Hur går man in i förhandsgranskningsläge för Windows 10 Insiders – snabbt och enkelt?

0 Shares

De som vill veta allt om Windows, det bästa operativsystemet för datorer, kan gå med i programmet Windows Insider med öppen källkod. Detta är ett Microsoft-program där människor kan registrera sig för att lära sig om funktionerna i de senare versionerna som har placerats på systemet.

Du kan använda Windows 10 Insider-programmet för att ändra stilen på din dator, detta är tillämpligt i programförhandsgranskningsläge. Senare kommer vi att visa dig hur du ändrar förhandsvisningen i Windows 10 Insider, hur du aktiverar nya funktioner och annat.

Hur byter jag till Windows 10 Insider Preview?

Windows 10 Insider är ett uppgraderingsprogram så att du alltid kan njuta av att vara helt fri från nästa innovationer som Windows kommer att ha. Ibland vill du justera vissa saker och av misstag där du gör dessa ändringar är inte där det var eftersom det är en del av en ny utgåva av systemet.

om du vill ändra förhandsvisningen till Windows 10 Insidermåste du följa vissa steg, som vi kommer att förklara nedan:

 1. starta datorn
 2. När du är på det virtuella skrivbordet, tryck på “Start”-knappen på tangentbordet
 3. I alternativen som kommer att visas, klicka på “Inställningar”
 4. Använd uppdateringsverktyget för Windows
 5. Välj sedan avsnittet “Visa”.
 6. Leta efter avsnittet där skärmvyn har ändrats och gör önskade ändringar

Om du i vilket fall som helst upptäcker att du inte längre vill ha Windows 10 Insider-programmet kan du fortsätta att avsluta det här programmet. Det som är bra med Windows 10 Insider är det du kan gå med i programmet när du vill och lämna även Windows 10 Insider när du som mest vill ha det.

Förresten, du måste veta att det finns ett sätt att installera Windows på surfplattor med Android-operativsystemet ur lådan. Windows 10 ser bra ut när det är installerat på surfplattor, och viktigast av allt, dessa enheter har över 2 GB RAM för det mesta, vilket låter systemet fungera smidigt.

Hur sätter jag på och testar de nya funktionerna i Windows 10 Insider på min dator?

om du har insiderfönster installerade på din dator kan du använda de senaste funktionerna på ett sätt. Se vad du behöver göra:

 1. starta datorn
 2. Gå sedan till Windows-inställningar
 3. I Windows-inställningarna letar du efter avsnittet “Uppdatera / Säkerhet”.
 4. När du träffar det här avsnittet, leta efter ett alternativ som säger “Windows Insider Program”
 5. Gå in i Windows Insider och välj de funktioner du vill ladda ner och aktivera

Därmed aktiveras nya funktioner för datorer som använder Windows Insider-programmet. Om du inte gillar de nya funktionerna kan du upprepa samma process som nämns i avsnittet, men i det här fallet skulle det innebära att du inaktiverar dessa funktioner.

Varför kan du inte slå på Windows 10 Insider-programmet på din dator?

Ibland, även om allt du behöver för att köra Windows 10 Insider har laddats ner till din dator, finns det inget sätt att aktivera programmet. Många undrar varför det är så. Faktiskt något sådant det kan bero på flera sakeren av dem är bristen på saker att anpassa.

Förutom ladda ner all nödvändig data För att köra Windows Insider måste du gå till anpassning av användnings- och diagnostikdata. Förutom att konfigurera dessa data bör du kontrollera att hela installationen utfördes på bästa sätt.

Anpassa “Diagnostik och användningsdata”

Användningsdata är något som behöver göra mer än något annat med de tillgängliga resurserna använd Windows insider-programmet medan du arbetar. Om resurserna är mycket låga kan programmet inte starta.

Säkerställa en framgångsrik installation av Windows 10 Insider

Om du fortfarande inte kan aktivera Windows Insider-programmet efter att ha justerat dina användningsdata, bör du prova det installera om det giltig från Windows Insider. Det vanligaste problemet är hur Insider är installerat, inte dataanvändning och -användning.

Om du har några problem med Windows Insider-inställningarmåste du besöka Microsofts supportwebbplats för att se hur problemet åtgärdas.

Vad händer om den nuvarande teamstrukturen är densamma som Windows 10 Insider Program?

Ibland händer det att datorstrukturerna inte är desamma som Insider och det är då krascher dyker upp Vad långsam löpning. I dessa fall är det bästa du kan göra att försöka uppdatera din dators struktur. för detta måste du köpa saker som RAM eller ett grafikkort.

Om du inte har en tillräckligt med pengar för att köpa dessa saker, är det bäst att lämna Windows Insider-programmet. Om din dator inte kan hantera de nya funktionerna i Windows Insider är det bäst att inte överbelasta din dator.

0 Shares