Hur hittar jag instÀllningar i Play Station 4 för att konfigurera mitt konto?

0 Shares

PlayStation 4 Àr en av de senaste versionerna av den populÀra SONY-spelkonsolen, sÄ den innehÄller ett brett utbud av funktioner som Àr designade för att göra den roligare och bekvÀmare att anvÀnda.

Du har till exempel möjligheten sĂ€nd ditt spel live över plattformar, ta skĂ€rmdumpar av bilder eller videor och ansiktsigenkĂ€nning för att logga in. Även om allt börjar med att fĂ„ det ordentligt konfigurerat grund instĂ€llningar anvĂ€ndare, anslutning och aviseringar kommer vi omedelbart att berĂ€tta hur.

Vad ska man göra för att Àndra instÀllningarna pÄ Play Station 4?

Om du har blivit frestad av funktionerna som SONY har implementerat pĂ„ PS4, och du har motstĂ„tt att skaffa det i flera Ă„r, Ă€r det dags för dig att bestĂ€mma dig och gĂ„ till PlayStation 4 onlinebutik. Även om denna modell slĂ€pptes pĂ„ marknaden i november 2016. förblir en av den mest kostnadseffektiva sett till kostnads-nyttoförhĂ„llandet.

SÄ om du Àr en hobbyist som bara undersöker utbudet av tillgÀngliga alternativ för PlayStation 4-systemet, detta vi rekommenderar att börja med grunderna, skapa anvÀndarkonton, definiera anslutningsinstÀllningar och aviseringsinstÀllningar. FrÄn och med nu slipper du alla besvÀr med att anvÀnda konsolen senare.

Ändra dina anvĂ€ndardata

NĂ€r du startar videospelskonsolen mĂ„ste en anvĂ€ndare skapas eller nĂ„s via en anvĂ€ndare som skapats pĂ„ en annan PS Vita-systemenhet, i vilket fall inloggnings-ID (e-postadress) och lösenord krĂ€vs. Om du aldrig har Ă€gt ett PlayStationℱ-nĂ€tverk bör du göra det Skapa en anvĂ€ndare frĂ„n grunden med e-post och personlig information.

NÀr du har skapat en anvÀndare Àr det mycket troligt att du kommer att behöva uppdatera eller Àndra vissa data över tiden, i vilket fall grÀnssnittet ger alternativ InstÀllningar> Kontohantering> Kontoinformation. HÀr kan du gÄ frÄn förÀldrakontroll, sÀkerhet och Ätkomstlinjer till betalningsmetoder.

Hantera dina konton

Alternativen för PS4-kontohantering Àr instÀllda pÄ personifiera maximal anvÀndning av konsolen, baserat pÄ den information som anges i varje anvÀndare, vid kontroll av konsolen. Vi pratar om att anpassa upplevelsen för mer Àn 10 anvÀndare pÄ samma konsol.

Specifikt, raderna som du kan Ă€ndra Ă€r “Uppdatera ditt konto” dĂ€r spelarens Ă„lder Ă€r instĂ€lld, “Inloggnings-ID “och” SĂ€kerhet“För indata” PlĂ„nbok “grupperar vad som gĂ€ller betalningar och köp. Även “Profil”, “Adress” och “SprĂ„k”, dĂ€r bl.a. du anpassar dig till din verklighet.

Efter att ha gjort de nödvÀndiga Àndringarna i din profil bör du kÀnna till de bÀsta PS4-nedladdningsbara apparna sÄ att du kan börja fÄ ut det mesta av din konsol.

Anpassa din internetanslutning

Du kommer att upptĂ€cka att konsolen som standard har instĂ€llningen för Internetanslutning aktiv, sĂ„ du behöver bara ange nĂ€tverksinformationen för att komma Ă„t nĂ€tverket. Du har tvĂ„ alternativ för att uppnĂ„ detta, beroende pĂ„ din situation, via LAN-kabel eller via Wi-Fii alla fall, gĂ„ till “InstĂ€llningar”> “NĂ€tverk”> “Konfigurera Internetanslutning”.

DĂ€r vĂ€ljer du “LĂ€tt” för att starta din tur konsolassisterad installation som kommer att be dig stĂ€lla in enligt din nĂ€tverkstyp, proxyserver eller IP-adress, Ă€ven om du ocksĂ„ bör kontrollera om en WPS- eller AOSS-anslutning Ă€r tillgĂ€nglig i ditt land.

SÄ fort du Àr klar med nÀtverksinstÀllningarna Àr det dags att ladda ner gratis PlayStation 4-spel, sÄ i verkligt eller virtuellt sÀllskap med vÀnner kommer du att ha de bÀsta multiplayer-spelen och mÄnga andra fördelar, möjligheterna Àr praktiskt taget oÀndliga.

Konfigurera aviseringar

Om du till exempel behöver gÄ in i PlayStation Store eller nÀtverk med en annan PS4 som inte Àr din, bör du veta att det finns ett protokoll som mÄste följas eftersom dessa enheter har en konstant anvÀndarsession hela tiden. med samma instÀllningssektionen du kan lösa sÄdana situationer sÄvÀl som meddelandepreferenser.

Menyn för meddelandeinstÀllningar Àr ganska enkel och effektiv, du kan definiera i den vilka popup-fönster som kommer att visas medan du anvÀnder enheten, inklusive nya meddelanden eller en vÀns samtal. Men inte nog med det, du kan ocksÄ justera fÀrgen de kommer att ha, eller inaktivera dem överhuvudtaget pÄ konsolen.

Hur hittar man konfigurationsinstÀllningar pÄ Play Station 4?

NÀr du börjar med en ny enhet Àr det normalt att kÀnna sig övervÀldigad och till och med lite vilse inför sÄ mÄnga konfigurationsförfrÄgningar. För att vara tydlig kommer vi steg för steg förklara hur du kommer in i instÀllningsmenyn pÄ din PS4:

  1. Det första du ska göra Ă€r att starta konsolen, sedan frĂ„n startskĂ€rmen Ă€r du i “funktionsomrĂ„de” överst pĂ„ skĂ€rmen.
  2. Du rör dig med riktningsknapparna (vĂ€nster joystick) tills du Ă€r mellan “TrofĂ©er” och “Mat”, dĂ€r du hittar alternativet “InstĂ€llningar” med en portföljsymbol.

Du öppnar den genom att trycka pĂ„ X-knappendu hittar alternativ: AnvĂ€ndarhandbok / AnvĂ€ndbar information, Enhetsdata / HĂ€lsa och sĂ€kerhet, TillgĂ€nglighetskontohantering, FörĂ€ldrakontroll / Familjehantering, ÅtkomstinstĂ€llningar, NĂ€tverk, Aviseringar, Teman, Systemprogramuppdatering, VideouppspelningsinstĂ€llningar och mĂ„nga fler.

0 Shares