Hur installerar och använder jag Android-appar på Windows 10 PC?

0 Shares

Elektroniska apparater har hjälpt oss mycket i många år, med tiden produceras de med mer avancerade funktioner. I början var de bara maskiner som kunde behandla information mycket långsamt.

Det här är fallet personliga datorerGradvis designades allt kraftfullare datorer för att utföra mer komplexa uppgifter. Såsom makt köra programsom är utformade för att utföra specifika uppgifter.

Smartphones har blivit ett oumbärligt verktyg för oss, tack vare vilket vi kan kommunicera och komma åt webben på ett mycket praktiskt sätt. Dessutom kör fantastiska appar.

Men samtidigt finns det verktyg som bara går att komma åt via smartphone, det vill säga de från operativsystemet Android som sticker ut mest. Därför kommer vi i den här artikeln att förklara hur du installerar och använder Android-applikationer på din dator.

Hur installerar och använder jag Android-appar på Windows 10 PC?

Tillverkare av dessa enheter måste inkludera bassystemet i sin utrustningsdesign för att enheten ska fungera korrekt. Det mest använda operativsystemet i datorer är Microsoft Windows.

Windows lanserades officiellt 1985, har kännetecknats av att vara från starten ett innovativt system som kan möta konsumenternas behov. Den kännetecknas av ständig utveckling, från tid till annan ger den oss mycket effektivare och snabbare uppdateringar.

Den senaste versionen som Windows presenterade är Windows 10, och öppenheten den hade med sina användare var stor. De program som kommer förinstallerade med Windows 10 är mycket mer avancerade än dess tidigare versioner. Det finns ett sätt att ladda ner applikationen från ditt konto utan att ha ett konto

Å andra sidan hittar vi operativsystemet Androidfrämst avsedd för användning på mobila enheter som smartphones. Tillverkare av mobila enheter har länge använt detta operativsystem som sitt primära system.

Detta beror på att Android kännetecknas av vara programvara som alltid försöker bli bättre och mer kapabel. Den övergripande funktionaliteten som Android erbjuder är mycket komplett, dess funktioner och verktyg gör det mycket lättare att manipulera våra enheter.

Android erbjuder oss Onlinebutik där vi kan introducera och ladda ner alla typer av applikationer, såsom spel eller program för att utföra specifika uppgifter. Den här butiken är Play Butik (om du inte vet hur man laddar ner den här förklarar vi det för dig) och vi måste skapa ett Google-konto för att komma åt det.

Dessa appar, som du kan hitta i Play Butik, är utformade speciellt för att köras på enheter med Android-operativsystemet. Därför är de inte kompatibla med andra operativsystem.

Men vi behöver inte oroa oss, i den här artikeln kommer vi att lära oss hur man installerar Android-applikationer på våra datorer med Windows-operativsystem enkelt och enkelt.

Steg för att installera och använda Android-appar på din Windows 10-dator

Genom att ladda ner Android-emulatorn kan du installera vilken Android-applikation som helst på vår Windows-dator. Det första vi behöver göra är att öppna vår betrodda webbläsare.

Nu går vi till sökfältet längst upp på skärmen och letar efter ett program som hjälper oss att utföra denna åtgärd. Den heter BlueStacks och vi fortsätter att ladda ner den till vår dator.

När nedladdningsprocessen är klar, gå till nedladdningsmappen och leta efter filen. Fil vi fungerar som administratör och vi gör den lämpliga installationen, vi väljer Nästasedan beviljar vi behörigheter och väntar sedan på att installationsprocessen ska slutföras.

I nästa steg måste vi öppna BlueStacks-programmet logga in med vårt google-kontoI avsaknad av det kan vi skapa det. Efter att ha loggat in går vi till BlueStacks-gränssnittet.

På den första fliken Hus, vi ser de mest populära apparna i Play Butik, vi har också ett sökfält där vi kan söka efter vilken app som helst. Slutligen klickar vi på applikationen vi vill ladda ner och klickar på installera, på så sätt kommer den att vara installerad och klar.

0 Shares