Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur fungerar PandaBuy Shipping

Letar du efter ett sätt att förstå hur PandaBuy-frakten fungerar? Är du ny på PandaBuy och vill köpa varor från PandaBuy-appen eller webbplatsen?

Panda Buy är en e-handelssida från 2017 som lanserades. Det är en plattform som är specialiserad på att erbjuda högkvalitativa varor till rimliga priser. Det säljer bland annat prylar, kläder, hushållsartiklar och kosmetiska produkter.

En av de viktigaste fördelarna med att använda PandaBuy är att kunder kan köpa produkter direkt från kinesiska leverantörer.

Kunder kan dra nytta av lägre kostnader och ett mer fantastiskt urval av produkter som inte är tillgängliga på deras lokala marknadsplatser. PandaBuy tillhandahåller prisvärda inköps-, lagrings- och leveranstjänster med bara ett klick.

Den här artikeln hjälper dig att förstå mer om hur PandaBuy-frakt fungerar och om PandaBuy skickar varor direkt till ditt hus.

Hur fungerar PandaBuy Shipping

Leveransen tar vanligtvis 3 till 5 arbetsdagar. Din beställning kommer att behandlas inom 6 arbetstimmar efter att orderbekräftelsen är klar. PandaBuy-agenten kommer att ta kontakt med säljaren och köpa dina önskade föremål.

Sedan väntar PandaBuy på att handlaren ska posta produkterna till dem. Pandabuy kommer att förse dig med högkvalitativa kvalitetsinspektioner, som du kan kontrollera efter att den har bevarats i ditt lager.

Om du accepterar produkten kommer Pandabuy att behålla den i sitt lager åt dig; Om inte, kommer agentteamet att hjälpa dig att förhandla med säljaren för att ordna retur och byte.

När dina varor anländer till Pandabuys lager kommer de att ta hand om dem i 90 dagar för freeoch du kan gruppera alla dina varor och posta dem i ett paket för att spara fraktkostnader.

När du ser produkterna med Lagrad status, gå till lager sektion. Du kan se din lagersida genom att klicka på din profil och välja Lager från rullgardinsmenyn.

Välj objektet och klicka sedan på Skicka in knappen för att schemalägga internationell leverans.

Internationell leverans inkluderar att ange den utländska adressen, välja paketspecifikationer, välja en fraktmetod, ange det deklarerade värdet på varorna och betala den internationella fraktavgiften.

Internationell frakt beräknas på basis av kurirens destination, paketets totala vikt och fraktsätt. Det kan vara en komplicerad process att själv beräkna fraktkostnaderna.

Här är ett enkelt sätt att beräkna fraktkostnaderna inom en minut:

  • Lägg de varor du vill köpa i PandaBuy-vagnen.
  • Klicka på kryssrutorna bredvid artiklarna i kundvagnen och klicka sedan på knappen Uppskattning nedan på din skärm.
  • Välj ditt destinationsland och klicka sedan på knappen Fråga.
  • Du får ingen beräknad fraktkostnad från olika fraktbolag.

Nu har du en beräknad fraktkostnad som du kan betala när du checkar ut.

Skickar PandaBuy hem till dig

PandaBuy skickar dina varor hem till dig när alla varor du har beställt når PandaBuys lager. De beställda varorna når först PandaBuy-lagret där kvalitetsinspektioner sker. När du har godkänt och gillat produkterna grupperas och skickas produkterna.

PandaBuy är en mycket bekväm shoppingapp. Den gör flera omgångar av kvalitetskontroller för att säkerställa att de bästa produkterna levereras till dig. Om du är helt nöjd med produkten kan du godkänna produkten.

Produkterna kan förvaras i upp till 90 dagar i PandaBuy-lagret, varefter du kan skicka alla dina varor från lagret direkt till ditt hem.

Om du inte gillar produkten eller tvivlar på kvaliteten, kan du returnera produkten från själva PandaBuys lager.

Detta sparar besväret med retur och byte av produkter hemifrån. Med internationell frakt kan detta bli en tråkig och dyr uppgift. Du kan förhandla med säljaren och returnera dina varor utan att få dem skickade från början.

Om du gillar och godkänner dina varor i lagret kan du fortsätta att skicka dem tillsammans. Allt som krävs då är att ange personliga uppgifter som leveransadress, betala internationell fraktavgift etc.