Hur hoppar jag över autoplay-video på Kindle Fire?

0 Shares

Kanske vet du redan alla nyheter och fördelarna med Amazon Kindle Fire-surfplattor på marknaden. Och är att med dess användning kan du inte bara komma åt tusentals läsningar i biblioteket, utan du kan redigera alla valda filer i PDF-format samtidigt.

Men genom att använda dessa filmer som du till och med kan se på din TV-skärm, det finns ingen switch som sådan som hindrar den från att reproducera sig automatiskt. Vilket kan vara lite obekvämt, speciellt om du för tillfället är upptagen med annat väsentligt. I det här fallet är det mest praktiska alternativet: komma åt Kindle-systeminställningarna lösa detta problem på enklast möjliga sätt.

Vad ska jag göra för att inaktivera automatisk uppspelning av Kindle Fire-galleriet?

Du kommer säkert inte att hitta en specifik knapp i Kindle Fire-galleriet som kommer att få videorna att sluta spelas på några sekunder. Av denna anledning är det viktigaste att du kommer åt konfigurationsinställningarna och väljer den speciella applikationen där du brukar spela innehåll Video. Oavsett om det är Amazon-video, Youtube eller Netflix kommer vi att förklara varje steg i detalj senare beroende på vilken app det gäller.

Hur stänger jag av autoplay för “Amazon-video”?

Om du är intresserad av att inaktivera den automatiska uppspelningen av videor på den mest kända plattformen idag, menar vi YouTube eller andra liknande plattformar som Netflix och Amazon video, du borde följ de nödvändiga stegen för att få det gjort. På samma sätt måste du följa några riktlinjer för att automatiskt inaktivera ditt Kindle Fire-galleri, och för det är det första du behöver göra att komma åt ditt konto genom att logga in.

Senare måste du gå till videobiblioteket, klicka på menyikonen för att se olika alternativ. Härifrån måste du hitta avsnittet Konfiguration genom att ange ett lösenord av säkerhets- och integritetsskäl.

Nu är det viktigt för dig att gå till del av AutoPlay så att du kan inaktivera den och ändringarna har sparats på din Kindle Fire. Kom ihåg att om du vill kan du också begränsa olämpliga webbplatser på din enhet.

Inaktivera “Autoplay” vid eventuella fel

Tänk på att efter att ha följt alla procedurer som vi beskrev ovan kommer du förmodligen fortfarande att titta på iPad-filmer. Med tanke på att synkroniseringsprocessen gäller för alla enheter som är registrerade med ditt Amazon-konto.

Som sagt, det mest praktiska du kan göra är att komma åt inställningarna och igen inaktivera alternativet som säger Autouppspelning så att dina ändringar sparas korrekt och du slutar se automatisk uppspelning direkt.

Hur slutar jag spela automatiskt i YouTube-appen?

Att följa förbudet mot automatisk kopiering av innehåll från YouTube-appen är ganska enkelt. Därför måste du logga in på ditt konto och välj den film du väljer direkt. Nu måste du hitta autoplay-knappen på skärmen på höger sida. Därifrån kan du inaktivera uppspelningen och ändringarna kommer att förbli intakta vid framtida YouTube-besök.

om du vill sluta spela miniatyrer på youtubedu måste hitta dig själv i Inställningar. Sedan, när du navigerar genom panelen, ser du alternativet Spela upp automatiskt hemma, så klicka på det för att visa dina val och leta efter alternativet Inaktiverat.

Hur blir jag av med AutoPlay-filmer på Netflix från “Kindle Fire”?

Nu, för att utföra hela processen från Netflix till din Kindle Fire, måste du logga in i appen och gå till kontofönstret. Där måste du gå tills du hittar avsnittet Uppspelningsinställningar. Avmarkera rutan som säger Spela upp nästa avsnitt automatiskt.

Äntligen måste du spara ändringarna så att proceduren slutförs och du behöver inte oroa dig för att automatisk uppspelning kommer från videoinnehåll på din surfplatta längre.

0 Shares