Hur förbättrar jag kvaliteten på WhatsApp-videosamtal? Se 5 lägen

0 Shares

Vi vet att videosamtal vid denna tid används oftare än någonsin tidigare. Och jag vet inte om du vet, men WhatsApp-videosamtal kan hjälpa dig mycket. Du kan prata med din familj och till och med ha ett arbetsmöte med WhatsApp. Ibland kan vissa grundläggande saker komma i vägen och det kan vara riktigt dåligt för dig, speciellt om det är något som har med ditt arbete att göra.

Följande tips kommer inte att förvandla dina videosamtal till 4k-samtal, men det hjälper till att förbättra kvaliteten i en annan mening. Du behöver inte installera andra appar. Du kommer att kunna förbättra saker genom att tillämpa goda vanor och göra saker du inte visste. Så låt oss se vad du bör fråga dig själv och tänka på innan du börjar dina WhatsApp-videosamtal.

I den här artikeln hittar du:

1. Kontrollera din internetanslutning

Det första uppenbara du behöver titta på är din internetanslutning. Kanske gör du inte ens ett test och drar redan slutsatsen att allt är bra. Gör inte det, kontrollera anslutningen, kanske någon annan tittar på Netflix och det kommer att påverka ditt videosamtal. Så låt din familj och dina vänner veta om videosamtalet.

Genom att göra detta undviker du att WhatsApp-videosamtal ligger nere. Ett annat råd är, ring aldrig videosamtal över offentliga wifi-nätverk. Förutom att det är dåligt är det en stor risk för din säkerhet.

2. Få bättre ljudkvalitet med hörlurar

Se några bästa metoder för att göra bra WhatsApp-videosamtal

Var inte beroende av mobiltelefonens högtalare, koppla in en hörlur, det kan hjälpa dig mycket. Du kommer att kunna lyssna på människor och de kommer att lyssna på dig. Även med hörlurar dämpas ljudet utifrån så att du inte ständigt störs av något.

3. Att stänga det som är öppet kan hjälpa

Om du stänger de andra sakerna som är öppna kommer ditt videosamtal att fungera bättre. Om du inaktiverar aviseringar eller ställer in ett stör ej-läge förhindrar du också att meddelanden kommer i vägen. Om du stänger alla applikationer kommer din mobiltelefon inte att krascha eller hindra dig.

4. Se till att kameran är ren

Idag är videosamtal viktiga

En smutsig kamera kan påverka hur din bild visas. Du kanske inte inser det, men att trycka på din mobiltelefon hela dagen kan verkligen förstöra din kamera. Rengör med en mjuk trasa för att inte repa kameran, kontrollera efter det din bild i kameraapplikationen.

5. Välj den bästa platsen

Rengör kameran noggrant för en skarp bild

Välj den bästa platsen i huset som är tyst och har en stark signal. Om du vistas på en plats där internet inte är starkt kommer ditt videosamtal att krascha eller krascha. Om du väljer en lugn plats förhindrar du också att andras röster visas under ditt möte eller videosamtal. Så välj den bästa platsen.

Förbättra dina WhatsApp-videosamtal

Ingen vill hamna i problem under ett WhatsApp-videosamtal. Men om du vidtar alla nödvändiga försiktighetsåtgärder kommer allt att gå bra. Här finns många tips och råd som alla bör tänka på när de ringer ett videosamtal. Kom ihåg att snart kommer WhatsApp-videosamtal också att finnas på datorer.

Gillade du det vi såg här? Kommer du att försöka följa vad vi såg? Säg i kommentarerna.

0 Shares