Hur importerar man enkelt ett Word-dokument till WordPress? (Exempel)

0 Shares

Att placera eller infoga ett Word-dokument på en webbplats med WordPress kräver användning av ytterligare verktyg eftersom det inte finns något direkt sätt att uppnå detta mål. Ta reda på det i guiden nedan Hur importerar man enkelt ett Word-dokument till WordPress?något särskilt användbart för webbplatsägare.

Mammoth .docx-omvandlare

Om du vill ladda upp dina Word-dokument till WordPress-plattformen rekommenderar vi att du använder Mammoth .docx-konverteringsverktyget. Detta är helt gratis plugin med vilken det är möjligt att överföra filer från Microsoft Word.

Att använda detta plugin kommer att avsevärt förbättra processen för att skicka inlägg till din WordPress-webbplats. För alla innehållsskapare eller de som har en personlig blogg är det känt att uppladdningsprocessen i WordPress är lite irriterande av denna anledning Vänligen prova detta plugin. Senare kan du använda HTML-fliken för att slå samman bilderna i WordPress, vilket kommer att säkerställa innehåll av högre kvalitet.

Positiva och negativa aspekter av Mammoth .docx Converter

Som den främsta positiv aspekt, Mammoth .docx omvandlaren kommer att spara tid när du laddar upp Word-dokument, eftersom det räcker med att trycka på några klick, vilket avsevärt kommer att underlätta processen att publicera poster på vår blogg eller webbplats.

Å andra sidan, som en negativ aspekt, är den viktigaste nackdelen just oförmågan att ladda upp flera dokument samtidigt, eftersom plug-in tillåt endast en uppladdning åt gången.

En annan negativ aspekt är att den bara läser dokument i docx-format, så om du har en Word-fil i ett annat format måste du först konvertera den till docx, annars läser inte plugin den ordentligt.

Även om programmet har sina nackdelar, rekommenderas det utan tvekan starkt att du sparar lite tid när du skickar in dina inlägg på WordPress. Av denna anledning rekommenderar vi att du läser guiden nedan

Hur importerar man enkelt ett Word-dokument till WordPress?

Installations- och användningsprocess Mammoth .docx-omvandlare Det är väldigt enkelt, i alla fall rekommenderar vi att du läser följande guide noggrant för att göra det korrekt:

 1. Det första du bör göra är att öppna dina WordPress-webbplatskonfigurationsalternativ.
 2. När du är i dessa alternativ måste du hitta avsnittet “Plugins”, Med vilken du kan ladda ner många verktyg för att förbättra din webbplats. När du klickar på det här alternativet kommer “Lägg till ny” upp, klicka här.
 3. Avsnittet för att lägga till plugins till WordPress-webbplatsen kommer att visas, det finns en sökmotor på höger sida av skärmen, här ska du skriva: Mammoth .docx-omvandlare.
 4. Efter föregående steg bör Mammoth .docx-konverteringspluginen dyka upp på skärmen, som vi kommer att använda för att importera Word-dokument till vår WordPress-webbplats. Allt du behöver göra är att klicka på “Installera nu”.

Använd Mammoth .docx-konverteraren för att enkelt importera ditt Word-dokument till WordPress

  1. Att ladda upp ett Word-dokument med Mammoth .docx-konverteringsprogrammet är väldigt enkelt, gå bara till inmatningssektionen och klicka “Lägg till ny”.
  2. Det första du bör göra är att ge ditt bidrag ett namn, vad du än tycker är korrekt.
  3. Längst ner på skärmen bör du se plugin som vi laddade ner tidigare, eftersom namnet Mammoth .docx converter kommer att dyka upp, klicka på det.
  4. Klicka på i snabbmenyn som visas “Välj en fil” och hitta Word-dokumentet du vill introducera till din blogg.
  5. Efter att ha laddat upp Word-dokumentet kommer plugin-programmet att förhandsgranska filen. Vi rekommenderar att du utvärderar hela dokumentet för att undvika misstag.
  6. Som du kan se har du tre visningsalternativ, varav det första är “Visuell”, den andra är “Rå HTML” Y “Meddelanden”, det senare kan vara särskilt användbart eftersom det visar meddelanden relaterade till läsbarhet och fel i dokumentet.
  7. När du är nöjd med den uppladdade filen klickar du på alternativet Lägg i editor. Efter att dokumentet börjar laddas beror processens varaktighet på filtillägget.
  8. Efter proceduren ovan kommer det uppladdade dokumentet att visas i postredigeringssektionen, utvärdera det noggrant och spara det som ett utkast.
  9. Vi rekommenderar att du bekantar dig med postutkastet, eftersom du på så sätt kan bedöma fel eller problem när du laddar upp dokumentet. I denna mening kommer du att kunna centrera dina WordPress-titlar och rubriker samt lägga till alla länkar du vill ha på din webbplats.
0 Shares