Hur gör man en dispenser eller automatisk dispenser i Minecraft? (Exempel)

0 Shares

Alla vet att Minecraft Àr det bÀst skapade öppna vÀrldsspelet. Detta beror pÄ det stora antalet föremÄl och funktioner den rymmer, som till och med kan anvÀndas pÄ olika sÀtt beroende pÄ varje persons fantasi. SÄ Idag kommer du att lÀra dig hur man gör en dispenser eller automatisk dispenser i Minecraft.

PoÀngen Àr att samma spelare har hittat anvÀndningsomrÄden och funktioner för vissa objekt som inte ens utvecklarna tÀnkt pÄ, sÄ man kan sÀga att detta Àr ett spel som uppdateras tack vare gemenskap sÄ aktiv och kreativ (med tanke pÄ att du bör uppdatera Minecraft till den senaste versionen innan du fortsÀtter för en bÀttre förstÄelse).

Material till dispensern

För att göra en dispenser eller automatisk dispenser i Minecraft, du behöver ett antal mycket enkla föremÄl för att skaffa, vilka Àr:

Sju stenar, en pilbÄge och en rödstensmalm. Att skaffa en sten Àr det enklaste eftersom det ser ut naturligt över hela vÀrlden Minecraft och du kan hugga den med en hacka av vilket material som helst.

För att göra eller göra en bÄge behöver du tre pinnar (som kommer frÄn trÀ) och tre sladdar (som kommer frÄn spindlar). De mÄste bestÀllas enligt följande:

I den första raden, en pinne i den andra rutan, en pinne i den tredje, en pinne i den andra raden, en pinne i den tredje och en trÄd i den tredje raden, och slutligen en pinne i den tredje raden, och en till trÄd i tredje raden. Detta kommer att fÄ din bÄge att synas.

Slutligen, nÀr det gÀller den röda stenen, mÄste du gÄ till grottan och leta efter blocket i den, du behöver bara hugga den med en metallhacka (en annan kommer att bryta den utan att ge dig nÄgot). Ett knep för att göra det lÀttare att fÄ tag i blocket Àr att grÀva sÄ djupt som möjligt och sedan direkt dÀrifrÄn.

NÀr du har allt detta material kan du gÄ vidare till gör en dispenser eller automatisk dispenser i Minecraft, vilket Àr Ànnu lÀttare.

Hur gör man en automatisk dispenser eller dispenser i Minecraft?

Nu nÀr du vet var du kan fÄ det du behöver ifrÄn, mÄste du bara göra det hitta ditt arbetsbord och placera varje föremÄl i följande ordning:

I första raden i varje ruta en stenbit, i andra raden i kvadraten en och tre andra stenbitar, och i andra raden en pilbÄge, slutligen i rad nummer tre, Äterigen en stenbit frÄn den första och tredje rutor, och i tvÄ delar röd sten.

NÀr du Àr klar tar du bara dispensern sÄ har du den i ditt lager att anvÀnda. Detta anvÀnds i princip för att kasta eller skjuta föremÄl i den riktning ditt ansikte tittar pÄ.

Den kan bara aktiveras med nÄgon sorts redstone-mekanism (som en repeater och en redstone-komparator) eftersom detta ger den energi att avfyra föremÄl som finns inuti som mÄste placeras. högerklicka pÄ dispensern.

LĂ€mna tillbaka den automatiska dispensern

Om du vill att detta objekt ska vara automatiskt (sÄ att du kan kassera föremÄl pÄ ett sÀtt som passar dig)du behöver bara skapa en redstone-mekanism som nÄr den.

Till exempel: du kan göra en strÀng av rödsten under jorden som gÄr frÄn aktiveringsplattformen till dispensern sÄ att nÀr nÄgon kliver upp pÄ plattformen kommer dispensern att skjuta pilar.

Du kan ocksÄ utföra vÀxlar som nÄr en spak som, nÀr den trycks ned, aktiverar en dispenser som matar alla föremÄl (till exempel ett automatiskt skafferi), allt beror pÄ din fantasi.

Och redo med ovanstÄende, du vet hur gör en dispenser eller automatisk dispenser i MinecraftNu behöver du bara gÄ till spelet (ladda ner frÄn dess hemsida), skapa objektet och börja bygga dina bÀsta mekanismer.

0 Shares