Hur installerar jag den senaste PS4-uppdateringen med ett USB-minne frÄn felsÀkert lÀge? (Exempel)

0 Shares

Om du av nÄgon anledning inte har en uppdaterad konsol bör du veta att du kan komma Ät den senaste PS4-uppdateringen via ett USB-minne. Det Àr sÀrskilt anvÀndbart nÀr datorn inte Àr ansluten till Internet eller sÄ uppstod nÄgot problem under den senaste uppdateringen, till exempel felaktig avstÀngning av PS4.

Detta Àr avgörande eftersom uppdateringen inte bara inkluderar förbÀttringar av enhetens övergripande prestanda, utan ofta fixar smÄ till Àven stora buggar. Detta Àr en mycket anvÀndbar funktion kan innebÀra viss komplexitet Följ dÀrför steg-för-steg-instruktionerna nedan för att undvika risker.

Steg ett: Ladda ner den senaste uppdateringen

Först och frÀmst, för att installera den senaste PS4-uppdateringen frÄn ett USB-minne, mÄste du först ladda ner lÀmpliga filer. För att göra detta, pÄ en stationÀr dator, bÀrbar dator eller direkt pÄ en mobiltelefon, Du mÄste gÄ till den officiella PlayStation-webbplatsen.

DĂ€r hittar du den senaste tillgĂ€ngliga uppdateringen, som du mĂ„ste vĂ€lja enligt sprĂ„ket pĂ„ din PS4. LĂ€s Ă€ven villkoren noggrant för senare vĂ€lj “Acceptera och ladda ner nu”.

Ta hÀnsyn till det dessa filer Àr tunga och det kan lÀtt överstiga 400MB. I denna mening mÄste du ha tillrÀckligt med utrymme pÄ din dator för detta, samt en tillrÀckligt stabil internetanslutning.

Andra steget: Spara den senaste PS4-uppdateringen med ett USB-minne.

NÀr du har laddat ner filen överför du den till ett USB-minne eller annan typ av USB-minne. Se till att det fungerar korrekt och det krÀver inget extra program för att ange dess innehÄll.

Å andra sidan Ă€r det nödvĂ€ndigt att spara filen enligt vissa riktlinjer för att PS4 ska kĂ€nna igen den korrekt. I den meningen mĂ„ste du skapa en mapp som heter “PS4” och den hĂ€r gĂ„ngen med namnet “UPPDATERING”. Ni mĂ„ste bĂ„da skrivas med versaler som visas hĂ€r.

Nu Ă€r det bara att ladda upp den nedladdade filen till mappen “UPPDATERA”. Under processen, se till att namnet pĂ„ filen Ă€r “PS4UPDATE.PUP”, om det inte Ă€r det kontrollera att du har laddat ner rĂ€tt fil. Om sĂ„ Ă€r fallet mĂ„ste du byta namn pĂ„ den genom att högerklicka pĂ„ den och vĂ€lja lĂ€mpligt alternativ.

Detta gör att systemet kan kÀnna igen filen och tillÀmpa den senaste PS4-uppdateringen via USB-minne utan ytterligare komplikationer.

Steg tre: GÄ in i felsÀkert lÀge pÄ PS4

Nu nÀr du har filen ordentligt ordnad kan du anvÀnda den pÄ din PS4 frÄn felsÀkert lÀge. Det Àr ett konsolutrymme som bara tjÀnar till att tillhandahÄlla alternativ felsöka olika problem relaterade till operativsystemet.

Faktum Àr att om du har internetanslutning via nÀtverkskabel, Wi-Fi eller en mobiltelefon, anvÀnder mÄnga alternativ informationen pÄ ditt konto. Nu, för att komma Ät den senaste PS4-uppdateringen med ett USB-minne, mÄste du först stÀnga av konsolen ordentligt.

I detta tillstÄnd, Anslut ditt USB-minne och starta din PS4 i felsÀkert lÀge. För att göra detta, tryck och hÄll in strömknappen tills du hör ett andra pip. Du bör nu se en fil pÄ skÀrmen alternativ för sÀkert lÀge.

Steg fyra: uppdatering

Redan i felsÀkert lÀge hittar du flera alternativ som du kan anvÀnda i olika situationer. Ett alternativ Àr till exempel att fabriksÄterstÀlla din PS4 som du behöver en sÄdan mjukvaruuppdatering med.

Nu behöver du bara vĂ€lja det tredje alternativet“Uppdatera systemprogramvara” och vĂ€nta pĂ„ att processen ska slutföras. SĂ„ du kan nu njuta av din PS4 uppdaterad till den senaste versionen.

0 Shares