Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur hittar och tämjer man Enderman i Minecraft? Finns det en vit enderman?

Att behöva tämja Enderman i Minecraft kan vara väldigt intressant, typ maskot att han kan följa oss överallt tack vare sin teleportering. Observera att vi ska prata lite senare om den mycket respekterade vita Enderman, som orsakade mycket kontrovers för sin “Utseende”.

Tame an Enderman låter superkul och användbart på grund av dess förmåga att teleportera. Minecraft låter dig tämja varelser från denna värld som draken.

Hur tämjer man Enderman i Minecraft?

För att uppnå denna domesticering behöver du några saker, först ett märke, som gör att du kan behålla Enderman. Förbered dig på ett svärd om tämjningen inte fungerar som den ska, kom ihåg att Enderman kan attackera dig i processen.

Nåväl nu behöver du bara skaffa en Enderman, det bästa med dessa varelser är att de kan dyka upp i vilken dimension som helst, så det kommer inte att vara så svårt att hitta. Att tämja Enderman i Minecraft du måste vara väldigt smidigdet första du ska göra är att titta på det framifrån, även om det vanligtvis irriterar dem, är det ett knep.

Om du fortsätter att titta på Enderman utan att stanna, kommer han inte att kunna attackera dig, du måste titta på hans ansikte, inte ta av det. Du måste vänta på att Enderman slutar vara irriterande när han lugnar sig, du kan sätta ett märkeNär du gör detta kommer monstret att följa dig överallt.

Du bör veta att det finns en liten detalj som dessa varelser inte kan ha för alltid, eftersom andra husdjur, så fort de kommer i kontakt med vatten, kommer de att dö.

Är det verkligen värt att tämja Enderman i Minecraft?

Om du inte vill ha lite kul med Enderman som springer efter dig utan att kunna skada dig, är det tämjande den har inte mycket funktionalitet. Det riktigt intressanta med den här färdigheten är förmågan att besegra Enderman utan att riskera för mycket eller hindra honom från att skada oss i ett kritiskt ögonblick.

Du måste vara mycket försiktig när du gör detta, kom ihåg att, till skillnad från andra djur, den här varelsen kan skada dig om du slutar se den. Dessutom är det ointressant att den här varelsen bara följer dig, inte ger dig några färdigheter, och du kan inte använda den för att bära en fotled eller något liknande.

Å andra sidan, var försiktig så att du inte försöker denna domesticering på en sida med några Endermen, det förlamar bara en, de andra kan fortfarande attackera dig.

Hur sann är historien om den vita Enderman?

Det finns många versioner av denna mytomspunna Minecraft-varelse som vid ett tillfälle verkligen existerade men Finns det för närvarande en vit enderman? Hur intressant det skulle vara att tämja Enderman i Minecraft, speciellt om han var vit, men sanningen är en annan och kanske lite nedslående.

Många rutinerade spelare och några medlemmar Minecraft personal har bekräftat att det i vissa betaversioner av uppdateringen fanns denna vita Enderman. Populariteten för denna Enderman skapades tack vare kommentarerna som dök upp kring hans korta framträdande i denna betaversion av spelet.

Det pratades mycket om att han var en skräckvarelse, att han var oövervinnerlig, att han verkligen var livrädd med sina ljud, och inte bara det, utan inget särskilt. Även om det dök upp mycket folk “Tester” dess existens i andra versioner av spelet, har det bekräftats att det faktiskt bara fanns i den ena versionen.

Senare, tack vare varelsens popularitet, kunde spelets konstteam bekräfta att det var sant det fanns aldrig en White Enderman. Detta kan ses i vissa delar av spelet på grund av en bugg i ljuset i det området som fick det att se ut som färgen som gjorde det så populärt.

Det förväntas kanske någon gång och med nya uppdateringar kommer denna Enderman att framstå som en större utmaning i något avlägset utrymme av The End-dimensionen.

Om du är en lugnare person och inte så äventyrlig, oroa dig inte Minecraft har också vanliga husdjur som höns, katter och hundar att tämja, du kommer också att hitta mer exotiska djur som hästar, lamor och papegojor.

I Minecraft kan du få ett stort antal varelser och djur som Herobine och Wither, dessa är några av huvudkaraktärerna i spelet.