Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur inaktiverar jag automatiska uppdateringar permanent i min Windows 11?

När det gäller Windows talar vi om det mest populära operativsystemet av alla tillgängliga för att korrekt hantera våra datorer och därför finns det fortfarande nya versioner av det tillgängliga. Nu har Microsoft släppt Windows 11-versionenden här kommer med nya funktioner, även om vissa kanske vill behålla Windows 10-startmenyn, men i den nya versionen är det väldigt intressant.

Windows 11 kommer med vad vi från början känner till som automatiska uppdateringar, vilket för många är jobbigt eftersom de tar lång tid och förutom några omstarter kommer vi i den här artikeln att utforska hur man stoppar dessa påtvingade systemuppdateringar och ha kontroll över vad som händer med vårt team, Låt oss se vad det här handlar om.

Hur inaktiverar jag automatiska uppdateringar i Windows 11?

När det gäller alternativen vi har för att inaktivera eller begränsa de uppdateringar som Windows kräver för att köras fullt ut, har vi två som gör det och kan hjälpa oss med det. Men du måste veta att Windows gör detta av två skäl: en för att “förbättra systemet” och den andra för att “förbättra systemet” övervaka vem som officiellt har produkten.

Det är viktigt att veta för om vi kan stoppa detta kan det hända att vår kopia blir ogiltig i framtiden, så vi måste använd nyckeln och uppdatera sedan vi ville inte göra i början, det är som att gå i cirklar. Hur som helst, det finns lösningar för att uppgradera till Windows 11 från Windows 10, låt oss se

Använda registerredigeraren

Från registerredigeraren detta alternativ avbryter uppdateringen är det tillgängligt. För att göra detta kommer vi åt Start-menyn, skriv sedan in “regeit” i sökfältet, öppna det och skriv in den här sökvägen “HKEY_LOCAL_MACHINE – Programvara – Regler – Microsoft – Windows”.

Högerklicka på “Windows” och välj nu “Ny> Nyckel”, tilldela denna nya rutt namnet “WindowsUpdate”. Efter skapande, högerklicka och igen “Ny> Key”, tilldela namnet “AU”, i det lediga utrymmet, högerklicka på “Nytt> DWORD-värde (32 bitar)” och tilldela namnet “NoAutoUpdate”. Nu ger vi dig dubbelklicka på detta värde och vi ändrar det tilldelade värdet till 1vi gör förändringar och det är allt.

Med grupppolicy

Från gruppprofiler kan denna åtgärd också utföras, även om den bara är tillgänglig för två versioner, för Windows 11 pro och Windows 11 Enterprise versionerFör att göra detta kommer vi att fortsätta enligt följande.

  1. Start> kopiera “gpedit”
  2. Genom att öppna regelredigeraren följer vi vägen
  3. Hårdvarukonfiguration
  4. administrativa mallar
  5. Windows-komponenter
  6. Windows uppdatering
  7. Hantera slutanvändarupplevelsen
  8. När du är här väljer du “Konfigurera automatiska uppdateringar”

Nu öppnas ett fönster i denna, markera den inaktiverade rutan och acceptera ändringarna genom att klicka på “Apply” och sedan “Acceptera”, vi kan göra samma arbete för att ta emot framtida uppdateringar

Vad är processen för att blockera uppdateringar med Windows Update Blocker?

Dessutom, om vi vill undvika all denna process, kan vi komma åt installationen av Windows Update Blocker, vi laddar ner den först så snart vi har den. Vi packar upp den och kör sedan .exe-filen som ingår i nedladdningen.

Inklusive vi aktiverar fältet “inaktivera uppdateringar” (avaktivera uppdateringar), aktivera tjänstsäkerhet och slutligen tillämpa, i detta steg blir symbolen röd, vilket betyder att uppdateringar är inaktiverade

Hur konfigurerar man en uppmätt anslutning för att stoppa uppdateringar?

Ett alternativ som vi också kan räkna med för att stoppa Windows-uppdateringar är att begränsa mängden data vi kan ladda ner. Därför systemet kommer inte att kunna ladda ner stora filer och de kommer att avbrytas, vilket innebär att du kommer att begränsa nedladdningsanslutningen till Internet.

För att göra detta, gå till Start> Inställningar> Nätverk och Internet, sedan i statuskonfigurationen, välj “Dataanvändning” här, klicka på “ange gräns” här, ange nedladdningsgränsen såklart denna operation gäller för hela datorn, inte bara uppdateringar.

Vad ska man göra om automatiska uppdateringar fortsätter att aktiveras?

Med allt detta bör uppdateringar redan kontrolleras, men det finns fall där så är fallet. För detta ändamål kan vi utforska några ytterligare alternativ som kan hjälpa oss att lösa den här uppdateringssituationen. Vi kan försöka, stäng av dem ett tagoch om avsikten är att ta bort Windows-innehåll, utföra en återställning, kan det hjälpa till att undvika förseningar vid återintegrering av systemet.

ledig i veckor

När det gäller uppdateringar, om du inte kan ta bort dem effektivt, du kan bara inaktivera dem från systemet ett tag Du behöver inte göra mycket för den här proceduren, låt oss se hur.

Först går vi in Start> Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows Updatei den här delen väntade uppdateringarna på att laddas ner, när skrivbordet är stängt kommer alternativet “Pausa uppdateringar i 7 dagar” att visas längst ner, efter att ha valt detta alternativ kommer systemet att informera oss om att uppdateringarna har pausats, och ett alternativ kommer att visas som säger till oss “pausa under de kommande sju dagarna”, så vi kan ställa dem på is i högst 5 veckor.

korrekta koder

För att inaktivera Windows-uppdateringar kan vi även ange kommandon eller koder i körfönstret, tryck först “Windows + R”, skriv sedan in “services.msc” och acceptera i fönstret som visas, leta upp “Windows Update” och klicka på alternativet “Starttyp”, sedan av och klicka slutligen på acceptera