Hur förvandlar jag min Samsung Galaxy S10 till en Google Pixel Professional? (Exempel)

0 Shares

Telefoner har utan tvekan blivit en grundlÀggande del av livet, med tekniken som blir mer intuitiv, smartare och kraftfullare, sÄ det Àr inte konstigt att du vill vandra runt pÄ dina gamla enheter dÄ och dÄ. Förvandla min Samsung Galaxy S10 till Google Pixel ProfessionalÀr ett antagande liknande detta.

Faktum Àr att om det Àr möjligt att enkelt ÄterstÀlla en Android-app till en tidigare version, kan mÄlet med den hÀr handledningen ocksÄ förverkligas.

För de erfarenheter vi ibland har med vissa enheter Àr sÄ obeskrivligt bra att oavsett hur lÄng tid som gÄr sÄ kommer du alltid vilja anvÀnda dem igen, och vem gillar inte det? personifiera Din telefon?

För att justera det, sades det! LÄt kreativiteten vara vÀgledande!

Det första att tÀnka pÄ Àr om vi vill konfigurera s10 som en Google pixelDetta kommer att krÀva flera olika steg. DÀrför Àr det att ta tid och koppla av det viktigaste eftersom telefonens utseende har förÀndrats i grunden. Fil programvara Den kommer att förbli densamma som s10 vilket inte heller Àr dÄligt.

Kom ihÄg att det inte bara handlar om att skapa, redigera eller anpassa en Android-widget eller prata om de bÀsta startprogrammen för att anpassa din Android-telefon, utan nÄgot mer symboliskt.

SkÀrm

Det första steget Ă€r att Ă€ndra utseendet pĂ„ skĂ€rmen sĂ„ att min Samsung Galaxy s10 blir en professionell Google Pixel. Vi mĂ„ste ladda ner filen “Launcher”Detta Ă€ndrar grĂ€nssnittet och anpassningsskiktet.

BĂ€st för jobbet och mest effektiv “Rootless Launcher”För att aktivera det, öppna bara applikationen efter nedladdning, designen kommer att tillĂ€mpas och klicka sedan pĂ„ “Början“, Det kommer att frĂ„ga dig vad du vill anvĂ€nda för att gĂ„ tillbaka till startskĂ€rmen, vĂ€lj alternativet Launcher”Alltid“, Och redo.

OvannÀmnda Launcher Àr bra men för sÀkerhets skull och som alternativa alternativ Àr bland annat: Nova Launcher, Google Lawnchair Now

Aviseringspanel

En av huvudfunktionerna i Android Àr definitivt meddelandepanelen och genvÀgar, de olika Àgarna har alltid varit bra men för att fÄ den du vill behöver du göra följande.

En applikation som heter Powershade Ă€r installerad, den Ă€r lika enkel som den tidigare, krĂ€ver bara installation, applikationen kommer att be dig om lĂ€mpliga behörigheter, vĂ€lj “Springa“Och förbered önskad panel (som tillbehör kan du redigera fĂ€rg och mönster).

Bixby-knapp

Att konvertera min Samsung Galaxy s10 till en professionell Google Pixel Àr enklare Àn nÄgonsin, ocksÄ pÄ grund av vissa funktioner i telefonen, sÄ att jag kan tilldela om en knapp som heter Bixby.

Vad vi ska göra med det Ă€r att programmera om det för att visa oss rösten för Google-assistenten, vi kommer att installera “Google Assistant “, sedan aktiverar vi Bixby-knappen, i mitten vĂ€ljer vi de tre vertikala punkterna som visas och öppnar “instĂ€llningarKnapp.

HÀr kommer det att ge oss ett alternativ i menyn för att sÀtta att, istÀllet för att öppna Bixby, öppnar vi den alltid Àlskade Google Assistant, den Àr helt redigerbar som du vill.

Förvandla min Samsung Galaxy S10 till Final Professional Google Pixel!

De tvÄ sista stegen Àr lika enkla som de tidigare, och naturligtvis lika bra. Nummer ett Àr installationen Google-applikationer.

För att fÄ det att se sÄ likt Google Pixel som möjligt mÄste du ladda ner relevanta appar som: Google Kalender, Google Keep, Meddelanden, Samtal, bland andra.

Slutligen skulle det behöva installeras Gcam, Det Àr valfritt, en för att det finns folk som inte gillar det sÄ mycket, och tvÄ för att det Àr lÀtt att fÄ den APK som behövs pÄ s10-versionen med Snapdragon.

Men om du har den version av Exynos som Àr bÀst lÀmpad för exempelvis Europa, sÄ finns det inte sÄ mÄnga port- eller APK-alternativ tillgÀngliga. För att installera den, ladda bara ner den senare i en av de tvÄ versionerna och kör den som vilken annan applikation som helst och det Àr allt. Förvandla min Samsung Galaxy s10 till en professionell Google Pixel.

Nu har de bÀsta processorerna matchat de bÀsta bilderna och det har uppnÄtts den perfekta hybriden mellan tvÄ lika och lika goda vÀrldar.

0 Shares