Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur importerar jag mina Mozilla Firefox-bokmärken till Google Chrome?

De flesta webbläsare har flikar som är ett verktyg för att hjälpa användaren, deras funktion är att komma ihåg sidor eller hemsidor som du har besökt ofta. Detta verktyg är också känt som “favorit” gör det lättare att komma in på de mest besökta sidorna.

I sin tur är det här verktyget perfekt när du har en webbplats som du inte vill förlora och sparas automatiskt när du besöker sidan. Men bokmärken sparas oberoende i den webbläsare som du är. Därför, om du nedgraderar Mozilla till Chrome, kommer du inte att ha några uppgifter.

På samma sätt, tänk på att det finns ett sätt att importera alla bokmärken som sparats i andra webbläsare. Sen du vi kommer att förklara proceduren i detalj.

Importera bokmärken från Mozilla Firefox till Google Chrome

Om du surfar ofta med Mozilla Firefox, men vill att alla dina bokmärken ska registreras också när du surfar i Chrome, kan du göra det enkelt och enkelt.

Du måste byta till webbläsaren från Mozilla, vilket är den webbläsare som du vill importera bokmärkena från. När du är där klickar du på raderna som finns längst upp till höger i fönstret.

Därefter öppnas menyn med klassificeringen av alternativ, du måste välja var den är skriven “Markörer” där måste du klicka igen “Visa alla bokmärken”. Senare kommer ett annat fönster upp, där du måste välja alternativet “Importera och skapa säkerhetskopior”.

Efter att ha följt dessa steg kommer du att se alternativet att exportera Mozilla Firefox-bokmärken. Vid det här laget öppnas ett nytt Windows-filutforskarfönster, där du kommer att ange sökvägen dit du vill spara dokumentet.

Gör om alla uppmaningar och klicka “Importera bokmärken” i ett fönster där olika alternativ visas, vilket är mer känt som katalogfönstret. Efter att ha följt denna procedur kommer dina bokmärken att importeras till den valda webbläsaren, som i det här fallet kommer att vara Chrome.

När det är klart kommer Google Chrome att be dig bekräfta vilken webbläsare dina bokmärken importeras från.

Efter att ha följt dessa steg “Windows File Explorer” vid det här laget måste du välja filen du sparade tidigare.

Genom att följa dessa instruktioner kommer du att kunna spara dina bokmärken från en webbläsare till en annan och på så sätt har du dem till hands webbplatser intressen och de du besöker oftast.

Lär dig hur du sparar Firefox-bokmärken på ditt Google-konto

Om det är möjligt att spara dina Mozilla Firefox-bokmärken på ditt Google-konto är allt du behöver göra att konfigurera ditt konto för att lagra all din data. Det är ett enkelt och enkelt förfarande.

Du måste gå in i Google Chrome och välja de tre prickarna som visas i den övre högra delen av fönstret. Välj var det står “Bindande” Efter att ha gjort detta steg kommer olika alternativ att dyka upp och du måste välja var det står “Google-tjänst och synkronisering”.

Sedan måste du välja de tjänster du vill ska vara klickbara “Aktivera synkronisering”.

Gå sedan in på Mozilla igen, där behöver du logga in på ditt Google-konto, aktivera kontosynkronisering med webbläsaren för att slutligen lägga till alla sparade bokmärken.

Detta är en enkel procedur och du kan konfigurera taggarna på detta sätt från Firefox till ditt Google-konto. Det är viktigt att förstå alla dessa procedurer så att du kan ha alla dina favoriter i vilken webbläsare som helst och i ditt Google-konto så att du inte behöver oroa dig om du glömmer en webbplats.

Kort sagt, du kan ändra din webbläsare men bevara bokmärk alltid dina favoritsajter. Du behöver bara följa instruktionerna och voila, du kan ställa in dina favoriter så att du alltid har den information du behöver tillgänglig.

Du kanske också är intresserad av Vilka är de bästa VPN-tilläggen för Google Chrome – gratis och säkert

Slutligen hoppas vi att du tyckte att den här artikeln var användbar, men vi skulle vilja veta det Kunde du importera dina bokmärken från Firefox till Chrome? Finns det ett enklare sätt att slå markörerna? Lämna din åsikt i kommentarerna.