Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur frigör man utrymme i din Gmail-inkorg? Se 3 lägen

Upplever du lagringsproblem i Gmail? Eftersom Google avslutade obegränsat lagringsutrymme på Google Photos, håller 15 GB lagringsutrymme på att fyllas upp och det involverar dina e-postmeddelanden. Du kanske inte vet det, men kanske behöver du frigöra utrymme i Gmail för att få saker att fungera bättre. Nedan finns några sätt att frigöra mer utrymme i din Gmail.

I den här artikeln hittar du:

Sätt att frigöra utrymme i Gmail

Det finns två sätt att få mer lagringsutrymme på ditt Google-konto. Det första är att köpa mer utrymme, det andra är att radera onödiga saker för att frigöra utrymme. Här är några sätt att ta bort det som är onödigt i Googles tjänster för att få mer utrymme i din Gmail.

1. Uteslut filer efter storlek i Google Drive

På bilden ser vi Google, se hur du frigör utrymme på dina Google-tjänster

Gå till Google Drive, men se till att du är inloggad på det konto du vill frigöra utrymme. Följ sedan stegen nedan för att frigöra utrymme på din enhet genom att radera stora och oanvändbara filer.

 1. Med kontot kopplat till Google Drive, gå till den här länken https://drive.google.com/#quota.
 2. På den här sidan kommer en lista över de tyngsta filerna att visas, om du inte går in, logga bara in.
 3. Listordningen är fallande, så välj de filer du vill ta bort.
 4. För att permanent radera dem från papperskorgen.

Om du inte vill radera, försök att överföra dina filer från ett Google Drive-konto till ett annat.

2. Ta bort e-postmeddelanden med stora bilagor

På bilden ser vi gmail

Om du av en slump, i Google Drive-lagringshantering, ser att det mesta av utrymmet fylls av Gmail, finns det en lösning. Att rensa upp e-postmeddelanden med stora bilagor kan hjälpa dig och är en snabb och enkel process.

 1. Logga in på din Gmail.
 2. I sökfältet, sök efter bilagor som är större än 10M, detta kommer att visa dig e-postmeddelanden med bilagor som är större än 10MB.
 3. Välj de e-postmeddelanden som inte är viktiga och klicka på ta bort.
 4. Gå sedan till papperskorgen och töm den permanent.

Att titta på andra mappar som skräppost kan också vara till stor hjälp för att frigöra utrymme. Att följa dessa steg kommer definitivt att hjälpa dig mycket.

3. Frigör lagringsutrymme i Google Foto

Google Foto kan vara ansvarigt för att ditt lagringsutrymme tar slut. Så låt oss se ett tips om hur du frigör utrymme på dina Google Foton. Men om du ska radera, glöm inte att göra en säkerhetskopia först.

 1. Anslut kontot som behöver utrymme och gå till den här länken https://photos.google.com/settings
 2. Logga in igen.
 3. Ändra kvaliteten från original till hög kvalitet.

Efter att ha justerat den här inställningen kommer dina foton att laddas upp i hög kvalitet och kommer därför inte att räknas in i kvoten på 15 GB. Dessutom finns det också möjlighet att återställa lagring. När du klickar på den ger Google dig möjlighet att justera alla bilder för att få mer lagringsutrymme.

avslutande

I den här guiden har vi sett många metoder för att få mer utrymme, vi hoppas att du med alla dessa steg kommer att kunna förbättra din lagring. Tvivlade du på något av stegen som presenterades? Fick du rätt? Prata med oss ​​i kommentarerna.

Källa: Gadgets to Use