Hur hittar man vargar och hundar i Minecraft och hur man tÀmjer dem? (Exempel)

0 Shares

Minecraft Àr vÀldigt brett och innehÄller en serie enorma föremÄl och varelser som alla kan njuta av. PÄ grund av detta stora antal vet mÄnga spelare inte hur de fullt ut kan interagera med den hÀr vÀrlden (sÀrskilt om du redan har uppdaterat Minecraft till den senaste versionen). Med det i Ätanke kommer du att lÀra dig det idag hitta vargar och hundar i minecraft och hur man tÀmjer dem.

Och det Àr att termen hund Àr mÀnniskans bÀsta vÀn ocksÄ gÀller denna titel. Eftersom ett av de bÀsta företagen i spelet nÀr du spelar ensam Àr vargar som har domesticerats som inte bara ger stöd utan ocksÄ de kommer att skydda dig frÄn lurande fara.

Hur hittar man vargar och hundar i Minecraft och hur man tÀmjer dem?

Nu, för att besvara bÄda frÄgorna, Àr det nödvÀndigt att dela upp dem i tvÄ delar för att bÀttre förstÄ Àmnet. Du mÄste ocksÄ komma ihÄg att vargar och hundar Àr samma sak (det finns ingen hund som sÄdan).

Det första du kommer att lÀra dig idag Àr hur man hittar en vild varg i spelet för med denna information kommer du att kunna lösa frÄgan Hur hittar man vargar och hundar i Minecraft och hur man tÀmjer dem?mer effektivt.

Du behöver inte göra nÄgot speciellt för att hitta dem, gÄ bara igenom de olika biomen. Dessa Àr skogs- och taigamiljöer, som den andra dÀr de förekommer oftast (för att underlÀtta processen att hitta dem mÄste du leta efter byar och biomer i Minecraft). De finns nÀstan alltid pÄ stora grÀsbevuxna Àngar omgivna av andra varelser.

De kan vara ensamma eller i en flock, men det vanliga Àr att de gÄr frÄn Ätta samtidigt. Vargarna kommer inte att attackera dig förrÀn du trÀffar dem, och om du gör det kommer hela flocken att gÄ emot dig.

Vargarnas ögon blir röda nÀr de Àr nervösa (endast i det vilda) och De kommer inte att sluta attackera dig förrÀn de dödar dig eller driver bort dig. Vargar gifter sig med fÄr och grisar, sÄ det Àr inte bra att ha sin gÄrd nÀra en oskyddad skog.

I sitt vildaste tillstÄnd har dessa varelser fÀrre liv Àn sina domesticerade motsvarigheter, och med mindre Àn 50 % av det kommer de att grÄta. Varje varg kan tÀmjas, denna ÄtgÀrd kommer inte bara att Àndra sitt beteende, utan ocksÄ förhindra att den försvinner frÄn kartan om du flyttar bort.

TĂ€mja vargen

Nu nÀr du vet hur de beter sig och var du kan hitta dem, Àr det dags att lösa den andra delen av frÄgan Hur hittar man vargar och hundar i Minecraft och hur man tÀmjer dem? För att tÀmja en varg mÄste du ge honom ben genom att trycka pÄ höger musknapp med samma material i handen. Denna resurs kan hittas genom att döda skelett och Àr det enda som gör att du kan ha din egen varg eller hund (det Àr vÀldigt lÀtt att fÄ ben snabbt i Minecraft).

Antalet ben du behöver ge honom varierar alltid, men överstiger vanligtvis inte fem. Du kommer att veta att din varg redan Àr tÀmjad eftersom en röd krage kommer att dyka upp pÄ dess hals (sÄ lÀnge du ger den ben kommer hjÀrtan att flyta).

NÀr vÀl varelsen Àr din kommer den inte att försvinna frÄn spelet, och kommer Àven följa dig överallt och du kommer att kunna ge den order som du kÀnner genom att högerklicka pÄ den. NÀr du attackerar en fiende kommer din varg ocksÄ att göra det, Àven om den sitterpÄ samma sÀtt kommer den att försvara dig om du blir attackerad.

FÀrgen pÄ din vargs pÀls kommer aldrig att Àndras, men med hjÀlp av fÀrgÀmnen kan du Àndra fÀrgen pÄ dess krage till en annan. Om du vill att den ska föröka sig Ge bara flÀsk- eller kokött till tvÄ vargar (det spelar ingen roll om det Àr rÄtt eller tillagat), de kommer att smÀlta samman och en liten version kommer ut, som ocksÄ blir din.

Och vips, med det du redan har lÀst vet du tillrÀckligt för att stÀlla frÄgorna Hur hittar man vargar och hundar i Minecraft och hur man tÀmjer dem?fick svaret. NÀsta steg Àr att gÄ in i spelet och börja samla paket för mer kul.

Kom ihÄg att vargar inte Àr det enda djuret du kan tÀmja. I Minecraft kan du Àven attrahera och tÀmja grisar, katter, höns och andra djur.

0 Shares