Hur installerar jag MIUI 12 live ‘Super Wallpaper’ på vilken Android-telefon som helst?

Xiaomi introducerade sin nästa generations anpassade Android-hud – MIUI 12 tidigare i veckan och ger förbättrade visuella effekter, nya bakgrundsbilder, integritetsförbättringar och mer. Ett av de intressanta tilläggen i MIUI 12 är det nya live ‘Super Wallpaper’ som verkligen ser underbart ut. Medan den designades uteslutande för Xiaomi-enheter, tack vare utvecklare på XDA som har portat detsamma till alla Android-smartphones. I det här inlägget visar vi dig hur du installerar MIUI 12 ‘Super Wallpaper’ på din Android-enhet.

MIUI 12 live ‘Super Wallpaper’ innehåller en samling av Mars- och jordinspirerade bakgrundsbilder, nämligen Earth Forest Super Wallpaper, Earth Glacier Super Wallpaper, Earth Super Wallpaper, och Mars Super Wallpaper. Så här får du live ‘Super Wallpaper’ på din Android-smartphone.

Obs! MIUI 12 ‘Super Wallpaper’ fungerar endast på enheter som kör Android Oreo 8.1 och senare

Steg 1: Ladda ner och installera den portade APK-filen [Download Link]

Steg 2: Navigera till Live Wallpapers-menyn på din telefon. Vi installerade denna APK på en Samsung Galaxy S10 Lite och menyn för levande tapeter kan nås genom att utföra denna åtgärd – Tryck länge på startskärmen → Bakgrundsbilder → Mina bakgrundsbilder → Klicka på de tre vertikala prickarna längst upp till höger-> Levande bakgrundsbilder

Om MIUI ‘Super Wallpapers’ inte dyker upp på live-bakgrundsmenyn på din smartphone, ladda ner och installera Google Wallpapers-appen [Download Link], och det borde fungera.

Steg 3: Välj önskat live ‘Super Wallpaper’, förhandsgranska det och ställ in att det ska visas på din startskärm eller både hemskärmen och låsskärmen.

Steg 4: Voila! MIUI 12 ‘Super Wallpaper’ appliceras på din startskärm / låsskärm.

Låsskärmen visar planeten (jorden och Mars här) på avstånd, och när du låser upp din enhet zoomar den in och tar dig till planetens yta. Bakgrundsbilderna själva ger en realistisk effekt, åtminstone i en utsträckning med mjukare övergångar. Det är dock bäst att uppleva utan att mörkt läge växlas på din smartphone.

Kolla in videon med Super Wallpaper

Prova det nya “Super Wallpaper” och låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button