Hur inaktiverar jag automatiska uppdateringar i Google Chrome?

0 Shares

Idag fÄr vi se hur du inaktiverar automatiska uppdateringar av Google Chrome enkelt pÄ bÄde Windows och Android. PÄ sÄ sÀtt förhindrar du att uppdateringen körs pÄ egen hand.

Vi har mÄnga coola funktioner som Chromes webbplatsblockering för att utöka alla funktioner i webblÀsaren. Men det finns ocksÄ stÀndiga uppdateringar som förbÀttrar dess funktionalitet, sÀkerhet och funktioner.

Men av olika anledningar kanske du inte vill att Chrome ska uppdatera sig sjÀlv, detta Àr ganska vanligt eftersom automatiska uppdateringar kan vara en huvudvÀrk beroende pÄ din dator och internetuppkoppling.

Vi rekommenderar dock att du gör det inaktivera uppdateringar. DÄ och dÄ letar du efter en ny version och uppdaterar den manuellt. För i dessa uppdateringar hittar vi mycket viktiga sÀkerhetsfixar, speciellt för webblÀsaren vi anvÀnder för att besöka hundratals webbplatser.

Hur man förhindrar att Google uppdaterar automatiskt

Varför skulle du stĂ€nga av automatiska uppdateringar? Det kan finnas mĂ„nga anledningar till detta. Till exempel att ha en lĂ„ngsam internetanslutning och “Björn“Uppdateringar kan vara svĂ„ra, speciellt om de lanseras vid en tidpunkt dĂ„ vi behöver all bandbredd.

SÄ det Àr bÀttre att lÄta dem vara inaktiverade och kontrollera om de uppdaterar Chrome dÄ och dÄ nÀr det passar oss. MenHur vi inaktiverar dem?

Ändra Google Update

 • LĂ„t oss trycka pĂ„ “Början“Och sĂ„ skriver vi”Att springa“Och vi tryckte pĂ„ enter.
 • Nu ska vi skriva “gpedit.msc“Utan citaten.
 • Ett nytt fönster öppnas. Vi ska gĂ„ till “Dela med sig“Sedan till”LĂ€gg till eller ta bort mallar“.
 • DĂ„ mĂ„ste du hitta “GoogleUpdate.adm“Och du mĂ„ste vĂ€lja den för att lĂ€gga till den i redigeraren.

StÀng av Google Update

DÄ och dÄ körs Google Update pÄ vÄr dator för att verifiera versionen av Google-applikationen. Sammantaget skulle detta vara mycket positivt eftersom det Àr viktigt att hÄlla alla applikationer som vi har installerat pÄ vÄr dator uppdaterade.

Men om vi vill inaktivera Google Chrome-uppdateringar mÄste vi göra följande:

 • LĂ„t oss trycka pĂ„ “Början“Eller”Windows“pĂ„ tangentbordet.
 • Nu mĂ„ste vi gĂ„ till “Program“.
 • Sedan gĂ„r vi till “Tillbehör“.
 • Och dĂ„ “Systemverktyg“.
 • Sedan gĂ„r vi till “Schemalagda aktiviteter“Och vi mĂ„ste vĂ€lja en uppgift”Google uppdatering“Och högerklicka för att ta bort den.

Å andra sidan Ă€r det vĂ€rt att övervĂ€ga nĂ„gra av de bĂ€sta Google Chrome-tillĂ€ggen för att utöka Chromes möjligheter, och mĂ„nga krĂ€ver inte en uppdaterad webblĂ€sare.

StÀng av Googles automatiska uppdateringar

Undvik att uppdatera till Android

 • Öppna appen Play Butik.
 • Klicka pĂ„ de tre horisontella staplarna pĂ„ vĂ€nster sida.
 • Efter det mĂ„ste du gĂ„ ner tills du hittar “Bindande“.
 • I avsnittet InstĂ€llningar mĂ„ste du klicka pĂ„ “Uppdatera applikationer automatiskt“. Du kommer att ha tre alternativ:
 • Över vilket nĂ€tverk som helst: För mobildata eller Wi-Fi kommer alla appar att uppdateras automatiskt. Vilket innebĂ€r att om du har mobildata kan du konsumera den, det Ă€r inte tillrĂ„dligt att lĂ€mna det hĂ€r alternativet.
 • Endast via Wi-Fi: endast nĂ€r vi Ă€r anslutna till ett Wi-Fi-nĂ€tverk kommer applikationerna att uppdateras.
 • Uppdatera inte programmet automatiskt: det hĂ€r Ă€r alternativet du letar efter, apparna uppdateras aldrig. Det enda sĂ€ttet att uppdatera det Ă€r att ange det frĂ„n Play Store och göra det manuellt.

Som du kan se Àr det inte alls svÄrt att lÀra sig hur man gör detta snabbt inaktivera automatiska uppdateringar i Google Chrome pÄ bÄde Windows och Android. Men som vi nÀmnde i början, mÄste du komma ihÄg att du Àven sÀtter din sÀkerhet pÄ spel genom att göra detta.

Det Ă€r viktigt att leta efter uppdateringar dĂ„ och dĂ„ och om möjligt göra dem eftersom de frĂ€mst syftar till att förbĂ€ttra sĂ€kerheten i din webblĂ€sare. Å andra sidan, om du vill förbĂ€ttra sĂ€kerheten Ă€nnu mer kan du installera tillĂ€gget Windows Defender i Chrome.

0 Shares