Hur identifierar jag WhatsApp-popupen? – FrĂ„n en mobiltelefon

0 Shares

Om du letar efter en bra snabbmeddelandeapplikation Àr det bÀsta alternativet för att ha ett konto den underbara WhatsApp-applikationen. Denna app Àr alltid innovativ sÄ att anvÀndarna njuter av det mer och Àven för att fÄ den att fungera mycket bÀttre utan att uppvisa ens en liten defekt i anvÀndningen.

En sÄdan applikation har ett slags popup-fönster som du kan identifiera för att kÀnna till nÄgra detaljer i meddelandet eller nÄgot sÄdant. I den hÀr förklaringen kommer du att lÀra dig hur du fÄr popup-fönster i WhatsApp, hur du aktiverar WhatsApp-popup-aviseringar och annat.

Vad Àr WhatsApp-popups?

Innan du gĂ„r vidare Ă€r det absolut nödvĂ€ndigt att du i förvĂ€g vet vad ett “Pop-up-fönster” Ă€r, för genom att kĂ€nna till den hĂ€r typen av data kommer du att förstĂ„ allt som kommer att diskuteras. Nu finns popup-fönster dĂ€r typ smĂ„ bilder som dyker upp pĂ„ skĂ€rmen dĂ„ och dĂ„ för att meddela dig om nĂ„got.

Android mobila enheter har den hÀr funktionen, iOS-enheter har den hÀr funktionen och Àven datorer har den hÀr funktionen. Operativsystem som Android och iOS ha denna funktion aktiverad pÄ fabrikenmen bara för systemgrejer.

För program som du laddar ner till din telefon kan du ocksÄ aktivera den hÀr typen av funktion för att: vara mer medveten om informationen att du kommer igenom det. Det bör noteras att tack vare WhatsApp-applikationen kan du redan veta nÀr du lÀmnade en öppen session pÄ en annan mobiltelefon.

Det skulle vara bekvÀmt att aktivera den hÀr funktionen i WhatsApp för att uppnÄ ta hand om sÀkerheten och chattintegritet.

Vilka Àr fördelarna med att aktivera popup-aviseringar i den hÀr appen?

Fördelen med att aktivera WhatsApp-aviseringar i popup-fönster Àr att du kommer att bli mer uppkopplad med dina kontakter. Detta beror pÄ att genom att aktivera dessa typer av aviseringar kommer du alltid att veta nÀr nÄgon skickar ett meddelande till dig pÄ WhatsApp.

Till exempel, om du anvÀnder en mobiltelefon och för tillfÀllet nÄgon skickar ett meddelande till dig pÄ WhatsApp, kommer appen att placera en lite stor notis överst sÄ du vet att du har fÄtt ett meddelande. Om du inte anvÀnder din mobil nÀr du tar emot meddelandet vibrerar telefonen och du kommer att se en popup som varnar dig för meddelandet nÀr du slÄr pÄ skÀrmen.

Det hÀr Àr bra aktivera WhatsApp popup-fönster, kommer du alltid att veta nÀr en person har skickat ett nytt meddelande till dig. Förutom att meddela dig om alla nya meddelanden du fÄr, lÄter WhatsApp dig till och med skapa automatiska svar.

MED automatiska svardu behöver inte besvara besvÀret med att svara pÄ meddelanden till alla som skickar dem.

Hur anvÀnds popup-fönster som tillhandahÄlls av den hÀr appen?

WhatsApp popup-fönster Àr mycket enkla att anvÀnda. NÀr ett av dessa fönster visas trycker du bara pÄ det om du vill se mer information. Genom att trycka pÄ den kommer du in i chatten för att svara pÄ meddelandet. IstÀllet om du vill svara inte pÄ meddelandet just nu, skjut bara popup-fÀltet eller vÀnta tills det försvinner.

Det Ă€r en annan sak om du gör nĂ„got mycket viktigt och du inte kan öppna WhatsApp-applikationenTja, du behöver bara trycka pĂ„ alternativet “Svara” och dĂ€rifrĂ„n kan du svara pĂ„ meddelandet. Om du inte vill svara den hĂ€r personen kan du bara trycka dĂ€r det stĂ„r “Markera som lĂ€st”.

Denna WhatsApp-funktion Àr mycket bra, men inte mer Àn den som tillÄter gruppvideosamtal. Ner vara nÀrmare dina bÀsta vÀnnerDet skulle vara trevligt om du kunde ringa ett gruppsamtal dÄ och dÄ.

Vad Àr proceduren i WhatsApp för att aktivera popup-fönster?

Allt ovanstÄende förklarar vad popup-fönster Àr, hur de anvÀnds och till och med vad de Àr fördelarna med att aktivera dem. SÄ hÀr aktiverar du dem:

  1. Starta upp mobiltelefonen
  2. Sök och öppna WhatsApp pÄ din mobiltelefon
  1. Tryck nu pÄ ikonen med din profilbild för att se alla detaljer om applikationen
  2. GĂ„ dĂ€r och vĂ€lj dĂ€r det stĂ„r “Notifikationer”
  3. För att avsluta, gĂ„ till dĂ€r det stĂ„r “Personliga aviseringar”, skjut reglaget för att aktivera funktionen och vĂ€lj “Popup-aviseringar”

Varför kan du inte ta emot popup-aviseringar pÄ WhatsApp?

NÀr du Àr klar med allt som nÀmns kommer du att se ett meddelande i ett popup-fönster varje gÄng du fÄr ett meddelande. Om du har problem med att köra en sÄdan funktion kan du: försök gÄ till mobilinstÀllningarna, gÄ till appegenskaper och rensa cachad data.

Med allt detta bör du kunna ÄtgÀrda problemet. Om sÄ inte Àr fallet bör du gÄ till mobilinstÀllningar och kontrollera om WhatsApp-aviseringar Àr blockerade. Om inget av ovanstÄende fungerar mÄste du gÄ till WhatsApps supportsida som en sista utvÀg.

0 Shares