Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur hittar och tar man emot Rappi-kampanjer? – RappiPromos (exempel)

Rappi är en av de bästa apparna för hemmeddelanden där ute, främst pga har de bästa anställda och de bästa kampanjerna i världen. Av denna anledning kommer du att se Hur du hittar och tar emot Rappi-kampanjer idag? Så att du aldrig behöver betala hela priset för något.

Vare sig det är alla gillar kampanjereftersom de inte bara gör användningen av appen roligare utan också tillför mervärde till den eftersom de är ett sätt att berätta för kunden hur tacksamma de är för att de använder appen (därför finns det kampanjer i hela fraktappen, saker som är viktiga att vet vilka Glovo, Rappi, Deliveroo, Uber Eats eller OrdersYa som är bättre).

Hur hittar och tar man emot Rappi-kampanjer?

Nu, för att komma till den punkt du är intresserad av och du snabbt kan lära dig hur du hittar och tar emot Rappi-kampanjer, måste du veta att Rappis kampanjer varierar stort och de är inget du ska lägga i din app som om det vore en Rappi-kupong eller rabattkod.

Det är i grunden specialkampanjer (som namnet antyder) som samma företag lägger till i vissa outlets så att du kan dra nytta av att köpa i dem (till exempel rabatt).

Du behöver inte bara använda magi eller hacka Rappi för att hitta dem du måste navigera i dess gränssnitt och se vilka lokaler som har en reklambanner ovanför sig.

De är vanligtvis lätta att upptäcka och var och en är specifik för varje kampanj, till exempel: det finns de som säger 30% rabattvilket tyder på att nämnda företag har sänkt detta belopp i sina produkter.

Om du inte vill spendera hela eftermiddagen med att surfa på Rappi kan du också gå till din webbläsare och gå till den officiella marknadsföringssidan för ditt land. För detta räcker det att lägga “RappiPromo” följt av namnet på ditt land.

Därför bör sidan du letar efter dyka upp som första länk och allt du behöver göra är att klicka för att komma in på den och se en kalender med veckodagar och kampanjer i var och en av dem. Där kan du ta reda på om alla kampanjer och villkoren för att använda dem.

Vilka kampanjer erbjuder företaget?

Nu när du har läst ovanstående vet du hur du hittar och tar emot Rappi-kampanjerså det är dags för dig att veta vilka är dessa möjliga kampanjer som du någonsin kan ha tillgång till.

Den första är de 35 minuterna, eller återbetalningen, som den i princip består av om dina produkter inte levereras på mindre än 35 minuter Då återbetalas pengarna i sin helhet och köpet blir gratis (om du behöver avbryta eller redigera beställningen kan du göra det, det påverkar inte att produkten är på rea).

För det andra, upp till 30 % rabatt (andelen kan variera) vilket, som redan förklarats, ger användare som går in i lokalerna med denna banner möjlighet att köpa till rabatt.

Även detta: gratis leveransnätter (VISA)Dessa, som namnet antyder, tillåter dig att inte betala för frakt av dina produkter mellan 19:00 och 23:00 så länge du betalar med ett VISA-kredit- eller betalkort.

Slutligen finns det en till som bara gäller för nybörjare, och det är nya användare av fri frakt, vilket, när det är i kraft, innebär att det inte finns något behov av att avboka leveransen för 5 beställningar.

Och voila, du har sett det de bästa erbjudandena i RappiDet finns dock fortfarande mycket mer du kan upptäcka genom att gå till sidan du läst tidigare. Utan något annat att tillägga är det dags att gå till din app och börja dra nytta av kampanjerna, eftersom du nu borde vara tydlig med hur du hittar och tar emot Rappi-kampanjer.

Kom ihåg att om du inte är nöjd med den här appen kan du alltid söka efter de bästa apparna för hemmatbeställning?