjort detta skriver vi flash-all i terminalen.

Vid denna tidpunkt bör mobiltelefonen starta om. Det kommer att bli nödvändigt kör den i snabbstartsläge genom att trycka på strömknappen och volym ned-knappen. Nu i terminalen vi skriver fastboot blinkande utseende aktivera starthanteraren och bekräfta igen. Starta om enheten, välj start och det är allt! Vi kommer att se Android 9 på vår telefon.

Genom att följa dessa steg kan du nedgradera din telefon och returnera Android från 10 till 9. Berätta för oss vad du gör efter att ha följt den här metoden. Men eftersom vi inte kan vänta med att gå tillbaka vill vi gärna höra din åsikt om denna information du just läst. Så glöm inte att lämna en kommentar.