Hur hittar man en iPhone med Apple Watch?

0 Shares

Tekniska framsteg överraskar oss varje gÄng. Fram till för nÄgra decennier sedan var det otÀnkbart att mÀnniskor inte kunde leva utan en telefon, och nu har vi inte bara tillgÄng till dem, utan integrerar Àven andra produkter som förbÀttrar vardagsaktiviteterna varje dag. En av dem Àr Apple Watch, med den du kan hitta din iPhone om du inte vet var du lÀmnade den.

Vad ska man göra för att hitta en iOS-enhet om den tappas bort eller blir stulen?

Apple har skapat en serie enheter som kan kopplas ihop, sĂ„ att du kan hantera samma grundlĂ€ggande information mellan dem. Även om var och en av dem kĂ€nnetecknas av andra mycket intressanta och anvĂ€ndbara funktioner för mĂ€nniskor.

Med Apple Watch fÄr du mer Àn bara grundlÀggande klockfunktioner som visning av tid eller datum. Du kan ocksÄ spÄra specifika hÀlsotillstÄnd som förbrukade kalorier, glukosnivÄer, energi, blodtryck, timmars god sömnbland andra.

Apple Watch lÄter dig ocksÄ ladda ner apparna du har till din mobiltelefon, sÄ att du kan svara pÄ meddelanden, spela in röstmemon och till och med ringa eller ta emot samtal. Detta Àr en stor fördel, speciellt om du gör aktiviteter som förhindrar att din mobiltelefon kontrolleras eller anvÀnds.

Å andra sidan har Apple en funktion som hjĂ€lper dig kombinera alla dina enheter till ett kontodet betyder att du kan registrera alla produkter frĂ„n detta företag, som Mac, Airpods, Apple Watch, iPhone, och koppla ihop dem.

Om du Àr en av de dÀr glömska personerna som vanligtvis inte vet var du lÀmnar dina tillhörigheter kan du dra nytta av funktionen som iPhone har. Det hÀr verktyget lokaliserar din telefon om du skulle tappa den, stÀll bara in den och aktivera den.

Även om anvĂ€ndningen av det hĂ€r verktyget Ă€r kontroversiellt eftersom vissa tror att det Ă€r ett sĂ€tt att krĂ€nka sin integritet, kan vi inte förneka det Det hĂ€r Ă€r ett bra alternativ för personer som Ă€r borttappade eller stulna.. Hitta min iPhone kan hjĂ€lpa dig att hitta dina enheter pĂ„ ett antal sĂ€tt.

Hur kopplar jag ihop min Apple Watch med min iPhone?

Det Àr vÀldigt enkelt att ansluta vilken Apple-enhet som helst, följ bara instruktionerna för brevet sÄ gÄr allt smidigt. I fall att koppla ihop din Apple Watch med iPhone, det första du ska göra Àr att sÀtta klockan pÄ handleden och trycka pÄ sidoknappen för att slÄ pÄ den. NÀr Apple-logotypen visas pÄ skÀrmen beror det pÄ att du redan har slagit pÄ din klocka.

Med din iPhone till hands mÄste du vÀnta pÄ att lÀnken med din klocka ska dyka upp pÄ din mobilskÀrm och trycka pÄ fortsÀtt. I detta steg kan du öppna Apple Watch-appen pÄ din telefon och tryck pÄ lÀnken igen.

Efter det kommer du att se en popup med ett alternativ för För mig som du mÄste klicka pÄ. NÀr du uppmanas att göra det mÄste du placera din telefon (följ instruktionerna som kommer att ges till dig) för att Apple Watch-appen ska visas. Detta ger dig tillgÄng till att para ihop de tvÄ enheterna.

Hur hittar jag min iPhone frÄn Apple Watch om den tappas bort eller blir stulen?

Vi skulle alla vilja kunna kontrollera allt som hĂ€nder omkring oss, tyvĂ€rr Ă€r detta inte möjligt. Även mĂ„nga gĂ„nger kan vi inte kontrollera vad vi gör. DĂ€rför Ă€r det inte förvĂ„nande att vi ibland faller offer för ett rĂ„n och förlorar Ă€godelar, inklusive iPhone.

Andra gÄnger tappar vi vÄr telefon i ett ögonblick av ouppmÀrksamhet och har ingen aning om var den kan vara. Fast det Àr sant anvÀnd Hitta min iPhone Det skulle vara idealiskt, tyvÀrr Àr det inte alltid möjligt.

Det kan bero pÄ att vi har inaktiverat den hÀr funktionen pga vi tÀnker ge bort eller sÀlja utrustningenDessutom, om vi planerar att ta telefonen för revision, Àr det absolut nödvÀndigt att funktionen inte Àr aktiv. I sÄdana fall kan vi anvÀnda vÄr Apple Watch för att hitta en mobiltelefon.

FrÄn kontrollpanelen

Panelen eller kontrollcentret Àr en del av klockan som ger information om vissa viktiga aspekter av enheten. Om du vill hitta din iPhone med din Apple Watch kan du göra det sÄ lÀnge som nÀr telefonen Àr nÀra din plats. För detta mÄste du trycka lÀnge pÄ skÀrmens nederkant och dra fingret uppÄt för att komma Ät kontrollpanelen.

Efter det kommer mobiltelefonsymbolen upp pÄ skÀrmen och du ska trycka pÄ den. Det kommer att göra dig iPhone gör ett ljud berÀtta var det Àr. Detta ljud kommer att öka i intensitet med tiden.

Ett annat knep du kan anvÀnda Àr att trycka pÄ iPhones ringsignalknapp, vilket fÄr telefonen att blinka ocksÄ. SÄ om du inte kan höra den eller befinner dig pÄ en svagt upplyst plats hjÀlper telefonens lampa dig att hitta den.

Tryck pÄ iPhone-ikonen pÄ Apple Watch

Du bör veta att för att hitta din telefon frÄn Apple Watch har du vissa begrÀnsningar som du mÄste ta hÀnsyn till. Klockan anvÀnder till exempel en Bluetooth- eller Wifi-anslutning, sÄ om telefonen finns dÀr mer Àn 300 fot, kanske klockan inte kan hitta dig. Med det sagt kan du vÀlja att lÀmna ett vÀntande meddelande.

FrĂ„n “spela ett ljud”

För att hitta din iPhone med din Apple Watch kan du göra det telefonikonen trycktes ned. För detta mÄste du hitta klockans startskÀrm och trycka pÄ den digitala gloria för att komma Ät utseendesidan.

Dra sedan fingret tills du hittar konfigurationssektionen och vÀlj ping-iPhone-sektionen. Detta genererar ett ljud nÀr den söker efter din telefon, Àven om den Àr i tyst lÀge.

0 Shares