Hur hittar man gratis Wi-Fi med Facebook-applikationen? (Exempel)

0 Shares

För anvÀndare som anvÀnder mobiltelefondata för att surfaatt spara dem kommer alltid att vara en prioritet. Tack vare detta Àr det nu möjligt att hitta gratis Wi-Fi med hjÀlp av Facebook-applikationen.

Detta sociala nÀtverk har allt frÄn marknadsföring med ett Facebook Business Manager-konto till att förvandla din profil till en Facebook-fansida.

Denna plattform för social interaktion implementerar alltmer verktyg som tÀnker pÄ bekvÀmligheten för mÀnniskor som anvÀnder sin mobilapplikation. En av de saker som nÄgon oroar sig mest för nÀr de anvÀnder telefonen Àr att spara sÄ mycket surfdata som möjligt.

PÄ sÄ sÀtt kollar folk vÀldigt ofta var de kan hitta en gratis trÄdlös anslutning och Facebook gör det enkelt för dig med ett fantastiskt verktyg.

Wi-Fi pÄ Facebook

Facebooks gratis Wi-Fi-sökfunktion tillkÀnnagavs nyligen av skaparen för att ge anvÀndarna nya bekvÀmligheter.

Det hÀr verktyget var frÄn början endast en funktion i USA, men rullades sÄ smÄningom ut till andra regioner.

I slutÀndan Àr det sÄ Facebook-applikation tillgÀnglig för alla i vÀrldenAndroid till iOS kan njuta av det. Detta Àr anvÀndbart för personer som reser eller alltid Àr borta frÄn hemmet, till exempel företag eller institutioner som har en Wi-Fi-anslutning.

Fördelen med allt detta Àr att ingen hittills har hittats betald trÄdlös signalalla de som ingÄr i kartan Àr gratis.

Hitta sökfunktionen för Wi-Fi

Först och frÀmst mÄste du se till att du har den senaste versionen av programmetsamma sak kan ses i varje butik.

Om den har uppdaterats korrekt gÄr du bara in i Facebook-applikationen genom att trycka pÄ ikonen i applikationsmenyn.

PĂ„ samma sĂ€tt, för att komma Ă„t Facebooks gratis WiFi-sökfunktion gĂ„r vi till appmenyn och gĂ„r till avsnittet som sĂ€ger “Appar“.

I den, förutom att ladda ner alla spel och andra funktioner som anvĂ€nds av anvĂ€ndaren, kommer du att se en som sĂ€ger “Sök efter Wi-Fi“Representeras av en röd logotyp med den distinkta symbolen för ett trĂ„dlöst nĂ€tverk.

Det Ă€r viktigt att förtydliga att för att funktionen ska fungera korrekt pĂ„ en mobiltelefon eller smartphone, alternativet “plats“.

Det beror pÄ att applikationen som Facebook erbjuder fungerar med en funktion som liknar den i Google Maps, och för detta behöver den kunna komma Ät anvÀndarens plats.

PÄ sÄ sÀtt kommer verktyget att kunna fungera normalt och folk kommer att vara redo att söka efter gratis Facebook-samtal.

Hitta gratis WiFi frÄn Facebook med funktioner

FrÄn alternativet ovan kan du fortsÀtta att söka efter gratissamtal nÀrmast vÄr plats.

NÀr du trycker pÄ den visas en karta som liknar den som visas av Google Maps nÀr du söker efter en plats i webblÀsaren.

NÀr vi tittar noga, du kommer att se nÄgra punkter markerade med röttsom representerar alla nÀra lÀnkar som Àr gratis eller tillgÀngliga för alla mÄlgrupper.

OcksÄ, kan göras pÄ tvÄ sÀtt DÀrför Àr det första att gÄ till platsen dÀr det finns gratis Wi-Fi.

Den andra, som med vilken plats som helst pÄ kartan, gör att rutten kan spÄras frÄn var personen Àr till den sektorn.

SÄ hÀr ser personen ut Gratis Wi-Fi med Facebook Du kommer att kunna hitta platsen utan större problem och med den exakta adressen.

AnvÀndaren behöver bara lÀmna huset eller var som helst för att leta efter en anslutning, vilket har visats pÄ applikationskartan.

Summan av kardemumman Àr detta personen kommer inte behöva be om tillgÄng eftersom det Àr gratisDu behöver bara hitta en bra plats och njuta av din gratis data.

0 Shares