Hur inverterar man bildfĂ€rger med Photoshop? – Steg för steg (exempel)

0 Shares

AnvÀndningen av informationsteknologi har spridit sig överallt och har dÀrmed pÄverkat utvecklingen av vÄrt nuvarande samhÀlle. Dess tillÀmpning har nÄtt alla omrÄden, fotografering springer inte ifrÄn den.

Fotografering har gradvis utvecklats under Ären och sÀtten att ta bilder har förÀndrats. Förutom den kvalitet som de utförs med, upplösningen blir bÀttre detta presenteras för oss.

En annan aspekt dÀr datoranvÀndning har blivit vÀsentlig inom fotografering Àr bildredigering. Med hjÀlp av program som kan göras frÄn en dator kan mycket specialiserat monteringsarbete utföras.

För en tid anvÀndningssÀtt Photoshop vecklat ut och snurratblir en viktig och viktig detalj i dina foton.

Hur inverterar man bildfÀrger med Photoshop?

Dessa program skapas endast för mycket avancerat redigeringsarbete, vi kan ladda ner dem frĂ„n de officiella webbplatserna för varje program. Om vi ​​vill redigera vĂ„ra bilder mĂ„ste vi leta efter den bĂ€sta mjukvaran som tillĂ„ter det.

Ett av de program som utmÀrker sig mest pÄ detta omrÄde Àr Photoshop Det Àr en fotoredigerare som gjordes 1990. För nÀrvarande Àr det en av de mest anvÀnda i vÀrlden pÄ grund av sin egen smidigt arbete och stora redigeringsmöjligheter.

Den har utvecklats av Adobe Systems Incorporated och tÀcker allt relaterat till fotoredigering och grafik. Den erbjuder ett brett utbud av verktyg som gör att vi kan göra vilken typ av redigering vi vill.

Dess grÀnssnitt Àr mycket komplett liksom den hastighet med vilken det fungerar för att fÄ varje jobb gjort. Med lite övning kommer vi att kunna göra redigering av mycket bra kvalitet.

MÄnga program som vi kan utföra avancerat redigeringsarbete med Àr betalda. Men i fallet med Photoshop Àr det inte sÄ, vi kan hitta det hÀr programmet helt gratis, vilket gör det sÄ mycket bÀttre för oss.

En av de funktioner som sticker ut mest Photoshop jÀmfört med andra grafikredigeringsprogram. Kan vi anpassa vÄr arbetsplats, placering och föra verktygen till önskad position.

NÀr du anvÀnder det hÀr programmet kommer det att vara en mycket enkel uppgift att utföra uppgifter som att lÀgga till filter till vÄra bilder, ta bort personer frÄn ett foto, övertoningar eller Àndra mÀttnad. Det Àr dÀrför det Àr viktigt att veta allt Photoshop har att erbjuda.

Steg för att invertera bildfÀrger i Photoshop

En av de saker vi kan göra vÀldigt enkelt och praktiskt Àr detta omvÀnd bildfÀrg till sina motsatser. I den hÀr artikeln kommer vi att lÀra oss hur man inverterar fÀrgerna pÄ en bild med Photoshop.

Om vi ​​vill invertera fĂ€rgerna pĂ„ bilden kommer det att vara en mycket enkel uppgift att göra det i Photoshop, för det Ă€r det första vi behöver göra öppna programmet Photoshop. Efter öppnandet vĂ€ntar vi pĂ„ att det ska ladda sitt grĂ€nssnitt helt.

Nu mĂ„ste vi göra ange bild som vi applicerar effekten pĂ„, dra den frĂ„n ett annat fönster eller anvĂ€nd den metod som passar oss bĂ€st. Nu mĂ„ste vi dra muspekaren till alternativen “Bild”, finns i den övre vĂ€nstra delen av skĂ€rmen och klicka pĂ„ den.

Detta kommer att ta upp alternativmenyn, hĂ€r letar vi efter ett alternativ “InstĂ€llningar” och klicka pĂ„ det hĂ€r alternativet. DĂ„ öppnas en annan alternativmeny pĂ„ höger sida, vi mĂ„ste leta efter alternativen “Investera” och vi vĂ€ljer det.

Du kanske ocksÄ Àr intresserad av vad Adobe Photoshop anvÀnds till och vad Àr dess verktyg? bland andra relaterade Àmnen.

Genom att följa ovanstĂ„ende fĂ€rgerna kommer att inverteras automatiskt image, kan denna operation ocksĂ„ utföras med nĂ„gra kommandon som kan utföras frĂ„n vĂ„rt tangentbord. Om vi ​​vill invertera fĂ€rgerna pĂ„ bilden med ett kommando mĂ„ste vi trycka pĂ„ Ctrl-tangenten utan att slĂ€ppa den, vi kommer att sĂ€nka I-tangenten, och det Ă€r allt.

0 Shares