Hur gör man sax eller sax i Minecraft? – Hantverkssax – Sax Minecraft (exempel)

0 Shares

Minecraft är ett av de bästa spelen på denna tid. Detta beror på det stora antalet uppdateringar. Tillsammans med dem dyker nya föremål upp, inklusive biomer. Av denna anledning, och eftersom det finns mycket innehåll i spelet, är det en bra idé att lära sig lite av allt. Till exempel göra sax eller sax Minecraft.

Och när det kommer till innehåll är Minecraft kungen av föremål, med hundratals färdiga föremål och några fler som kommer med kombinationer. Det här spelet kan verka överväldigande för nybörjare så att lära sig trick är den bästa strategin.

Material som behövs för att bygga sax

Innan du börjar göra sax eller sax Minecraft som alla amatörer. reDu måste ta reda på vad du behöver för att göra den här processen.

Det är väldigt enkelt, allt du behöver är järn tackor. För att göra järntackor måste du först hacka järnblocket. Som dyker upp eller genereras naturligt i spelet och kan hittas i alla typer av grottor.

Vanligtvis kommer de i grupper om 4 till 6 personer, så att extrahera ett stort antal av dem på kort tid är mycket enkelt. De kan hackas med stenplock eftersom trähakar inte fungerar på dem.

När du har fått det här föremålet måste du smälta det för att få de nödvändiga tackorna. Du uppnår detta genom att skapa en smältugn eller smältugn och placera bränsle i den för att smälta blocket och automatiskt förvandla det till ett göt, som du bara väljer att ta tag i.

För göra en ugnmåste du lägga en sten på alla rutor på arbetsbordet utom den i mitten (nummer två på andra raden).

Efter att ha skaffat järnstänger (du behöver bara två), kan du börja tillverka dem sax eller sax i Minecraft snabbt.

Gör saxar eller saxar i Minecraft

Nu när du har slutfört alla tidigare processer är det dags att placera tackorna i den ordning de kommer att bilda saxen. Detta är det enklaste av allt eftersom du inte ens behöver en arbetsbänk.

Bara sätt bara staplarna diagonalt, det vill säga i området för fyra lådor som finns i ditt lager. Placera stången i den andra rutan på den första raden och den andra i den första rutan i den andra raden och voila, det kommer att finnas en sax som kommer att sparas vid beröring.

Fungerande

Saxar har olika användningsområden i spelet, till exempel: att kunna klippa får för att få mer ull utan att behöva avliva dem (samma sak händer med kor som har svamp).

Vad mer, sax gör att du kan klippa växter, buskar och spindelnät utan att bryta dem, det vill säga, du kommer att ha deras block.

De har också funktionen att genom att kombinera dem med en karta på arbetsbordet (bara placera den ena bredvid den andra) kommer kartans förstoring att öka (vilket är praktiskt i många fall) och saxen kommer bara att skadas något.

Slutligen bör du veta att det här föremålet också kan förtrollas med vissa trollformler som: silke touch, oförstörbar, reparation och prestanda besvärjelse.

Och du är klar, så du vet vad du behöver för att kunna skapa saxar eller saxar i Minecraft. Det är dags för dig att sätta dig på en stol eller säng och börja använda detta underbara föremål som gör att du kan utöka ditt äventyr och till och med hur du inreder ditt hem. Det här är varför med kunskap är allt i världen fullt möjligt (även snida pumpor i Minecraft för att skapa dekorationer).

0 Shares