Hur förhindrar man att Discord startar automatiskt pÄ Windows? (Exempel)

0 Shares

Det finns mÄnga applikationer som vi installerar och startar nÀr vi sÀtter pÄ datorn. Av denna anledning kommer vi att se Hur man fÄr Discord att inte starta automatiskt pÄ Windows. I den hÀr handledningen kommer du att lÀra dig mer Àn bara hur du förhindrar att Discord startar först nÀr du slÄr pÄ din dator. Men det kommer ocksÄ att tjÀna dig för andra problem.

Eftersom det Àr ganska irriterande, sÄ fort vi slÄr pÄ vÄr dator, börjar nÄgra program att öppnas. I mÄnga fall kommer vi inte att anvÀnda dem direkt. I sin tur antar han ladda pÄ windows vad gör tar lÀngre tid att starta.

DÀrför Àr det bÀst att inaktivera automatisk start Disharmoni och andra applikationer. Det betyder inte att du inte kommer att kunna anvÀnda dem. Men de startar inte av sig sjÀlva, du kan köra dem nÀr du vill utan problem.

PÄ sÄ sÀtt kan vi pÄskynda uppstarten av Windows och vi kan anvÀnda Discord nÀr vi vill, bara genom att köra det som vanligt. LÄt oss se det enkel handledning sÄ att du snabbt kan lÀra dig hur du förhindrar att Discord och andra program startar automatiskt i Windows.

Hur man förhindrar att Discord startar automatiskt pÄ Windows

  • Det första du ska göra Ă€r att öppna aktivitetshanteraren. För att göra detta, högerklicka pĂ„ Windows-fĂ€ltet i det nedre omrĂ„det och klicka sedan pĂ„ “Aktivitetshanteraren“.
  • Ett annat sĂ€tt att öppna aktivitetshanteraren Ă€r att trycka pĂ„ “Ctrl + Alt + Del“Och klicka”Aktivitetshanteraren“.
  • NĂ€r det Ă€r gjort öppnas ett litet fönster med de appar vi har öppna för nĂ€rvarande. Vi mĂ„ste fortsĂ€tta trycka pĂ„”Fler detaljer”I nedre vĂ€nstra hörnet av skĂ€rmen.
  • Som du kommer att se nu har du fler alternativ tillgĂ€ngliga. Det som intresserar oss nu Ă€r “Början”Som finns i flikarna ovan.
  • Du kommer att kunna se flera applikationer, inklusive Discord. Du mĂ„ste bara Ă€ndra dig”TillstĂ„nd: medicinskt tillstĂ„nd“med”Aktiverad“Till”Inaktiverad“.
  • För att uppnĂ„ detta mĂ„ste du högerklicka. En rullgardinsmeny öppnas och klicka bara pĂ„ “StĂ€ng av“.

Inaktivera Discord Autostart i Windows

Metoden vi sÄg ovan anvÀnds för att inaktivera alla program som startar omedelbart efter att datorn har slagits pÄ. SÄdana program kan sakta ner Windows-starten lite. SÄ om de inte Àr nödvÀndiga Àr det bÀst att stÀnga av dem.

Men att stÀnga av dem betyder inte att du inte kommer att kunna anvÀnda dem. Det betyder bara att de inte startar av sig sjÀlva, du kan starta dem nÀr som helst efter att du har slagit pÄ din dator.

Om du vill förhindra att Discord startar nÀr du slÄr pÄ datornmen konfigurera det frÄn appen. Detta kan ocksÄ göras och du mÄste följa dessa steg:

  • Öppna Discord-appen.
  • GĂ„ nu till kugghjulsikonen i det nedre vĂ€nstra hörnet av skĂ€rmen.
  • GĂ„ sedan till vĂ€nster i sidofĂ€ltet till “Windows-instĂ€llning“Eller”Windows-instĂ€llningar“.
  • Första alternativet “Öppna Discord“Det hĂ€r Ă€r den som intresserar oss. Om du vĂ€nder omkopplaren sĂ„ att den blir nedtonad startar inte Discord automatiskt nĂ€r du slĂ„r pĂ„ din dator.

Vi hoppas att det blir tydligt för dig hur du förhindrar att Discord startar automatiskt pÄ ditt Windows-system. Med dessa tvÄ metoder kan du förebygga app den startar automatiskt, vilket förhindrar att program laddas sÄ fort du slÄr pÄ din dator.

PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kommer du att fĂ„ en mycket snabbare start. Även om du har en dator med SSD. Trots att den Ă€r mycket snabbare Ă€n en mekanisk, gör den den hĂ€r typen av saker instĂ€llningar hjĂ€lper till att göra det Ă€nnu snabbare.

0 Shares