Hur installerar och använder man en ljudförstärkare för att förbättra hörseln?

Välkommen tillbaka! Om du inte vet så har Google släppt en ny app för att göra livet enklare för dem som har hörselproblem. Det är en applikation som heter Sound Amplifier som används speciellt för att förbättra hörseln hos människor som behöver det.

Denna app är tillgänglig exklusivt för Android och är tillgänglig gratis i Google Play Butik. Senare i det här nya inlägget kommer vi att gå igenom med dig i detalj allt du behöver veta för att lära dig installera och använda ljudförstärkaren.

Hur installerar man en ljudförstärkare?

I det här första avsnittet kommer du att lära dig hur du gör detta installera Sound Amplifier-applikationen snabbt och enkelt. Vi uppmuntrar dig helt enkelt att följa bokstäverna nedan så att du inte har några besvär med att göra det.

  • Det första du bör göra är att logga in på Google Play Butik på din Android-enhet och hitta sökfältet.
  • Ange sedan programmets namn på engelska i den “Ljudförstärkare” och klicka på det första programmet som visas i resultatlistan.
  • Nu måste du välja ett alternativ “Installera” och vänta några minuter tills nedladdnings- och installationsprocessen är klar på din Android-enhet.
  • På så sätt kommer du att slutföra installationsprocessen för applikationen Ljudförstärkare för bättre hörsel.

Lär dig hur du använder Sound Amplifier

  • När du har laddat ner det här programmet klickar du på dess ikon som finns i mobilapplikationsmenyn för att börja använda den.
  • Då måste du gå till alternativet «inställningar»Du kommer att se att en meny med flera alternativ visas. Bland dem måste du välja «Tillgänglighet«, Klicka sedan på« Ljudförstärkare »och välj till sist alternativet«Använd tjänsten«.
  • Observera att du måste ha hörapparater anslutna till din mobila enhet för att aktivera den här appen ordentligt.
  • Nu när appen körs kommer vi att se en annan knapp dyker upp där du kan inaktivera tjänsten bara genom att trycka på den. Specifikt är den här knappen i det nedre högra hörnet, men du kan flytta den runt på skärmen för att placera den var du vill.

Vilka alternativ erbjuder den här applikationen oss?

Efter att ha gått in i inställningsdelen kan du ändra allt som har med ljudet att göra. Om du till exempel vill ändra ljudinställningarna från högtalarna, välj «Högtalarkonfiguration«. I det här alternativet kan du fritt justera ljudnivån för båda hörlurarna.

Å andra sidan, i mikrofoninställningarna kan du justera ljudutgångsvolym. Det låter oss också välja om vi vill använda enhetens mikrofon eller den som är integrerad med hörlurarna.

Utan tvekan är det här alternativet mycket användbart. Om du till exempel väljer en mobiltelefon kan du flytta den som du vill så att du kan prata och lyssna med större komfort. Om du nu vill höra din röst högre genom mikrofonen rekommenderar vi att du använder headsetets mikrofon.

Slutligen kan du aktivera alternativet för oönskade ljud. På så sätt kan du eliminera bakgrundsljud i en video eller under ett telefonsamtal.

I så fall, om vi är på en plats med bakgrundsmusik eller något annat ljud, kommer inte folk som lyssnar på oss i telefonen att märka det. Faktum är att det är ett utmärkt alternativ till ljudinspelning av professionell kvalitet.

Därför är ljudförstärkaren en av de bästa apparna som finns för att förbättra ljudinspelningskvaliteten och höra ljuden bättre.

Hur en ljudförstärkare fungerar

Många användare förstår ofta inte funktionerna i denna applikation. Även om dess namn säger oss att det är en mobil ljudförstärkare, är detta inte helt sant.

Faktum är att den här appen använder hörlurarnas mikrofon för förstärka ljudet omkring oss. Faktum är att ljudförstärkaren utvecklades för att hjälpa användare med en viss grad av hörselnedsättning.

I princip genom att aktivera denna fantastiska app vi kommer att märka att ljuden är mycket högre. Till exempel kommer ett musklick att höras kraftigt, och naturligtvis kommer klickljudet att vara mer hörbart.

Å andra sidan, i tiden öka eller minska volymen Du kan välja mellan att plocka upp mobiltelefontonen eller förstärka den, vilket är väldigt praktiskt.

Relaterade Artiklar

Back to top button