Hur förhindrar jag att Skype startar automatiskt?

0 Shares

NÄgot som kan pÄverka hur lÄng tid det tar att starta Windows Àr program som startar av sig sjÀlva, och Skype Àr ett av dem. DÀrför Àr det inte ovanligt att folk undrar Hur stoppar jag Skype frÄn att starta automatiskt? LÀs vidare sÄ ger vi dig en lösning pÄ detta problem.

NÀr vi startar datorn det finns mÄnga program som Àr onödiga och startar automatiskt. Beroende pÄ vad du anvÀnder din dator till kan vissa vara anvÀndbara, andra kanske inte behövs sÄ fort vi startar Windows.

Av denna anledning Àr det idealiskt att de program som inte Àr absolut nödvÀndiga inte startar automatiskt sÄ fort du slÄr pÄ din dator. För det gör att datorn tar lÀngre tid Àn den borde starta upp.

Vi kommer att se en ganska enkel handledning, tack vare vilken du, med samma Skype-instÀllningar, kan undvika att den startar automatiskt. Om den hÀr metoden inte fungerar kommer vi att föreslÄ en annan nedan som du kan ha nytta av förhindra att nÄgot program startar automatiskt.

Detta Àr extremt positivt eftersom om du har flera program som startar automatiskt sÄ Àr det inte bara Skype. Men om du bestÀmmer dig för att stÀnga av dem alla kommer du att mÀrka att Windows startar mycket snabbare.

Hur man förhindrar att Skype startar automatiskt

Det Àr lite irriterande att nÀr du startar din dator sÄ startar mÄnga program automatiskt. Men inte bara Àr detta irriterande, det gör ocksÄ att vÄr dator gÄr mycket lÄngsammare Àn den borde vara eftersom det tar för lÄng tid att starta Windows.

För att undvika detta Àr det bÀst att ha en lÀgsta möjliga belastning pÄ program som startar direkt efter att datorn har slagits pÄ. Skype Àr ett av de program som inte Àr absolut nödvÀndiga, Ätminstone inte, vi har precis börjat vÄr dag med vÄr dator. DÀrför Àr det bÀttre att avaktivera den sÄ att den inte startar automatiskt och bara startar nÀr vi vill.

  • De börjar med att klicka pĂ„ din profilbild för att fĂ„ upp menyn.
  • HĂ€r kommer vi att leta efter alternativet “Bindande“.
  • Sedan gĂ„r vi vidare till “allmĂ€n“.
  • HĂ€rifrĂ„n kommer du att kunna konfigurera appens beteende. För att förhindra att den öppnas automatiskt nĂ€r Windows startar osv.

Hur man tar bort Skype autostart

Om den tidigare metoden inte fungerar för dig, kommer vi att visa dig en annan som alltid fungerar med alla automatiskt körda program.

  • Högerklicka pĂ„ mellanslagstangenten pĂ„ den nedre Windows-raden. En popup-meny öppnas och du mĂ„ste vĂ€lja “Aktivitetshanteraren“. Du kan ocksĂ„ trycka pĂ„ «Ctrl + Alt + Del“.
  • Aktivitetshanteraren öppnas och du kommer att kunna observera bakgrundsapplikationer och processer som Ă€r öppna. DĂ€remot letar vi efter “Början“.
  • VĂ€l pĂ„ fliken Start kommer du att kunna se alla program som startar automatiskt nĂ€r du slĂ„r pĂ„ din dator. Allt du behöver göra Ă€r att högerklicka pĂ„ “Skype“I sĂ„ fall och vĂ€lj”StĂ€ng avPĂ„ sĂ„ sĂ€tt kommer Skype inte att göra det varje gĂ„ng du startar Windows, om du inte vill öppna det manuellt.

Du har fortfarande tvivel Hur stoppar jag Skype frÄn att starta automatiskt? Med nÄgon av dessa tvÄ metoder som vi diskuterade lite ovan, Àr vi mer Àn sÀkra pÄ att du kommer att kunna inaktivera Skype frÄn automatisk start sÄ att du kan öppna det nÀr som helst.

Observera att om du har nÄgra frÄgor om detta, lÀmna dem gÀrna lite lÀngre i kommentarsfÀltet sÄ hjÀlper vi dig mer Àn gÀrna.

0 Shares