Hur gör man en film med musik och bilder pÄ Android eller iPhone?

0 Shares

Det verkar inte finnas nÄgra grÀnser nÀr det kommer till att skapa redskap som lÄter dig skapa roliga och underhÄllande videor. Och sÄ vid speciella tillfÀllen som bröllop, födelsedagar, studentexamen, etc.

Du kan överraska dina gÀster med denna fantastiska idé. Med tanke pÄ alla möjligheter som finns i det hÀr verktyget presenterar vi följande handledning för att lÀra dig Hur gör man en film med musik och bilder pÄ Android eller iPhone?

Vi vet redan att vi kan utföra denna procedur frÄn datornmen du visste sÀkert inte att du kunde göra det frÄn din mobiltelefon.

Vilket mÄste innebÀra mycket mer frihet att hitta de bÀsta perfekta inspelningsplatserna. Du har en mÀngd olika applikationer att vÀlja mellan Hur gör man en film med musik och bilder pÄ Android eller iPhone?

Enheter som körs pÄ Android eller iPhone kan anvÀnda applikationer som Àr kompatibla med bÄda operativsystemen. Och vi har alltid lÀrt dig hur du utför operationer relaterade till dessa system. I denna mening kan du lÀsa artikeln om Hur man tar bort dubbletter av kontakter pÄ Android Mobile eller iPhone.

Hur gör man en film med musik och bilder pÄ Android eller iPhone?

Nedan visar vi dig en lista över de bÀsta apparna du kan anvÀnda spela in en video med musik och foton pÄ din Android eller iPhone. Till att börja med kommer vi att prata om en av de bÀsta apparna som du kan anvÀnda för att fÄ det hÀr projektet att hÀnda. Och det handlar om VivaVideo, som du kan ladda ner gratis frÄn App Store och Play Store.

Du kan skapa de mest spektakulÀra videorna vÀldigt enkelt och enkelt, och den har ocksÄ ett stort utbud av filter och övergÄngar för en nÀstan professionell finish. För att vara en gratis app erbjuder den mÄnga funktioner och fördelar som inte kommer att lÀmna dig i dÄligt skick, och du kan ocksÄ dela dessa videor pÄ sociala nÀtverk.

Ett annat alternativ vi rekommenderar Ă€r VideoPad, Ă€r en gratis videoredigerare som liknar Windows Movie Marker. SĂ„ om du har anvĂ€nt det hĂ€r programmet pĂ„ din dator kommer det att vara vĂ€ldigt lĂ€tt att anvĂ€nda. Även om det inte krĂ€ver mycket skicklighet frĂ„n din sida, Ă€r det vĂ€ldigt komplett och kommer att ge resultat som kommer att göra dig glad, det Ă€r tillgĂ€ngligt för bĂ„de Android och iOS.

Om du har ett iOS-operativsystem rekommenderar vi den bÀsta appen för dessa enheter för att skapa videor med foton och musik Perfekt video. Den Àr lika enkel som den Àr underbar och gör att vi kan kombinera bÄde texter och utdrag för att skapa en unik och originell film. Den enda observation vi kan ge dig med den hÀr appen frÄn App Store Àr att gratisversionen bara tillÄter 30 sekunder lÄnga videor.

mer En applikation som hjÀlper dig att skapa en film med musik och foton pÄ din Android eller iPhone

Nu ska vi prata Videoshow, Det Àr en videoredigerare som ger det bÀsta verktyget för de Android-enhetsanvÀndare. Det som gör det sÄ enkelt att anvÀnda Àr det helt intuitiva grÀnssnittet. Du kommer att kunna hitta ett brett utbud av videoredigeringsfunktioner samt bakgrundsmusik med olika alternativ.

NÀr vi skapar en applikation för mobiltelefoner har vi ett företag som redan har gjort den hÀr typen av program för PC och det handlar om Wondershare och ger oss FilmoraGo. Denna editor Àr kraftfull och om du har anvÀnt den pÄ datorer vet du vad vi pratar om. Den version den erbjuder för Android och iPhone Àr inte lÄngt efter och ger alla verktyg för att fÄ professionella resultat.

Ett annat alternativ som vi behöver namnge men som bara Àr tillgÀngligt för Android-enheter Àr PowerDirectoDenna app har utvecklats av Cyberlink, det Àr ocksÄ en fil Gratis applikation och du kan hitta den i den virtuella Google Play-butiken. Videorna du kan skapa med den hÀr redigeraren Àr fantastiska sÄvÀl som deras anvÀndning och hanterbarhet.

Och hÀr kommer en rundtur i den bÀsta appen du kan ladda ner pÄ din mobiltelefon och du kan skapa de mest fantastiska videorna för din familj och dina vÀnners godkÀnnande. SÄ hÀr kunde vi instruera dig i denna handledning Hur man gör en film med musik och bilder pÄ Android eller iPhone.

0 Shares