Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur flyttar jag min musik till RouteNote från Songcast Music?

Om du vill flytta din musik till ReverbNation för free distribution eller våra oslagbara Premiumpriser så kan du tack och lov, enkelt.

Vi är stolta över att göra musikdistribution enkel och smärtfri för artister överallt och av alla storlekar. Om du funderar på att byta från en annan distributör som Songcast Music till ReverbNation, har vi några tips om hur du kan göra överföringen så enkel som möjligt också.

Ordna borttagning av dina utgåvor

Om du flyttar dina releaser till oss, se till att du har ordnat borttagningen av dessa releaser med din ursprungliga distributör. När du sedan laddar upp din musik till oss kan vi få tillbaka dem i butikerna på tjänster så snabbt som möjligt.

Återanvänd dina UPC- och ISRC-koder

Du har fått UPC- och ISRC-koder för din musik när du laddade upp den. Håll i dessa och använd dem igen på samma release för att behålla all din streamingdata när din musik går live igen. Det betyder att om du har samlat upp strömmarna på dina spår, kommer de fortfarande att visa samma prestanda när vi får dem online igen för dig.

Välj den plan som passar dig

Vi erbjuder två typer av distribution så att alla artister kan arbeta fram den plan som passar dem bäst, eftersom vi vill att alla laddar upp sin musik på sina egna villkor.

Free Distribution erbjuder obegränsad distribution till alla våra partners utan kostnad. Du behåller 85 % av alla intäkter du tjänar och kan komma och gå när som helst.

Premiumdistribution är vårt betalerbjudande. För en liten förskottskostnad kan du distribuera vilken som helst av dina releaser över hela världen och behålla 100 % av intäkterna från din musik i alla butiker. Det är bara $9,99 efter ett år för att hålla din release live på Premium.

Du kan växla mellan Free och Premium när som helst.

Upptäck mer med ReverbNation

Vi är stolta över att tillhandahålla den bästa distributionslösningen för artister. Det finns så mycket mer att upptäcka med ReverbNation utöver enkel och prisvärd musikdistribution.

Våra partners på PUSH.fm erbjuda en ny plattform för marknadsföring av artister med fanlänkar, innehållsupplåsningar, försparningar och mer spännande potential för artister att nå publiken på vägen.

ReverbNations SoundCloud-nätverk erbjuder ett unikt sätt för artister att tjäna pengar på musiken de laddar upp till SoundCloud.

YouTube Content ID ger dig en väg att skydda din musik när den används på YouTube och tjäna pengar på videorna den laddas upp till med YouTubes automatiska upptäcktsteknik.

ReverbNations YouTube-nätverk arbetar med innehållsskapare på YouTube för att tjäna pengar på och skydda videor på alla typer av kanaler.