Hur har eller installerar jag tvĂ„ av samma Android-appar? – Enkelt och snabbt (exempel)

0 Shares

Om du vill anvĂ€nda samma app tvĂ„ gĂ„nger pĂ„ din Android-mobilenhet, lĂ€s handledningen nedan som vi ska prata om Hur har eller installerar jag tvĂ„ identiska Android-appar? – Snabbt och enkelt.

Kan jag installera tvÄ identiska Android-appar?

Även om det Ă€r möjligt att ha tvĂ„ Facebook-konton pĂ„ PC, lĂ„t oss övervĂ€ga ett exempel, vi kan sĂ€ga att du inte kan installera samma applikation pĂ„ Android tvĂ„ gĂ„nger, för om du försöker göra det kommer systemet inte att tillĂ„ta det. Av denna anledning kommer det att vara nödvĂ€ndigt anvĂ€nda andra verktyg som kan uppfylla detta mĂ„l.

I sÄ fall mÄste du anvÀnda en applikation som tillÄter klona den hÀr appen vill vi ha tvÄ gÄnger. Det finns mÄnga applikationer pÄ Android som kan utföra denna funktion, i alla fall Àr det bÀst att anvÀnda de som sticker ut frÄn de andra, sÄ vi rekommenderar att du lÀser följande information som vi har förberett Ät dig.

Hur har eller installerar jag tvĂ„ identiska Android-appar? – Snabbt och enkelt

Att ha samma app tvÄ gÄnger kan vara mycket anvÀndbart, till exempel kommer det att tillÄta dig att ha tvÄ konton för dessa appar som bara lÄter dig anvÀnda en Ät gÄngen. I denna mening kan du enkelt anvÀnda tvÄ WhatsApp-konton, Telegram eller Facebook. Av detta och mÄnga andra skÀl rekommenderar vi att du anvÀnder applikationer utformade för detta ÀndamÄl, som t.ex Parallellt utrymme.

Parallellt utrymme

Parallel Space Àr kanske den mest kÀnda appen klonapplikationer Det finns mÄnga anledningar, eftersom applikationen fungerar utmÀrkt i de flesta fall. Utan tvekan Àr detta ett av de första alternativen vi rekommenderar om du vill anvÀnda tvÄ av samma appar.

Namnet pÄ appen var inte förgÀves eftersom det exakt beskriver utrymmet eller platsen pÄ din telefon dÀr alla kopior av apparna du vill göra kommer att finnas. Utöver detta Àr fördelarna som appen ger mÄnga.

Applikationerna du kopierar med hjÀlp av Parallell Spacekommer att köras i samma hastighet som de ursprungliga programmen. Du kan i alla fall konfigurera dem pÄ ett helt annat sÀtt, varför det Àr vÀldigt anvÀndbart att ha flera konton för olika applikationer.

LÀs informationen nedan för att lÀra dig mer om processen att ladda ner och anvÀnda Parallel Space-applikationen, som sÀkerligen kommer att vara anvÀndbar i mÄnga situationer.

Konfigurera och ladda ner Parallel Space

  1. Parallel Space-appen kan laddas ner direkt frÄn Googles appbutik, dvs Spela butik. NÀr du vÀl Àr dÀr Àr det bara att hitta det, du kan lÀtt kÀnna igen det eftersom det har en P-formad ikon med gula, blÄ och röda fÀrger. Se till att uppdatera Google Play Butik för att hÄlla den igÄng optimalt.
  2. NÀr appen Àr helt nedladdad kör du den. Under denna process kommer systemet att be dig ange de applikationer du vill duplicera. DÀrför mÄste du vÀlja dessa applikationer.
  3. Efter att ha gjort ovanstÄende kommer Parallel Space att starta dubbelarbetevarefter du kan anvÀnda alla dessa dubbletter av appar.

Fördelar och nackdelar med Parallel Space

Parallel Space Àr en mycket synlig applikation pÄ planet klona andra applikationerDet Àr utan tvekan en av de första som kommer att tÀnka pÄ för detta ÀndamÄl. Hur som helst, du mÄste övervÀga vad Parallel Space erbjuder, och hÀr gÄr vi igenom dess frÀmsta fördelar och nackdelar.

FrÄn nivÄn av fördelar bör det noteras att ansökan fungerar mycket effektivt Förresten, det Àr ganska enkelt att anvÀnda, sÄ vem som helst kan anvÀnda dem utan större besvÀr. Dessutom Àr den kompatibel med mÄnga applikationer pÄ marknaden.

I alla fall, som en stor nackdel, bör det noteras att du dÄ och dÄ kommer att stöta pÄ en konstig app som inte fungerar Parallellt utrymme. Detta Àr inte vanligt, men det bör hÄllas i Ätanke för att undvika framtida obehag.

0 Shares