Hur gör man Wyze Cam vattentĂ€t? – De bĂ€sta knepen

0 Shares

Sedan tillkomsten av övervakningskameror har de allra flesta mÀnniskor anammat detta system som ett av de bÀsta för att kunna ta hand om sÀkerheten i dina hem och företag. Nu Àr en av sÀkerhetskamerorna som det har pratats om Wyze Camera, som Àr designad för att vara sÀker och för att registrera konstiga rörelser och ljud. Dessutom lÄter den dig ansluta frÄn en mobiltelefon eller dator.

Wyze har dock engagerat sig i att tillverka enheter som inomhuskameror som ger strömfördelar anslut till din telefon eller surfplatta för att se sÀkerhetssystemet. Den hÀr kameran Àr dock designad för inomhusbruk sÄ det Àr inte sÀrskilt lovande att den Àr vÀderbestÀndig som vattentÄlig, sÄ i den hÀr artikeln kommer vi att presentera nÄgra alternativ för att göra den vattentÀt.

Vad hÀnder nÀr din Wyze inte Àr vattentÀt?

En funktion som alltid Àr eftertraktad i sÀkerhetskameror Àr att de Àr 100% motstÄndskraftiga mot olika klimatförhÄllanden utanför, förutom de andra funktioner som folk vill installera dem ger.

NÀr det gÀller Wyze Cam Àr det en övervakningskamera var inte designad för att vara 100 % vattentÀt, sÄ att anvÀnda det utomhus Àr negativt. Det betyder att om du vÀntar pÄ att den hÀr kameran ska monteras utomhus och vÀntar pÄ att den ska vara hÄllbar, kommer du inte att uppnÄ det eftersom den inte har designats för att vara helt vattentÀt.

Med andra ord, denna kamera endast avsedd för inomhusbruk och tillhandahÄlla en sÀker anslutning dÀr liveövervakningsvideo kan ses, liksom olika sÀkerhetskameror som kan kopplas till en dator eller mobiltelefon.

Å andra sidan, vad kan hĂ€nda om Wyze Cam installeras utomhus och tar emot vatten, den kommer med största sannolikhet att skadas dĂ„ den inte har det nödvĂ€ndiga motstĂ„ndet för att kunna bekĂ€mpa klimatförhĂ„llanden som regn. Dessutom kan det finnas tillfĂ€llen dĂ„ det finns i övervakningsvideobilden eftersom det Ă€r disigt och inte gör att du kan se bilden tydligt.

Vad Àr det lÀgsta regnmotstÄndet för Wyze-kameran?

Wyze-fabriken har fÄtt uppdraget att designa vÀlbehövlig utrustning som Àr lÀmplig för att etablera ett sÀkerhetssystem pÄ specifika platser.

En av dessa enheter, som nÀmnts ovan, Àr Wyze Cam sÀkerhetskameror som erbjuder ett sÀkerhetssystem 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan Den innehÄller en rörelsesensor och andra nödvÀndiga funktioner.

LikasÄ ger denna sÀkerhetssÀng ett mycket funktionellt system som till och med gör att den kan kopplas till ett intelligensprogram som heter Alexa, som nu Àr integrerat i smarta hem, förutom att har ett oÀndligt antal applikationer att anvÀnda.

Man mÄste dock komma ihÄg att denna typ av kameror inte har en hög motstÄndskraft mot vatten, vilket gör den negativ för utomhusbruk. För den typen av kamera skulle behöva ha en lÀgsta vattentÀthet pÄ IP65 sÄ att inga regniga vÀderförhÄllanden kan skada den.

Hur gör man din Wyze Cam vattentÀt?

Eftersom Wyze Cam-kameror inte Àr vattentÀta, skapade företaget ny version och mycket mer förbÀttrad sÄ att den anpassar sig till vattnet och inte skadar den. Den har dock inte slÀppts Ànnu, sÄ under tiden mÄste du implementera nÄgra knep för att göra Wyze Cam-kameror vattentÀta om de Àr utomhus.

FÀst det vattentÀta fodralet

Ett av de mest kostnadseffektiva alternativen för att göra en sÀkerhetskamera som Wyze Cam vattentÀt och hÄlla den borta frÄn vattnet Àr att sÀtta ett skal som Àr vattentÀtt. LikasÄ Àr dessa skal till stor hjÀlp nÀr de tillÄter skydda kamerorna frÄn vatten nÀr de Àr utomhus och utsÀtts för vÀderförhÄllanden som regn.

Observera dock att dessa höljen inte Àr helt vattentÄliga eftersom det finns risk för vattenskador pÄ kameran Àven med höljet. Det Àr dock vÀrt att prova detta alternativ för att undvika vattenproblem.

Nu pÄ marknaden eller i onlinebutiker kan du hitta exklusiva modeller av Wyze Cam kamerahus som De kommer att ge dig mer sÀkerhet vad gÀller vattentÀtning Under vattnet.

Vilka andra alternativ har du för att göra din Wyze vattentÀt?

Förutom anti-vattenskalet finns det andra alternativ som kan hjÀlpa dig gör Wyze Cam-kameror mer vattentÄliga. För det finns andra sÀtt att enkelt och sÀkert impregnera dina kameror till en mycket lÄg kostnad.

Ett av alternativen du kan anvÀnda för att skydda din kamera frÄn vatten Àr: med en metalllÄda som du kan designa och att det kan erbjuda fördelen att kunna skydda sig mot regn. Ett annat alternativ du kan göra Àr att skapa en sorts kapell och anpassa den efter baserna som finns pÄ kameran och dÀrmed kommer regnet inte att skada den, detta Àr bara nÄgra av alternativen som du kan förverkliga men du kan göra din egen lÄda för att skydda kameror.

0 Shares