Hur infogar man musik i WhatsApp-status? – Enkla knep

0 Shares

Dagens sinnestillstÄnd kan visas pÄ mÄnga sÀtt tack vare sociala nÀtverk. Ett av de bÀsta sÀtten att göra detta Àr genom WhatsApp-statusar. Tack vare dem kan du visa alla dina kontakter vad du tycker med hjÀlp av bilder och videor. Den hÀr gÄngen ska vi lÀra dig ladda upp till dina WhatsApp-statusar med sÄngljud eller sÄnger, vilket gör dig mer uttrycksfull i dina tillstÄnd.

Hur spelas röstljud in för att placeras i stater?

Ibland kan vi försöka lÀgga till ljud till vÄra WhatsApp-statusar. Detta Àr till stor del bra eftersom du kan vara mer uppmÀrksam pÄ tillstÄndet. För att spela in ett röstmemo för detta tillstÄnd behöver du bara gÄ till röstinspelaren pÄ din telefon och hÀr kan du spela in allt du vill uttrycka i denna WhatsApp-status.

Hur lÀgger du in lÄtar i WhatsApp-statusar?

WhatsApp har inget alternativ för att lÀgga till musik till statusar. Ja, det finns sÀtt att lÀgga till det utan att anvÀnda det nÄgon app frÄn tredje part eller dator för att redigera den hÀr bilden. AnvÀnder musikspelaren som Àr installerad pÄ telefonen.

Du behöver bara ange den hĂ€r spelaren och spela lĂ„ten du vill i detta tillstĂ„nd rekommenderas koppla in honom i nĂ„gra hörlurar till din telefon och öka volymen pĂ„ musiken. Sedan kommer du in pĂ„ WhatsApp, gĂ„ till statussektionen och tryck pĂ„ knappen “Ny status”, och hĂ€r lĂ€mnar du inspelningsknappen intryckt tills du bestĂ€mmer dig eller 30 sekunder var de sista tillstĂ„nden kommer att ackumuleras.

Nu behöver du bara bestÀmma om du vill klippa ut en del av videon eller om du vill lÀgga till en uttryckssymbol eller klistermÀrke och nÀr du Àr nöjd med resultatet kan du skicka statusen.

Med vilka appar skapar du tillstÄnd med musik för WhatsApp?

Även om denna process att lĂ€gga till musik till WhatsApp-status Ă€r framgĂ„ngsrik, Ă€r resultaten inte bra eftersom den önskade delen av lĂ„ten ibland inte kan spelas in och Detta Ă€r lite irriterande att prova flera gĂ„nger för att uppnĂ„ detta. SĂ„ vi ska prata med dig om nĂ„gra appar som gör det hĂ€r jobbet, och att du inte behöver lida sĂ„ mycket för att lĂ€gga till den hĂ€r lĂ„ten.

I Sound State Wizard

Med den hÀr appen kommer du att kunna skapa alla tillstÄnd med videon du vill ladda upp. Att anvÀnda den hÀr applikationen Àr inte komplicerad, öppna bara applikationen Audio Status Maker sÄ hittar du möjligheten att skapa ett nytt projekt. DÄ kan du vÀlja lÄten laddad ner till din telefon och vill lÀgga till din status.

Sedan klipper du den del du vill lÀgga till i lager och vÀljer bilden eller fotot du vill infoga i den lilla videon. NÀr du Àr klar kommer du att kunna spara resultaten och dela dem i din WhatsApp-status.

Med en videoshow

Detta Àr en annan bra videoredigerare, sÀrskilt för de som ska laddas upp till WhatsApp-status. Det Àr dÀrför vi rekommenderar den med slutna ögon dÄ den ger en fantastisk effekt och bra resultat nÀr det gÀller gÄ till videoredigering. Det ger dig funktioner som möjligheten att trimma dem, lÀgga till en effekt och mycket mer. Den hÀr appen finns tillgÀnglig i Play Butik och Àr helt gratis.

Precis som med Status Wizard Àr sÀttet du anvÀnder Video Show-applikationen pÄ vÀldigt likt, om inte detsamma. HÀr mÄste du starta en ny redigering och vÀlja lÄten du vill sÀtta i ditt tillstÄnd och klipp sedan ut den. Sedan vÀljer du den bild du vill ha i tillstÄndet och om allt Àr klart kan du klicka pÄ Slutför och sedan lÀgga till den i ditt tillstÄnd.

0 Shares