Hur inaktiverar jag Google Meet-videokameran pĂ„ dator och mobiltelefon? – Enkel guide

0 Shares

Google Meet Àr ett bra Google-tillÀgg som det anvÀnds för ha en sömlös videokonferens eller möte och Àven med fullstÀndig integritet. Det som Àr bra med detta Google-tillÀgg Àr att det visar sig vara helt kompatibelt med Android-, iOS-, Windows- och Mac-enheter.

Under en kort tid nÀr du anvÀnder Google Meet Àr det normalt att du fortfarande inte vet hur kameran aktiveras. enhet ansluten till Google Meet. Kortfattat kommer du att lÀra dig hur du gör detta, vi kommer att visa dig hur du inaktiverar kameran frÄn valfri enhet innan du ansluter till mötet, och hur du gör det under mötet.

Hur avaktiverar jag min kamera varje gÄng jag gÄr in i ett möte?

Det finns bara ett sÀtt att stÀng av enhetens kamera i Google Meet före mötet. Hela processen för att fÄ det gjort Àr helt okomplicerad.

Klicka pÄ kameraikonen

NÀr du Àr med i videomötet och vill stÀng av enhetens kameraTitta bara pÄ skÀrmen efter en ikon som ser ut som en kamera. Medan du tittar, tryck helt enkelt pÄ den för att peka pÄ den, nÀr du trycker pÄ den hÀr ikonen ska den bli ogenomskinlig för att visa att kameran faktiskt har förvÀrvats.

Hur stÀnger jag av kameran innan jag gör en anslutning?

om du har inloggad pĂ„ ditt Google Meet-konto I telefonapplikationen gĂ„r du till ikonen “Fler alternativ” i programmets huvudfönster. NĂ€r du ser de ytterligare alternativen i dessa ytterligare alternativ, kommer du att se en som lĂ„ter dig inaktivera kameran sĂ„vĂ€l som enhetens mikrofon.

Google Meet pÄminner lite om Microsofts Teams genom att det lÄter dig gÄ med i helt privata möten. SÄ om du har anvÀnt Teams tidigare kommer det att bli mycket enklare för dig förstÄ var och en av Google Meet-funktioner.

Hur inaktiverar jag permanent Google Meet-kameran pÄ min dator?

En av de bÀsta sakerna med Google Meet Àr att det lÄter dig byta bakgrund under möten, och det lÄter dig Àven inaktivera kameran pÄ din enhet permanent. Men vi fÄr se hur man stÀnger av kameran i Google Meet frÄn en dator eller en mobiltelefon, men med hjÀlp av Internet.

Klicka pÄ webblÄset

För att komma igĂ„ng med allt du behöver för att besöka Google Meet-webbplatsen, logga in pĂ„ ditt konto eller registrera dig och leta efter ikonen “Fler alternativ”. NĂ€r alla dessa alternativ visas, leta efter alternativet “Inaktivera kamera” som finns i nĂ€rheten. Ett annat sĂ€tt att inaktivera Google Meet-kameran Ă€r: gĂ„r in sökmotorinstĂ€llningar, klicka pĂ„ “SĂ€kerhet och integritet” och sedan pĂ„ “WebbplatsinstĂ€llningar”.

I “WebbplatsinstĂ€llningar”, scrolla ned och vĂ€lj “Kamera”-sektionen för att se alla webbplatser som de rĂ€knar med din tillĂ„telse att anvĂ€nda kameran. DĂ€r behöver du bara fördela anvĂ€ndningen av Google Meet-kameran.

Ändra kamerabehörigheterna till “Blockera”

KameralĂ„set Ă€r enkelt att sĂ€tta pĂ„, det Ă€r bara att gĂ„ in och vĂ€lja “TillĂ„t inte anvĂ€ndning av kameran”. Förutom lĂ„sa kameranDĂ€rifrĂ„n kan mikrofonbehörigheterna Ă€ndras genom att ange adressen till sidan som finns lĂ€ngst ner.

Detta Àr processen för stÀng av kameran i Google Meet frÄn webblÀsaren pÄ din dator, men hjÀlper dig ocksÄ att avaktivera kameran pÄ din mobiltelefon.

Hur inaktiverar jag Google Meet-kameran permanent pÄ en mobil enhet?

Du vet redan hur du inaktiverar kameran pÄ en enhet som Àr ansluten till Google Meet med Din standardwebblÀsare. Nu mÄste du veta hur du permanent inaktiverar telefonens kamera om du föredrar att anvÀnda appen snarare Àn webbplatsen.

Sök efter “Google Meet” i applikationer

All konfiguration mĂ„ste göras med telefon instĂ€llningar. För att göra detta, gĂ„ till instĂ€llningsapplikationen, gĂ„ till sökmotorn och skriv in ordet “Google Meet”. Google Meet visas omedelbart i sökresultaten, tryck pĂ„ den för att se alla detaljer.

StÀng av kamerabehörigheter

I alla dessa Google Meet-detaljer letar du efter ett avsnitt som heter “Behörigheter” eftersom Det Ă€r dĂ€r du avaktiverar kameran. NĂ€r du anger “Behörigheter” behöver du bara sĂ€nka knappen som Ă€r nĂ€ra ordet “Kamera”. Du mĂ„ste veta att detta inte kommer att inaktivera kameran i alla applikationer.

NÀr du vill anvÀnda kameran kan du göra det utan problem, men om det Àr Google Meet, applikationen kommer inte att kunna anvÀnda den. Om du nÄgonsin vill anvÀnda kameran igen pÄ Google Meet, upprepa samma process som nÀmnts ovan, men den hÀr gÄngen tillÄt kameran.

0 Shares