Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur gör man duetter på Instagram Reels?

För de som frekventerar det sociala nätverket Instagram har du kanske redan märkt att det finns en funktion som heter Reels.

Den här funktionen innehåller korta scener inspelade av användare med en maximal varaktighet på 15 sekunder. Videon kan gillas, kommenteras och till och med remixas. Många användare använder Reels för att öka sin räckvidd och därmed antalet följare på sin profil. Vad mer, vet att Reels Instagram Remix är mycket lik “Duet” från konkurrentens sociala nätverk Tik Tok.

Duett på Instagram

Reels ser mer ut som en Tik Tok inom Instagram och är utan tvekan inspirerad av detta sociala nätverk. Något intressant med Reels är möjligheten att göra duetter. Precis som i Tik Tok är det vanligt att två personer dyker upp sjunger tillsammans eller till och med interagerar sida vid sida i scenen där en person frågar och den andra svarar.

Den här funktionen kallas “videoremix” och det betyder att du kan använda vilken video som helst som intresserar dig för att återskapa en scen. Det är vanligt att personer i nätverket lägger upp frågor och svar, utmaningar och musikaliska duetter genom remixen. Detta visar sig vara ett roligt spel på nätet.

Remix-läget är tillgängligt för Android och iOS.

Hur gör man duetter på Instagram Reels?

  1. Öppna Instagram-appen, leta efter Reels längst ned på skärmen. Du kommer att se flera videor och du kan välja den du gillade mest.
  2. När du klickar på den här videon visas några ikoner justerade till höger på skärmen som indikerar att du kan gilla, kommentera eller till och med dela videon. Bland dessa ikoner representeras den sista av tre punkter och är placerad i det nedre högra hörnet av skärmen. Klicka på den ikonen!
  3. När du klickar på ikonen med tre prickar visas ett alternativ för “Remixa denna rullvideo”, klicka på den.
  4. Den valda videon kommer att visas centrerad till vänster medan smarttelefonkameran bredvid öppnas så att du kan spela in din video. Det finns möjlighet att ladda upp en video som redan finns i galleriet på din telefonenhet.
  5. Efter att ha laddat eller spelat in videon kan du fortfarande använda redigeringsfunktionerna för att lägga till fraser, klistermärken, markörer.
  6. Även i redigeringsikonerna kan du ändra ljudvolymen för videorna individuellt. Kom ihåg att om du sänker volymen till maximalt kan du stänga av en av scenerna.
  7. I mikrofonikonen kan du spela in ljud över videorna bara med hjälp av smarttelefonens egen mikrofon. Du kan spela in din röst eller omgivande ljud.
  8. När videoredigeringen är klar klickar du bara på dela längst ned till vänster på skärmen. Ange en bildtext för din video, använd hashtags också om du föredrar det.
  9. Din duett eller remix är klar.

Nu när du vet hur man duetterar eller remixar på Instagram, ta det här tipset för att spela med dina vänners eller till och med kändisars videor.

Gillade du det här tipset? Så se till att kolla in våra andra blogginlägg!

Mer om:

Avatar av skrivande

Artiklarna undertecknade av vår redaktion är samarbetsartiklar mellan redaktörer, bidragsgivare och vår artificiella intelligens (AI).