Hur installerar jag OBS om du har Ubuntu 20.04 utan problem?

0 Shares

I operativsystemet Linux kan vi hitta ett stort antal program för redigering och hantering av video-, ljud- och multimediafiler. Men inte alla av dem har de nödvÀndiga egenskaperna för detta, Ätminstone inte för att skapa fullt professionella verk. Nu en av dem och Det mest nedladdade av Ubuntu 20.04-anvÀndare Àr OBS.

OBS Àr speciellt gjord för att göra teman i videoinspelningar, redigera livesÀndningar etc. LikasÄ bör noteras att den Àr integrerad med API, vilket hjÀlper oss att skapa kompletta, centraliserade, speciellt för varje anvÀndares behov. I den hÀr artikeln kommer vi att ta reda pÄ hur man gör just det installera OBS om du har Ubuntu version 20.04 utan problem via operativsystemet Linux.

Vilka Àr kraven för att installera OBS pÄ Ubuntu 20.04?

Det finns ett antal krav som mÄste uppfyllas innan man installerar program pÄ Ubuntu Linux, till exempel med OBS edition-programmet, denna typ av program kommer att krÀva minst dessa Krav för att fungera korrekt pÄ en PC:

 1. 4 GB RAM
 2. Internminne med en kapacitet pÄ minst 8 GB.
 3. Du bör ha en i5-processor, optimal i7.
 4. GTX grafikkort.

Vilka versioner av OBS Àr kompatibla med den hÀr versionen av Ubuntu?

OBS-redigeringsprogrammet anses vara helt gratis och öppen kÀllkod som har en rad versioner som har förbÀttrat prestandan pÄ ditt system. Dessutom kan dessa versioner: vara kompatibel med Ubuntu 20.04. PÄ samma sÀtt kan du uppdatera Linux-kÀrnan i Ubuntu för att OBS-versionerna ska fungera korrekt.

OBS version 27.0 och version 27.1.1 Den Àr helt kompatibel med Ubuntu 20.04-versionen av operativsystemet. Det kan dock sÀgas att den officiella versionen av Ubuntu PPA Àr kompatibel med alla versioner av OBS-programmet.

Hur installeras OBS i den hÀr versionen av Ubuntu?

SÀttet att installera OBS i Ubuntu version 20.04 Àr helt enkelt. Först, anvÀndaren ska fÄ Ubuntu frÄn dess officiella webbplats för problemfri systemhantering och OBS-nedladdning. Nedladdningskraven Àr följande:

AnvĂ€nd kommandot “sudo apt-get install obs-studio”

För att installera OBS med hjÀlp av kommandon Sudo apt update Àr inte en alltför komplicerad uppgift, men du bör lÀgga till varje kommando utan fel och göra följande:

 1. Efter installation av Ubuntu 20.04, klicka pÄ bokstaven S för att bekrÀfta nedladdningsinstallationen.
 2. OBS Studio-repertoaren mÄste installeras, för detta kommer följande kommando att köras: sudo add-apt-repository ppa: obsproject / obs-studio
 3. Klicka pĂ„ ‘Enter’-tangenten för att bearbeta integrationen i förvaret. Det rekommenderas dock att du uppdaterar ditt system med “sudo apt update”.
 4. Efter att ha följt stegen ovan, installera OBS med sudo apt install obs-studio
 5. Din nedladdning kommer att accepteras med bokstaven S och du mÄste vÀnta tills OBS finns pÄ ditt system.
 6. Programmet kan öppnas med alternativet “Actions” i Ubuntu.

Hur öppnar man OBS i Ubuntu 20.04?

Efter att ha laddat ner OBS-redigeringsprogrammet pÄ vÄrt Ubuntu 20.04-operativsystem mÄste automatisk inloggning vara aktiverad i Ubuntu och OBS-programmet öppnas utan problem. För att göra det, följ dessa enkla steg:

 1. Efter att ha slutfört installationen och hittat programmet i Ubuntu, efter att ha skrivit bokstaven S, mÄste du söka efter det pÄ systemet.
 2. Du mĂ„ste klicka pĂ„ “ÅtgĂ€rder” som finns i Ubuntu-alternativen.
 3. DÀr kommer OBS-applikationen att finnas och klicka pÄ den för att komma Ät programmet.
 4. NÀr det Àr öppet kan du starta vilken videoredigering du vill göra med det hÀr programmet.

inom funktionerna som detta program ger vi tror att de innehĂ„ller ett inlĂ€rningslĂ€ge som hjĂ€lper till att visualisera scenen och kĂ€llorna innan de anvĂ€nds i livesĂ€ndningar. Å andra sidan, skapa genvĂ€gar, förinstĂ€llda scener, multiview-lĂ€gen, “Dock”-grĂ€nssnittet, Ă„tkomstoptimeringspaneler, ljud- och ljudmixning, filter för kĂ€llor i varje film och till och med realtidsljudinspelning.

0 Shares